Reklama

Reklama

Když se dva krasobruslařští rivalové Chazz Michael Michaels (Will Ferrell) a Jimmy MacElroy (Jon Heder) na mistrovství světa znemožní v trapné rvačce, přijdou o zlaté medaile a navíc dostanou doživotní zákaz krasobruslení v mužské kategorii. Nyní, po třech a půl letech, našli skulinu v pravidlech, která jim umožní znovu soutěžit. Pokud totiž dokáží odložit vzájemnou nevraživost stranou, mohou se o medaili utkat společně – v soutěži párů. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (513)

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Tisickrat lepsie, nez som cakala. Nepotrpim si ani na jedneho z tych 2 komikov (ani trochu) a mam rada povodne Ladove ostrie, takze v mojich ociach aspirovalo na odpad. 4* su prekvapenim tohtorocnych majstrovstiev:) Inak ale samozrejme hromada prehnanych radobyforov, pravdepodobnost (keby mohla, tak) pod bodom mrazu, minimum samotneho korculovania a co, tak vhodne max na exibiciu (co ale mozno nie je uplne minus), predvidatelny dej, ... V ramci rodinky podobnych komedii s takymto humorom ale asi najlepsie... ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Musim se priznat, ze jsem tento film nesledoval uplne...jen jsem po nem tak pokukoval, kdyz bezel v letadle, jeste jsem k tomu vetsinou poslouchal neco jineho...ale proste si to hodnoceni neodpustim, protoze me nic na svete nedonuti se na to divat znovu :). Sice se nakonec teto trapne komedii podarilo me rozesmat, ale to tim zpusobem, ze jsem si pak rikal jak jsem klesnul. A navic to bylo jen dvakrat...Proste klasicka podprumerna americka komedie. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Parádní komedie o prvním čistě mužském kombinovaném páru v dějinách tohoto krásného, úžasného, elasťáčkovatého, mírně homosexuálního sportu..... Tenhle snímek rozhodně nebude pro krasobruslaře, protože si z nich dělá nehoráznou prdel. Holčičák Jon Heder versus hřebec Will Ferrell (jako vždy znamenitý výkon) sehráli skvělý páreček, a ještě bych vypíchnul jistého Willa Arnetta jako Stranze Van Waldenberga, který je tak geniálně odporně metrosexuální že se to hned tak nevidí. Pro zajímavost se objeví i fratpackovský Luke Wilson v chuťové roličce. Co se povedlo je samotné krasobruslení, které se samozřejmě zvrhne v krávoviny, ale celé to vypadá (na to že má jít o herce a že jsou nepochybně dublovaní) dost věrohodně. No a co se ještě povedlo je vybalancování na hranici seriózní a bláznivé komedie. Tak akorát obojího. You mean, that blonde chick's a dude? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když jsem tenhle film viděl poprvé, ani ne v polovině jsem ho vypnul. Říkal jsem si, že na ty dva buzeranty se dívat nebudu a navíc mě neskutečně sraly reklamy v televizi, které byly snad každou čtvrthodinu. Po nějaké době jsem tomu dal šanci ještě jednou – no ne že by to bylo o moc lepší, ale o trochu ano. Našel jsem tu docela dost vtipných momentů / parodování „krasobruslařských filmů“ bylo patrné, stejně jako fakt, že tvůrci i samotní herci to měli všechno u prdele…50% ()

giblma 

všechny recenze uživatele

Jakkoliv je má intelektuální image v háji, nějak si nemůžu pomoct. Ikdyž je zápletka jednoduchá, vycházející ze schémat sportovního filmu a jakkoliv jsou některé vtipy už za hranicí nechutnosti. Co mě ale nutí dát vysoké hodnocení je překroucení klasických žánrových klišé až do absurdna (vysvětlování, proč není hlavní hrdinka zodpovědná za smrt rodičů, vystoupení Marilyn a JFK, nebo prostě závěrečná Flash Gordonovská jízda titulních protagonistů a jejich Železný lotus....) ()

Galerie (246)

Zajímavosti (23)

  • Chazz  (Will Ferrell) si ve finále poranil pravý kotník, za který jej Jimmy (Jon Heder) drží při roztáčení riskantního prvku Železný lotos. (melica)
  • Will Arnett a Amy Poehler, ktorí hrajú súrodencov, sú v reálnom živote manželia. (Raccoon.city)
  • Od průběžně vedoucí dvojice Stranz (Will Arnett) a Fairchild (Amy Poehler) dělilo Michaelse (Will Ferrell) a MacElroye (Jon Heder) před finále 4,05 bodu. Stranz a Fairchild dostali za finále 4x 6,0 a 2x 5,9, čili jen 0,2 od absolutního hodnocení a Michaels s MacElroyem už by je tedy nemohli dohnat. (melica)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama