Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedni ji milovali, druzí zatracovali. Neušla však pozornosti nikoho. Supermodelka Gia Marie Curangi začínala jako osobitá, avšak, mírně řečeno, neposlušná kráska. Kariéra mladé rebelky strmě stoupala a přibývající poblouznění ze slávy a peněz si vyžádalo svou první daň. Těžkou drogovou závislostí její tragédie jen začala... Pozoruhodný životní příběh podle skutečné události. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (242)

dex2man 

všechny recenze uživatele

Aby měl takovýto tragický životní příběh, u něhož víme jak dopadne, nějakou výpovědní hodnotu, musí být podle mě víc než kdy jindy postaven na kvalitním hereckém výkonu. To co Angelina předvádí je přinejmenším nadstandard. Mladičká, citlivá, začínající modelka - na všechny strany rozdává lásku, které se jí neopětuje.Ve svém nitru zmatená, přichází do velkého světa modního businessu, ve kterém se postupně ztrácí a přichází o poslední zbytky své křehké osobnosti. Kolotočem událostí je semletá a vyplivnutá dřív, než si stihne vše uvědomit a na poslední chvíli se pokusit zatáhnout za záchrannou brzdu. V momentě, kdy se snaží vymanit z drogové závislosti, je už totiž postavena před jednu předem prohranou bitvu. Film se nepokouší nuceně moralizovat (čehož jsou důkazem výpovědi členů rodiny - hlavně maminky,která by si ráda umyla ruce a zbavila zodpovědnosti, přestože v nejvypjatějších situacích nebyla Gie nikdy oporou a právě ona nese viny největší podíl), ale jen vše otevřeně a relativně objektivně zobrazit. ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Šoubyznys umí být velmi nekompromisní, může člověka zničit a Gia to jenom potvrzuje. Podle mého názoru je to dodnes nejlepší herecký výkon Angeliny Jolie. Jako by role Giy byla pro Angelinu šitá na míru. Jakoby sama herečka prožila něco obdobného. V tomhle filmu Angelině věřím naprosto všechno. Gia byla temperamentní, impulzivní, krásná. ()

Reklama

Handle 

všechny recenze uživatele

Pořád jsem čekal, kdy se to trochu víc rozjede.. ale i tak docela dobrý, nemám výhrady k hercům, líbilo se mi to, dokonce bych řekl, že by si film zasloužil větší pozornost a mělo by se točit víc takových filmů o drogách a o tom, co s vámi může udělat showbussines.. Ale celkový dojem to na mě zas tak moc neudělalo. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Príbeh o malej dievčati, ktorá bola príliš mladá na to, aby prežila mašinériu módneho priemyslu, aby obstála tvárou v tvár tomu, čo obnáša byť slávnou hviezdou. Posolstvo filmu je o to silnejší, že zachytáva skutočnú udalosť, život modelky Gii Marie Carangi tak, ako ju opísala ona do svojho denníka a tak, ako ju líči jej blízki. 6/10 ()

Saraswati 

všechny recenze uživatele

Obyčajný príbeh hviezdy, stiahnutej k zemi tou prazvláštnou gravitáciou drog. S nevzrušivou formou, no so skvelou Angelinou Jolie, ktorá v tomto filme ukázala, že vie aj HRAŤ a nie iba skákať po džungli so zbraňou v ruke a pritom dobre vyzerať. Film stojí len a len na jej úžasnom hereckom výkone a v tomto prípade to naozaj stačí. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (10)

  • Faye Dunaway získala za svůj herecký výkon Zlatý glób. (Elisebah)
  • Po natočení filmu, byla Angelina Jolie zvolena herečkou, se kterou by ženy nejraději strávily noc. (ČSFD)
  • Film získal kromě dalších prestižních cen i dva prestižní Zlaté Glóby. (Elisebah)

Reklama

Reklama