Reklama

Reklama

Když se dva krasobruslařští rivalové Chazz Michael Michaels (Will Ferrell) a Jimmy MacElroy (Jon Heder) na mistrovství světa znemožní v trapné rvačce, přijdou o zlaté medaile a navíc dostanou doživotní zákaz krasobruslení v mužské kategorii. Nyní, po třech a půl letech, našli skulinu v pravidlech, která jim umožní znovu soutěžit. Pokud totiž dokáží odložit vzájemnou nevraživost stranou, mohou se o medaili utkat společně – v soutěži párů. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

ajuska 

všechny recenze uživatele

"Jakoby už tak nebylo krasobruslení dost teplý." Skvělá rozjetá zábava, jen se člověk musí nechat bavit a nehledat drobné nešvary, které k tomuto žánru obvykle patří (předvídatelná dějová linie, přehnaní záporáci). Navíc mám slabost pro krasobruslařské filmy a krasobruslení vůbec, takže není co řešit. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell jede a jeho jméno začíná být opravdový pojem a záruka legrace, jenže Jon Heder už mi tak sympatický není, zatímco za každou Ferrellovou grimasou cítim, že je komikem z celého srdce a pobaví mě klidně i jenom tím, jak se předvádí, tak u Hedera bych věřil, že se retardovaně tváří snad i v reálu :) Jako komediální duo jim to však klape dobře, bohužel o to víc mě mrzí, že film přišel pouze s minimem POŘÁDNÝCH vtípků (boob handshake), na které by se dalo vzpomínat i déle, než jen pár dní. Když už se film drží klasicky stupidního scénáře o sportovním vzestupu/pádu (což samozřejmě vůbec nevyčítám, neboť je to pro tento styl komedií typické), tak mohl atakovat mou bránici trochu víc. Dodnes vzpomínám na některé kousky z Old School, Wedding Crashers, či na famózní výkon Jacka Blacka v School of Rock, ovšem Blades of Glory byla "jen" středně nadprůměrná, pohodovka, takže musím zůstat na pohodových třech hvězdičkách. 6/10 ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $61miliónovTržby USA $118,594,548Tržby Celosvetovo $145,708,642Tržby za predaj DVD v USA $54,565,446 //počet predaných kusov 3,234,382║ Bláznivý úlet ako sa patrí, z množstvom skvelých doprovodných pesničiek pri krasokorčuľovaní dvojice Ferrell-Heder z hitov ako Armageddon či Flash Gordon a moc im to na ľade spolu seklo. Dej je všelijako skombinovaný, občas to príde aj mierne od veci ale také su už dnešné komédie. /65%/ ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý námět, děj a zápletka. A vůbec mi to nevadilo. Film, u kterého vypnete a nemusíte u něj přemýšlet. Vtipy byly slušné a většinou fungovaly. Smál jsem se a bavil jsem se, proto hodnotím nadprůměrně! I když je to samozřejmně svým způsobem kravina.. Avšak zábavná, takže bych dal takových 70%.. :) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Úvod dětského představení nemá sebemenší chybičku, když Will Ferrell vítá děti větou. "Hey, little forest creatures. None of you sons-of-bitches try to be heroes. You hear me?" To se člověk málem zvalí smíchy. Později se sranda trošku vytrácí a čeká nás klasický sportovní příběh. Potěší motiv Flash Gordon při závěrečné jízdě. Celkově průměrný Will. 55% ()

Galerie (246)

Zajímavosti (23)

  • Když vstupují bruslaři na svůj tréninkový led, po otevření chladíren se nám naskytne stejná místnost s ledem a bednami, jako při seznamovacím videu, ve kterém se představuje Will Ferrel coby Chazz, undergroundový jezdec. (CjKukis)
  • Will Ferrell i Jon Heder se museli před natáčením naučit krasobruslit pod dohledem profesionálního olympijského trenéra. Hegera stál trénink dokonce zlomený kotník. (Siriuss)
  • Když si Katie (Jenna Fischer) pozve Chazze (Will Ferrell) k sobě, můžeme si všimnout, že v jednom záběru jsou dveře zavřené, poté otevřené a poté opět otevřené a tak stále dokola. (TheStitch630)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama