Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedni ji milovali, druzí zatracovali. Neušla však pozornosti nikoho. Supermodelka Gia Marie Curangi začínala jako osobitá, avšak, mírně řečeno, neposlušná kráska. Kariéra mladé rebelky strmě stoupala a přibývající poblouznění ze slávy a peněz si vyžádalo svou první daň. Těžkou drogovou závislostí její tragédie jen začala... Pozoruhodný životní příběh podle skutečné události. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (242)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Udatná valkýra showbyznysu, nespoutaná tělem ani duší. Vždycky svá a nikdy jiná. Krásná. Jedinečná. Taková byla Gia. A taková je i Angelina Jolie, takže proto ji ta role tak sedla a neslo rozeznat, kdo je kdo. Kdybych nevedel, ze se Jolie narodila jeste v dobe, kdy Curangi zila, tak bych si stal za tim, ze je to jeji reinkarnace. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Přestože jde o prostředí, které bytostně nesnáším, tak se budu snažit být objektivní. Nenávidím tu povrchnost, ty modelky, jako kraslice-hezké z vnějšku, prázdné uvnitř. Moment je v módě všechno, čím víc jste momentem, tím rychleji se stáváte minulostí. Nechci být za necitu a samozřejmě nikomu nic zlýho nepřeju. Ale nevím proč bych měl litovat rozmazlenýho fracka (jak vyprovodila svou maminku z bytu) "Sem ta nejhezčí holčička!" Chudinka měla šílenej fofr, vstávala ve 4. a bouchala dvanáctky? Nevím co je na tom focení tak šíleně vyčerpávajícího, že si místo kafe musela dát lajnu. Nicméně výkon Angelíny, je opravdu po herecké stránce přesvědčivý a to neříkám proto, že ukázala kozy. Poselství filmu je také jasné milé děti. Drogy žádný a to druhý jen s pláštěnkou! ()

Reklama

Saraswati 

všechny recenze uživatele

Obyčajný príbeh hviezdy, stiahnutej k zemi tou prazvláštnou gravitáciou drog. S nevzrušivou formou, no so skvelou Angelinou Jolie, ktorá v tomto filme ukázala, že vie aj HRAŤ a nie iba skákať po džungli so zbraňou v ruke a pritom dobre vyzerať. Film stojí len a len na jej úžasnom hereckom výkone a v tomto prípade to naozaj stačí. ()

mirec88 

všechny recenze uživatele

Taký smutný a dojemný životný príbeh sa nevidí každý deň. Angelina tu vyzerá veľmi dobre - nielen herecky, ale aj fyzicky a to vo viacerých scénach :-) Ale okrem toho je to fakt film, ktorý ukazuje hlavne tú odvrátenú stranu šoubiznisu a to ako jedna hnusná choroba dokáže zničiť človeka až do morku kostí. Mal som z neho na konci také nepríjemne zvláštne pocity a práve preto dávam plný počet. ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší film s Angelinou Jolie co jsem viděl. Poprvé a naposled se mi v tomto filmu A. Jolie líbila také svým zevnějškem. V roli modelky jí to skutečně seklo. A po herecké stránce naprosto bez námitek, jela naplno. Celý film v podstatě táhne sama a velmi se jí to daří. Ostatně celé herecké obsazení je na TV film nadstandartní, Mercedes Ruehl výborná jako vždy, oslňující Fay Dunaway a přirozená Elizabeth Mitchell. Děj snímku asi v mnohém odráží realitu ze světa modelinku, který je určitě hodně složitý a náročný. A myslím, že Gia ho vystihla skoro dokonale. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (10)

  • Ve filmu sice nikde vidět podobizna skutečné Gii M. Carangi není, nicméně na dvou verzích originálního plakátu k filmu je  její obličej zachycen. (dickens)
  • Film je natočen podle skutečnosti. (Elisebah)
  • Faye Dunaway získala za svůj herecký výkon Zlatý glób. (Elisebah)

Reklama

Reklama