Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Idylické městečko Rockwell Falls budí na první pohled dojem ráje na Zemi. Ale když federální vyšetřovatel Steve Kady (Jeremy Sisto - Skrýš) do města přijíždí, aby zjistil, proč se tu už sto let nemění počet obyvatel, brzy objevuje, co se pod dokonalým povrchem opravdu skrývá. Kady se zaplétá do zvrácené spleti náboženských vášní a puritánské tradice, ze které se dosud nikomu nepodařilo uniknout. A tak v tomhle strhujícím a napínavém thrilleru musí Kady buď najít cestu ven – nebo zemře. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (126)

baruss 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že tento film ma veľmi milo prekvapil... Od kanadských thrillerov nemám nikdy veľké očakávania... čakal som niečo na štýl Pach Krve resp. Hory mají oči... Atmosféra veľmi slušná, zápletka taktiež. Jediné čo tomu filmu vyčítam je priehľadnosť. Vždy viete čo bude ďalej... (až na pár momentov). Cekovo spokojnosť. Doporučujem ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je to nejpovedenější thrillerově-hororové béčko, jaké jsem kdy v životě viděla. Filmů o zapadlých vesničkách, které obývají usmívající se náboženští fanatici, je sice spousta, ale žádný nemá tak dokonale mrazivou atmosféru jako právě "Populace 436". Žádné směšné scény, žádné stupidní dialogy, žádné ochotnické výkony. Kladní herci jsou sympatičtí, záporní jsou nesympatičtí, nechybí šokující scény a konec nemá chybu - drsný, nečekaný, prostě parádní!!!:-)) ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Oříšek pro pracovníky statistického úřadu, vysoce účinný Rohypnol pro diváka.. Nezlobte se na mě, ale než příště sledovat tuto nezáživně podanou šeď ze zapadákova, kde dávají lišky po lobotomii dobrou noc, tak to si raději osobně potřesu rukou se všemi těmi 436 bigotními blázny a do očí jim řeknu, že Ježíšek neexistuje.. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Wau, musím uznat, že jsem byl celkově překvapen pointou a příběhem, nečekal jsem, že by mě to mohlo až tak bavit. Film není moc horor, spíše kvalitně odvyprávěný thriller, který nešetří skvělými postavami, dialogy a zvraty. Pokud se Vám líbí vidláci, divní lidi a mysteriózní místečka, je tento film právě pro Vás. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Číslo vládne vesmíru. O tom se přesvědčí Steve, když coby sčítací komisař přijede do městečka, v němž se po dlouhou dobu počet obyvatel nemění. A protože je Steve šťoural, tak záhadu odhalí, což se mu přirozeně stane osudným. Kdo je zvědavý, může dopadnou mnohem hůř, než že bude jen starý. A protože Steve není psycholog, chová se jako slon v porcelánu. Jasně, chce konat dobré skutky, jenomže neví, že každý dobrý skutek bude po zásluze potrestán. V některých momentech připomíná film 2001 maniaků, jen pohnutky obyvatel jsou zde jiné. Konec lehce očekávaný a logický. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Pri večeri u rodiny Lovettovcov si Courtney (Charlotte Sullivan) predtým, ako vstane, s tanierom v ruke prehrabne vlasy, ktoré si upraví za ucho. Po strihu vstáva s tanierom v ruke a vlasy má opäť normálne spustené. (Lukoh)
  • Ve scéně, kdy šerif (Jeremy Sisto) přijede ke sčítacímu komisaři, zaparkuje auto přímo před jeho vozidlem. Když se však po chvíli vrací k autu, stojí o několik metrů dál. (Lumberjack)

Reklama

Reklama