Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V New Yorku bojuje proti zločinu nejen policie, ale také superhrdinka G-Girl. O jejích kouscích se cestou metrem baví manažer Matt Saunders s kamarádem Vaughnem Haigem. Všimnou si přitom brunetky Jenny a Matt, který dosud neměl u žen velký úspěch, si dodá odvahy a osloví ji. Když jí kapsář ukradne kabelku, využije příležitosti a pustí se do pronásledování. To sice nedopadne podle jeho představ, účelu je však dosaženo. Na schůzce v restauraci se Matt dozví, že Jenny je asistentkou kurátora jedné galerie, nikoli však, že Jenny je G-Girl, a když si musí odskočit, je to proto, aby nedaleko uhasila požár. Zjistí to až poté, když je unesen poskoky profesora Bedlama, který chce informace o Jenny. Dívce, která musí zachránit milenci život, když ho Bedlam pověsí na pochodeň Sochy svobody, nezbývá než se přiznat… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (397)

lioncel 

všechny recenze uživatele

Největší chybou zde pro mě bylo, že Uma Thurman jako žena (se svou velikostí bot) u mě nikdy nevzbuzovala nějaké dráždivé chutě nebo dokonce, mohu-li to tak otevřeně říci, erotické představy .. prostě to mezi námi nikdy nezajiskřilo … ale ten žralok byl fakt super originální nápad (to prostě nemělo chybu) … ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Moje bejvalka sice nenosila obtáhnutý latexový sexy obleček, nevojížděla mě ve stratosféře a nemlátila hajzly, co mi chtěli ublížit, ale zase na druhou stranu po mně neházela žralokem, čili bych náš rozchod měl dodatečně prohlásit za super mírový proces. Proč ale není super tahle Reitmanovina? Už to tady naznačili pánové Enšpígl a Gilmour; co asi tak zajímá polovinu publika (ano, pánskou…) na filmu o ženské verzi Supermana? Správně, otázek je nespočet, ale bohužel jsem v posteli neviděl nic víc, než co dokáže každá pořádná bejvalka i bez zásahu radioaktivním šutrem. (FIlmfest Hurghada 2012, 46/67) ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Ale ušetríš za parkovanie.“ Zlý sen. Snáď EŠTE horšie, ako Moja krásna čarodejnica s Nicole Kidman. Za iných okolností talentovaní a zaujímaví herci sú tentoraz záhadne nesympatickí, výprava z Priateľov, triky ako z roku 1994, zápletka dobrá (čo sa stane, ak dáte košom babe, ktorá je v skutočnosti komiksová superhrdinka?) ale úplne neprepracovaná a za hodinu a pol (v skutočnosti to vyzerá ako 240 minút, jedným slovom utrpenie) ma pobavila JEDINÁ vec (nechutne digitálny žralok, ale čert to ber, aspoň je to dobrý nápad). Niektoré filmy sú snáď nejakým trestom alebo čo. Keď v záverečných titulkoch uvidíte človeka, ktorý kedysi režíroval veci ako Krotitelia duchov, možno vám začne byť smutno. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

První tak půlhodinu jsem se docela nasmál, poněvadž mi některé vtípky připadaly fakt humorné, ale tak zhruba od třicáté minuty čím víc se to blížilo ke konci, tím to bylo trapnější a trapnější až už se to ke konci skoro nedalo snést. Luke Wilsona mám docela rád a tady mě bavil, Uma překvapila tím, že mě až překvapilo, že ze sebe dokáže dostat něco jako Jenny, no a Anna Faris... ta má strašně hezké nohy. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Fantastická premisa, zábavný scénář a velmi uspokojivě (v rámci žánru romantické komedie) vykonstruovaný závěr. Uma Thurman válí a Luke Wilson zdatně přihrává. Na skutečně plnohodnotný filmový zážitek přesto stále dost schází, ale jako výplň televizní obrazovky při odpočinkovém večeru je Moje superbejvalka téměř ideální. 60 - 70 % ()

Galerie (61)

Zajímavosti (4)

  • Internetová stránka (professorbedlam.com), kterou zmiňuje dr. Bedlam, ve skutečnosti vede přímo na oficiální filmovou stránku Foxu. (HappySmile)
  • Scenárista Don Payne prišiel na nápad napísať tento film pri prácach na seriáli Simpsonovci (1989), v hlave sa mu zrodilo, že skombinovať romantickú komédiu a superhrdinu je dobrá myšlienka. (Greenpeacak)
  • Hrad, který je v Mattově akváriu, je zjednodušený model slavného designu pro dům zvaný "Fallingwater" od Franka Lloyda Wrighta. (HappySmile)

Reklama

Reklama