Reklama

Reklama

Epizody(7)

Obsahy(1)

Navzdory tomu, že je Andy Millman stále naštvaný na Maggie, svou nejlepší kamarádku a neúspěšnou herečku drobných rolí nevalné pověsti, i na svého naprosto neschopného agenta Darrena, se mu konečně podaří vystoupat na televizní nebe a získat hlavní roli v novém sitkomu. Je to ale skutečně ten velký průlom, o jakém vždycky snil? Snaží se natočit klasickou situační komedii, která obstojí ve zkoušce času. BBC má ale jiné představy a jediné, co ji zajímá, jsou bláznivé paruky a honba za sledovaností. Je načase, aby se jim Andy postavil. Výsledek původně osobního a pravdivého projektu je nakonec velmi rozpačitý – nepřekonatelným vrcholem se zde totiž náhle stávají obrovské brýle a kudrnaté paruky a Andyho morální zásady jsou rázem ohroženy. Má držet jazyk za zuby a pokračovat, nebo vyskočit z lodi a být zase bezvýznamným komparzistou? (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V druhé sérii se postupně dostávám z prostředí komparzu nejprve do seriálového, a následně obecně prostředí showbyznysu. Vidíme postupné změny Andyho charakteru, a postupný přechod z komediální, do dramatické roviny. Tu komediální už tady místo Andyho obstarávají hlavně hostující hvězdy (Bloom, McKellen) nebo ostatní důležité postavy (Maggie, Darren). U Andyho také pozorujeme, jak se do všech těch nešikovných situací a pastí dostává stále časteji vlastní chybou a zhoršujícím charakterem. Maggie je tak v podstatě jeho poslední držák, který mu zabraňuje stát se úplným hajzlem. Závěrečný film je už pak hlubokou sondou do duše a charakteru jednoho herce, a příběh o tom, co z vás může udělat touha po slávě. ()

motyka52 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší než první série, protože si to drží velmi vysokou kvalitu už od začátku. Kromě vynikajících scén s hostujícími hvězdami se navíc někam vyvíjí i samotná postava Andyho, což dost pomáhá. A jeho agent je vynikající. Pět hvězd ale nedám, protože tady se za součást druhé série bere i ten speciál, který je zejména ve své druhé polovině dost klišoidní a "negervaisovsky" konvenční. ()

Reklama

Reklama