Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedni ji milovali, druzí zatracovali. Neušla však pozornosti nikoho. Supermodelka Gia Marie Curangi začínala jako osobitá, avšak, mírně řečeno, neposlušná kráska. Kariéra mladé rebelky strmě stoupala a přibývající poblouznění ze slávy a peněz si vyžádalo svou první daň. Těžkou drogovou závislostí její tragédie jen začala... Pozoruhodný životní příběh podle skutečné události. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (243)

ProjectAlice 

všechny recenze uživatele

No, príbeh o tom potom, ale herecké výkony zvládnuté na jednotku. Angelina Jolie aj Elizabeth Mitchell sú herečky s veľkým H. Niektoré scény sú moje srdcovky. Až sa divím, že sa na to Angi dala. Ale určite jej to neuškodilo. Kto má Angi v top 10ke a nevidel tento film, nieje jej pravým fanúšikom :) 95% ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Tenhle příběh mě dostal především svojí reálností a samozřejmě i zajímavostí hlavní hrdinky.. Gia byla jiná než ostatní modelky, byla svá a chovala se tak, jak chtěla, i když to třeba bylo proti společenským pravidlům.. Takových lidí moc není, všichni se bojí být takoví, jací být chtějí, a právě proto ji obdivuji! Byla nespoutaná, sexy a "šílená"... Angelině Jolie tahle role neskutečně sedla, dala do toho všechno a vyplatilo se. Podle mě její nejlepší herecký výkon, co jsem zatím měla možnost vidět. Focení, sex, drogy.. Všechno je v tomto snímku vykresleno poměrně do detailů a to mě baví! A ta závěrečná scéna prostě neměla chybu!!! ...heaven on earth - back again - into - under - far in between - through it - in it - and above... ()

Reklama

Faidra 

všechny recenze uživatele

Pálíte-li svíčku života z obou konců, pak není divu, když dohoří rychleji než jiné, ačkoli by se dalo donekonečna diskutovat o tom, zda je lepší shořet než pomalu vyhasínat. Každopádně mám pocit, že 21. století pro Angelinino herectví znamenalo to druhé, v málokterém filmu se aspoň blíží drajvu, jaký má její extravagantní, vášnivá a nešťastná Gia, byť to možná ani moc nehraje a vysoce vyčnívá nad plochou historkou okresního formátu o tom, že drogy jsou špatné, áno... ()

petero 

všechny recenze uživatele

GIA je typickým životopisným príbehom modelky jej závratnej ale krátkej dráhy, ktorú samozrejme ukončili drogy všetkého možného druhu a to tak, že sa nakazila vírusom HIV čo je jediné zaujímavé, že to v tej dobe nebolo bežné a ako sa k tomu stavala jej rodina, doktori v oblekoch a ako sa prišla rozlúčiť so svojou priateľkou, to bolo jedine pôsobivé. ()

Fancipal 

všechny recenze uživatele

Odvrácená strana přehlídkových molů v turbulentní a dynamické biografii slavné americké supermodelky z přelomu 70. a 80. let. Celým jménem Gia Marie Carangi se stala odrazem skutečného světa módního průmyslu se všemi jeho chybami a úskalími. Jak to již bývá, rychlou cestu na vrchol, vystřídal strmý pád. Titulní roli ženy, která byla příliš krásná na to, aby zemřela, a příliš divoká na to, aby žila , ztvárnila excelentní Angelina Jolie. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (10)

  • Film získal kromě dalších prestižních cen i dva prestižní Zlaté Glóby. (Elisebah)
  • Film je natočen podle skutečnosti. (Elisebah)
  • Faye Dunaway získala za svůj herecký výkon Zlatý glób. (Elisebah)

Reklama

Reklama