Reklama

Reklama

Když se dva krasobruslařští rivalové Chazz Michael Michaels (Will Ferrell) a Jimmy MacElroy (Jon Heder) na mistrovství světa znemožní v trapné rvačce, přijdou o zlaté medaile a navíc dostanou doživotní zákaz krasobruslení v mužské kategorii. Nyní, po třech a půl letech, našli skulinu v pravidlech, která jim umožní znovu soutěžit. Pokud totiž dokáží odložit vzájemnou nevraživost stranou, mohou se o medaili utkat společně – v soutěži párů. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (513)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Úvod dětského představení nemá sebemenší chybičku, když Will Ferrell vítá děti větou. "Hey, little forest creatures. None of you sons-of-bitches try to be heroes. You hear me?" To se člověk málem zvalí smíchy. Později se sranda trošku vytrácí a čeká nás klasický sportovní příběh. Potěší motiv Flash Gordon při závěrečné jízdě. Celkově průměrný Will. 55% ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Jeff Cox, Craig Cox, John Altschuler, Dave Krinsky .. Oheň a led. Jak účelné spojení.. Bylo by celkem snadné odstřelit tuto komedii jako tuctovou podprůměrnou podívanou. Něčím víc na letmý pohled vlastně ani není. Už samotný příběh je ten nejpřímočařejší a do puntíku plní zavedené schéma. Jenže tento snímek je o drobných detailech, vypilovaných sestavách, kdy vždy hraje jeden úžasný song za druhým a atypické dvojici bruslařů s ksichty Will Ferrell (jeho kurs u mě značně stoupá) a Jon Heder - těm extravagantním klučinům to spolu vážně slušelo. A ono to vlastně stačí .. na bezmyšlenkovité, přesto zábavné večerní osvěžení. 70%. ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Tisickrat lepsie, nez som cakala. Nepotrpim si ani na jedneho z tych 2 komikov (ani trochu) a mam rada povodne Ladove ostrie, takze v mojich ociach aspirovalo na odpad. 4* su prekvapenim tohtorocnych majstrovstiev:) Inak ale samozrejme hromada prehnanych radobyforov, pravdepodobnost (keby mohla, tak) pod bodom mrazu, minimum samotneho korculovania a co, tak vhodne max na exibiciu (co ale mozno nie je uplne minus), predvidatelny dej, ... V ramci rodinky podobnych komedii s takymto humorom ale asi najlepsie... ()

imf 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell ve staré dobré formě a Jon Heder konečně v roli, která nevykrádá Napoleon Dynamite. To samo o sobě by vám mělo stačit k velkému očekávání. Fanoušci krasobruslení si k tomu mohou přičíst pár fajn odkazů, legendární severokorejský trik, který nikdo nikdy neviděl a spoustu narážek a urážek. Film dobře "odsejpá" a chvílemi jako by sahal po žezlu Zoolandera, který je podle mého doposud nepřekonaný, co se týče kvality a kvantity gagů. Nakonec je z toho díky příliš opatrnému přístupu režisérů a scenáristů "jen" další Vybíjená... dobré, zábavné, ale nikoliv geniální. Kluci z toho ale v závěru vybruslili vážně elegantně. (70%) ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu byla docela nudná (jejich rvačka, vyhození, zvracení do kostýmu, zavazování bruslí, škvíra v pravidlech, apod...). Ale poté mě zaplavila pořádná sprška humoru a to v době, kdy trénovali a kdy "odjezdili" svůj první zápas, při němž bylo zmíněno, jaká je to výhoda, když jsou ve dvojici oba dva muži... :-D It was very funny! ;-)) No a pak to spadlo do takového toho standardu Ferrellových filmů (Zelená je tráva, Moje krásná čarodějka, Vánoční skřítek, Mládí v trapu...), už jsem neviděla nic nového, co by mě překvapilo, rozesmálo... Takže to bude za 3*, pánové... :-) ()

Galerie (246)

Zajímavosti (23)

  • Olympionička Lisa-Marie Allenová, která pomáhala s choreografiemi krasobruslařských vystoupení, si ve filmu i zahrála. Její role byla blondýna, které Chazz Michael Michaels olízne obličej během svého soutěžního tance ve Stockholmu. (Bajda)
  • Před finále montrealské krasobruslařské soutěže je na "obrazovce" průběžná tabulka. Za páry Stranz-Fairchild a Michaels-MacElroy na prvních dvou místech následuje ruský pár Sokolova-Plushenko (Jelena Sokolovová - stříbro žen na MS 2003, Jevgenij Pluščenko), čínský pár Zhang-Li (Tan Čang a Chao Čang - stříbro sport. dvojic na ZOH 2006), švýcarský pár Lambiel-Stoeckli (Stéphane Lambiel - zlato mužů na MS 2005, 2006) a další jména skutečných krasobruslařů. (melica)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama