Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Toto je příběh muže jménem Harold Crick… a jeho hodinek. Harold Crick je muž nekonečných čísel, neustálých kalkulací a pozoruhodně mála slov. A jeho hodinky neřeknou o mnoho víc.“ Po deseti letech usilovné práce je spisovatelka Karen Eiffel téměř na konci své poslední a možná nejlepší knihy. Jejím jediným úkolem zůstává vymyslet, jak zabít svoji hlavní postavu, Harolda Cricka. Karen však nemá ani tušení, že Harold Crick z nevysvětlitelných důvodů žije ve skutečném světě… a najednou slyší její slova. Fikce a realita se střetnou, když zmatený Harold slyší, co si ona myslí, a zjistí, že musí najít způsob, jak změnit její (a svůj) konec. Horší už to nebude je neotřelou komedií o tom, jak vzít svůj dosavadní život do rukou a učinit z něj takový, jaký ho chcete mít. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (847)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem zprvu čekal něco úplně jiného, než jsem ve výsledku dostal. Už jen jméno Will Ferrell v hlavní roli, ve mě evokoval, že to bude další ulítlá komedie plná bláznivých výstupů a držkopádů. Tento film je velmi vážnou a decentní komedií. Vtip není hlavním artiklem tohoto filmu, tím je spíše zajímavý a neotřelý příběh, který se zprvu zdá, jako dvourealitní, ale ve výsledku zjistíme, že se odehrává v jednom světě. To mě trochu zarazilo, protože to s sebou přineslo nemálo otázek kladených na logičnost celého, už tak zamotaného a nereálného příběhu. Pokud je divák ochotný ignorovat propojení dvou rovin, pak dostane velmi zajímavý příběh, kterému vládne velmi sympatická hlavní postava. Pokud na to bude nahlížet čistě racionálně, pak už tak spokojený nebude. Já osobně jsem první případ, film se mi sice zdá mírně přeceněný, ale přesto solidní zážitek plný dobrých herců, předvádějících milé výkony. 70% 10.02. 2010 ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Aj keby sa našli kaňky a nejaké tie logické odrobinky, tak nemám srdce Forstreovi za Harolda zobrať čoby len jednu hviezdičku. Veľmi príjemne, s veľkým srdcom a citom pre detajl natočená romanca - komédia - moralitka, ktorá v rukách bez fantázie mohla skočiť 100 a 1-krát zle. Čize piata ide za záchranu originálneho príbehu. Ďakujem Marc. 90% ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak k mýmu údivu umí Will Farrell natočit film i bez toho, aby se v něm válel po zemi, řval a bez toho, aby v něm hystericky pobíhal ve slipech, v horším případě úplně nahej, navíc tady ukázal, že umí i docela hrát a když se k tomu přidal i zajímavej a originální příběh o propojení života skutečný postavy a psaní o imaginární postavě v knize, tak mi z toho vychází jeden z nejlepších, jestli ne vůbec nejlepší film Farrella, kterej se neprezentuje jen jako čistá komedie, ale i jako solidní drama ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Od komedie s Willem Ferrellem v hlavní roli jsem čekal něco úplně jinýho. Chtěl jsem se podívat zase na nějakou "pošahanou" komedii, u který se dá vypnout mozek. Ze začátku jsem z toho byl trochu zmatenej a pořád jsem čekal, kdy začne Will Ferrell dělat nějaký magořiny a ono pořád nic. Pak se tam objevila Queen Latifah a já myslel, že to snad radši vypnu. Naštěstí jsem to nevypnul a on se z toho postupně vyklubal opravdu zajímavej film, kterej mě chytnul a nepustil až do konce. Jinak všechny ty piktogramy a popisky na začátku mi připomínaly videoklip Röyksopp - Remind me. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Překvapení roku. Hodně "Kauffmanovský" (Taky jste si všimli, že se tohle přídavné jméno používá čím dál tím častěji?) scénář je podaný příjemně a mile a nepostrádá potřebnou dávku ujetosti a komplexnosti. On taky Marc Foster není žádný režisérský nováček a po Hledání Země nezemě znovu ukazuje, že takovéhle příběhy opravdu umí. A i když by se mohlo zdát, že právě příběh bude hlavním tahounem filmu, jsou jim kupodivu herci, na kterých nejvíc staví. Ferrella jsem v podobné roli ještě neviděl (a možná už ani neuvidím), Hoffman se do toho obul pěkně, Thompsonová je skvělá a do Maggie Gyllenhaal bych se zamiloval taky. Od tohoto dne je na mém personálním "watchlistu" oblíbených hereček. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (27)

  • Harold (Will Ferrell) nosí upravené hodinky Timex Men's Watch #T56371 - Ironman Triathlon 42 Lap Combo Dual Tech. (HellFire)

Související novinky

Hoffman miluje Thompsonovou

Hoffman miluje Thompsonovou

09.06.2007

Dustin Hoffman a Emma Thompson si během natáčení Horší už to nebude zřejmě padli do oka. Zanedlouho se totiž spolu objeví v romantickém dramatu Last Chance Harvey. Ale pravděpodobnější možná bude, že… (více)

Reklama

Reklama