Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedni ji milovali, druzí zatracovali. Neušla však pozornosti nikoho. Supermodelka Gia Marie Curangi začínala jako osobitá, avšak, mírně řečeno, neposlušná kráska. Kariéra mladé rebelky strmě stoupala a přibývající poblouznění ze slávy a peněz si vyžádalo svou první daň. Těžkou drogovou závislostí její tragédie jen začala... Pozoruhodný životní příběh podle skutečné události. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (242)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film o "celebrite", ktorej prínosom tomuto svetu bolo vystavovanie peknej tváre vyšperkovanou bezuzdnou nahotou, lesbicko- homosexuálne orgie a keď už ani to nestačilo tak bolo nutné vyskúšať všetky omámne látky a drogy, aké boli len dostupné. Klasický životný príbeh každej modelky, rozumej lacnému kusu mäsa v pozlátku noblesy. Len s tým, že táto krásavica stihla dostať aj špeciálnu chorobu ako čerešničku na torte. Krásny príklad pre ďalšie mladé následovníčky. Či Angelina naozaj hrala, o tom by som veľmi pochyboval. Hrala asi tak ako Charlie Sheen v Dva a pol chlapa. Z veľkej časti seba, aspoň čo sa jej mladosti týka. ()

Luciana 

všechny recenze uživatele

Živoucí, sexy, divoká, s nevyhraněnou sexualitou a lehkými sklony k sebedestruktivitě. Taková byla nejen Gia (celým jménem Gia Marie Carangi), ale donedávna i její (filmové) druhé já - Angelina Jolie (tuhle divoženku zklidnilo až mateřství). Role Gii byla pro tehdy nepříliš známou herečku nejen velkou výzvou, ale především zatěžkávací zkouškou z které se dostávala bezmála rok, natolik ji úloha ztroskotavší modelky vyčerpala. Nutno podotknout, že tento vcelku povedený snímek, zachycující jak vzestup tak tvrdý pád modní ikony let osmdesátých, obsahuje i několik velmi žhavých (nejen lesbických) erotických scén, ve kterých Angie odhalí téměř vše. ()

Reklama

mirec88 

všechny recenze uživatele

Taký smutný a dojemný životný príbeh sa nevidí každý deň. Angelina tu vyzerá veľmi dobre - nielen herecky, ale aj fyzicky a to vo viacerých scénach :-) Ale okrem toho je to fakt film, ktorý ukazuje hlavne tú odvrátenú stranu šoubiznisu a to ako jedna hnusná choroba dokáže zničiť človeka až do morku kostí. Mal som z neho na konci také nepríjemne zvláštne pocity a práve preto dávam plný počet. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Gia. Stačí mi slyšel pouze to jméno a hned se mi vybaví celý film. Bohužel se mi vybaví pouze negativní část života této dívky, která odpovídá titulku snímku: Příliš krásná pro smrt. Příliš divoká pro život. Tento film jsem viděla poprvé jako hodně malá a přesto ve mě zanechal takový zážitek, který pouze zesílil postupem času, kdy jsem se na film dívala znovu a znovu. Dívka, která ze dne na den získala slávu, peníze a moc nad velkým množstvím osob a pak kvůli lásce vše opět ze dne na den ztratila. Kvůli lásce, která byla silnější než ona a nezvládla s ní bojovat. Bylo to silnější než ona. Poté, ve chvíli, kdy zjistila, že je na tom už opravdu hodně zle, tedy zatla zuby a snažila se být zase taková, jako dřív, ale přesto, zde byl další pád. Gia byla ke konci smířena s tím, že zemře a věděla, že to jinak nepůjde a snažila se, aby svým blízkým nějakým způsobem neublížila. Ale to už bylo příliš pozdě. Angelina Jolie je podle mého názoru pro tuto roli stvořena a zahrála ji velice přesvědčivým způsobem. Samozřejmě - což je jí vlastní, se nestyděla ani v určitých intimních či velice intenzivních scénách a ujala se své role na maximum. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Odbržděná Angie dává zapomenout skutečné tváři první supermodelky, která nedržela jen toto prvenství. Shlédnuto po letech, výborný, škoda že televizní, film. Jít to na velké plátno, možná by si Angelina sáhla, krom zlatého Piťáka, i na zlatého plešouna. S Giou ji nepojí fyzická podoba, ale její osobnost vystřihla senzačně. "Chci si dát pauzu." "To nejde. Teď a tady. A žít budeš potom." ()

Galerie (12)

Zajímavosti (10)

  • Ve filmu sice nikde vidět podobizna skutečné Gii M. Carangi není, nicméně na dvou verzích originálního plakátu k filmu je  její obličej zachycen. (dickens)
  • Angelina Jolie (Gia) řekla o Gie Carangi: „Když je volná a sama sebou, je neuvěřitelná. To je ta tragédie jejího příběhu. Myslíte si: ,Sakra, vždyť nepotřebovala drogy, to ona byla droga.‘“ (TheRay97)

Reklama

Reklama