Reklama

Reklama

Andělé a panny

  • Česko Decameron: Andělé a panny (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

10 mladých Florenťanů si krátí dlouhou chvíli tím, že si vypráví dekadentní příběhy o lásce a pikantních milostných dobrodružstvích... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

angloumene 

všechny recenze uživatele

Podle ostatních komentářů jsem se připravila na to nejhorší, ale nakonec to tak hrozné nebylo. Dějem dost připomíná klasickou pohádku, ale dětem bych to určitě nepouštěla, protože nejpropíranějším tématem celého filmu je sex. Přesto je to poměrně milá komedie, která má ke konci sice trošku pomalejší spád než na začátku, ale stejně bych se na ní klidně zase někdy podívala. ()

MELODY 

všechny recenze uživatele

Příliš barev, krkolomný příběh, nízká uvěřitelnost (také byste co mladistvá fešanda absolvovali několikadenní cestu na volském povozu bez náhradního roucha/natáček/obutí/leštěnky na mosaz -nehodící se škrtněte) a vysoká dávka stupidity- všechny zúčastněné krasavice celý film mektají o svém panenství a své hrdosti na něj, přičemž výstřih té nejcudnější z nich končí u pupíku. Ne, tohle neberu. ()

Reklama

Molly 

všechny recenze uživatele

Lámu si hlavu, komu je tahle taškařice vlastně určená - starší generaci Andělé a panny sotva něčím nadchnou a teenagerům je to nepřístupné... Mě tak akorát (po)bavili Tim Roth (má tohle vůbec herec jeho formátu zapotřebí?) a hláškující kněz-nekněz. No a ještě je tu Hayden, kterému to ve středověkém oblečku s kordem v ruce ohromně sluší - tak třeba film potěší aspoň jeho odrostlejší fanynky. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Taky nechápu, co se tu většině nelíbí. Mě to přišlo zábavný. Pěkný písničky, výborní herci a několik opravdu vtipných scén. Navíc se mi líbilo, že i v takové ptákovině se režisér Leland snaží většinu postav tak polidštit. K uvedenému obsahu. Nikdo nic nevypráví, není to žádný Dekameron. Ale jestli si mám představit příběh blížící se soft pornu s trochu košatější strukturou, tak jeto přesně takovýhle film. Navíc vtipný a docela roztomilý. ()

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

Kristova noho, ti Američani fakt už musí být v úplným svrabu, když zfilmovávají i Dekameron jako zábavu pro týnejdžry. Nejlepčí bylo, jak na začátku Hayden utíkal před těma motorkářama a meč se mu tím jeho super tempem prohýbal v ruce. Jestli si mysleli, že dělají druhý Příběh rytíře, tak to se moc nepovedlo. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (5)

  • Príbeh je voľne založený na cykluse 100 noviel talianskeho autora Giovanniho Boccaccia pod názvom "Il Decamerone" (Dekameron), ktoré vyšli v rokoch 1349 až 1353. (Real Tom Hardy)
  • Všetky kostýmy boli navrhnuté slávnym talianskym módnym dizajnérom Robertom Cavallim. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama