Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Advokát Ingo Lenssen se svým týmem vyšetřovatelů se specializuje na delikátní případy klientů, kteří dávají přednost soukromému vyšetřování před právním poradenstvím... (oficiální text distributora)

Recenze (394)

fleker 

všechny recenze uživatele

po roce premysleni pridavam jednu hvězdu...poněvač kvalita produktu plně odpovída vysílacímu času, a už jen proto, že se to vysílá v dobe kdy ma každej normalni člověk chrápat je 11% zaslouženejch, (+ mute 15%, + screen-off 40%)....jinač se divim že v databázi stále chybí VOLEJTE VĚŠTCE....to je vodvaz jak má bejt...pomatuju minulý vánoce, když se naka starsi pani dovolala a takovym plačtivym hlasem chtěla vědět, jak to bude dal mezi ňou jejim synem, jelikož se hodne zmenil a ma pry s nim delsi dobu problémy...načež hajzlbába votočila zelenyho spodka, hned za nim spodka kulovyho....podivala se primo do kamery, pravou rukou si posunula bryle o dva centimetry niž a prohlasila že jeji syn je pravděpodobně buzerant ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Nerozumím zdejšímu hodnocení. Film je velmi originální svým zpracováním kriminálky. Je to velmi napínavý a udržující film, u kterého jsem neztrácel čas. Libil se mi tajemný hlas v pozadí, který všechno komentoval. Je to takový dokumentárno-dobroduřný film v detektivce. A ta originálnost a odvaha to tímto způsobem zpracovat mi učarovala a zařadila se do mé hluboké paměti. ()

Reklama

FireTight 

všechny recenze uživatele

Je to trapný, je to amatérský, je to prý "realita", má to totálně debilní doprovodný komentář (jenž vám všechno alespoň pětkrát zopakuje), má to trapný dialogy, má to trapný český dabing a celkově se u toho pobavíte (to samozřejmě původním záměrem nebylo). Jenže já se na něj s oblibou dívám. Nejde ani tak o to, že je Ingo Lenssen asi král právníků a jeho über prsten na malíčku je fakt cool (společně s knírem!) nebo že jsou jeho vyšetřovatelé lepší než Columbo s Poirot dohromady (než těm něco dojde a ty jejich dedukce!), ale že se v téhle německé kriminálce nestávají hlavně vraždy, ale také třeba vydírání, nějaké to sledování nebo hledání otce/matky. A možná právě kvůli tomu se na to rád dívám, je to totiž taková totální oddechovka, při které se vám udělá tak nějak líp... ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

To, že v německé duši je cosi zvráceného, není novinka. Ale i tak se člověk neubrání údivu a zhnusení nad tím, co dalšího se podařilo říšským bratřím vykoumat. Pan dochtór Ingo Aramis Lenssen, ztělesnění vkusu a akčnosti (německého) právnického řemesla a jeho tým zkušených vyšetřovatelů řešících zapeklité případy v čemsi co by někomu, kdo nikdy předtím neviděl televizi a má v hlavě to, co Sámer Issa, mohlo připadat jako reality show ve stylu 112ky. Hodnocení? Na zhebnutí. Pomalé a bolestivé... ()

Milodar 

všechny recenze uživatele

Geniální seriál, který je parabolou německé kriminality. Absolutní dno existuje a tento seriál se mu záměrně blíží, ovšem je třeba si uvědomit, že značná část je natáčena v přímém přenosu. Tím odhaluje samotnou podstatu kriminálního života. Některé scény přesto bylo třeba zrekonstruovat, čímž vznikají inkongruence v technických detailech a jsou unikátní polevou tohoto německého dortíčku. Je potřeba si uvědomit, že aktéři jsou skuteční detektivové, provozující detektivní kancelář. Jsou to tedy neherci, snad proto je jejich projev nepřirozený a nevěrohodný. Co je však na tomto díle velkolepé, je snaha tvůrců působit "seriálově", s určitou citlivě aplikovanou dávkou kýče a esence televizní produkce. To však místní "myslitelé" evidentně nepobrali, proto sází jeden Odpad! za druhým. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Přestože se v seriálu uvádí, že se případy zakládají na pravdě, není tomu tak. Postavy i děj jednotlivých epizod je smyšlený. (jurama525)

Reklama

Reklama