Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V New Yorku bojuje proti zločinu nejen policie, ale také superhrdinka G-Girl. O jejích kouscích se cestou metrem baví manažer Matt Saunders s kamarádem Vaughnem Haigem. Všimnou si přitom brunetky Jenny a Matt, který dosud neměl u žen velký úspěch, si dodá odvahy a osloví ji. Když jí kapsář ukradne kabelku, využije příležitosti a pustí se do pronásledování. To sice nedopadne podle jeho představ, účelu je však dosaženo. Na schůzce v restauraci se Matt dozví, že Jenny je asistentkou kurátora jedné galerie, nikoli však, že Jenny je G-Girl, a když si musí odskočit, je to proto, aby nedaleko uhasila požár. Zjistí to až poté, když je unesen poskoky profesora Bedlama, který chce informace o Jenny. Dívce, která musí zachránit milenci život, když ho Bedlam pověsí na pochodeň Sochy svobody, nezbývá než se přiznat… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (396)

otík 

všechny recenze uživatele

Pohodová a průměrná komediálně-romantická variace na supermana, jen tentokrát v roli nezdolného hrdiny uvidíme ženu, která nezvládá rozchod s milencem. Kromě hodně otravné střední pasáže filmu, kdy je Uma Thurman opravdu nesnesitelná, se divák bude solidně bavit. Alespoň že Luke Wilson si konečně mohl uvolněně zahrát příjemného chlapíka. Hudba: Teddy Castellucci ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Ne ze bych od toho snad cekal neco vic, ale potencial to urcite melo. Kazdopadne Reitman jakoukoliv nadeji velmi dukladne pohrbil, drzel se prilis u zdi, bal se odvazat a hazenim zraloka ani sexem ve vzduchu to nezachrani. Dokonce Uma Thurman tady byla znacne nesympaticka, coz u ni ale neni tak neobvykle, takze klasika. 2/10 ()

Reklama

nirvanafan odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi přišel natolik stupidní, že jsem v jeho průběhu litovala máminých peněz, za který jsme šly do kina. Scénář absolutně bez nápadu a ženská obdoba supermana (kterého jsem bohudík nedokoukala) je maximálně trapná. Nic nemůže ani poměrně slušné herecké obsazení. Z tohodle Uma s Lukem nic víc vykřesat nemohli. ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

Jaj, to je škody. Těšil jsem se na prima komediální oddechovku, která by mohla zahrát na struny mých romantických snů. Mno, nadšení se nakonec dostavilo, ale jen pro první půli filmu. Druhá část už je bohužel taková směsice zašmodrchaných patálií s težce nesympatickým rozuzlením, které táhne celý snímek hodně hluboko dolů. Hlavní role jsou doslova utopené až na milou Annu Faris. Nu což. Přitom si myslím, že téma "chození se superhrdinkou" by mohlo být rozvinuto mnohem lépe a hlavně vtipněji! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdo majetnickému Clarku Kentovi s vagínou zlomí srdce, tomu budou v single-use komedii Ivana Reitmana lámány kosti.. Pan režisér mi chvílemi připadal, jako kdyby v rámci zachycení rytmu doby začal nosit čepici s dlouhým kšiltem a kalhoty s rozkrokem u kolen a pokusil se vnést ten "mladický duch" i do svého filmu, což s ohledem na jeho předchozí tvorbu lze označit za zbytečnou nedůvěru v sebe sama. Takže nakonec zůstaly jen Čelisti v obýváku, po Kill Bill další foot-fetish záběr na chodidla U.Thurman a zajímavý poznatek, že v proměnu v superženu potřebujete větší prsa, odhodit rovnátka a obarvit se na blond. Souhlasím s Enšpíglem, že téma sexuálních dovedností G-Girl zůstalo trestuhodně nedotčeno a mé všetečné otázky (Má jazyk rychlejší než počítadlo bankovek? Dokázala by Wilsonovi při orálním sexu vcucnout řitním otvorem prostěradlo i s matrací?) tak zůstaly nezodpovězeny.. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (4)

  • Internetová stránka (professorbedlam.com), kterou zmiňuje dr. Bedlam, ve skutečnosti vede přímo na oficiální filmovou stránku Foxu. (HappySmile)
  • Scenárista Don Payne prišiel na nápad napísať tento film pri prácach na seriáli Simpsonovci (1989), v hlave sa mu zrodilo, že skombinovať romantickú komédiu a superhrdinu je dobrá myšlienka. (Greenpeacak)
  • Natáčanie trvalo zhruba jeden mesiac. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama