Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

sona123 

všechny recenze uživatele

Tak toto skutečně nemá obdoby. Přemýšlím, kdo je cílovou diváckou skupinou a je mi jasné, že já to nejsem. OK, zkraje to šlo, ale jak začalo přituhovat (skutečně někdo může polknout koňské semeno, nebo si nechá srát na hlavu a ještě mu to přijde vtipné a ne nechutné???), tak jsem to prostě srabsky vypnula. Odstud podsud. A to jsem si myslela, že jsem hodně otevřená a už vůbec né prudérní. Chyba! ()

dzej dzej 

všechny recenze uživatele

Sakra ti kluci sou ale vostrý... Prvotní šok ze sledování úvodního dílu již naplno odezněl, nastává čas zábavy. "I´m Johny Knoxville and this is my big red rocket..." VAROVÁNÍ MINISTRA ZEMĚDĚLSTVÍ: tento film není vhodný pro milovníky koní. VAROVÁNÍ MINISTRA PRÁCE A SOCIÁLNÍCH VĚCÍ: tento film není vhodný pro milovníky starých lidí. VAROVÁNÍ MINISTRA VNITRA: tento film není vhodný pro milovníky terorismu. VAROVÁNÍ MINISTRA KULTURY: tento film je značně nekulturní. ()

Reklama

hudryhudry 

všechny recenze uživatele

Takhle už jsem se dlouho nezasmál, opravdu dlouho. Sice se nejedná o film, ale o řadu na sebe moc nenavazujících bláznivých scének, které rozhodně nejsou pro slabé žaludky. O blití, pojídaní fekálií a jiné hnusy nebude nouze... Nechci spoilovat, ale pítí koňského spermatu zvedlo mandle i mně. Přesto je to opravdu sranda, ale při snídani (jako já) nebo při jakémkoli jídle se na to nedopuručuji dívat. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Co na to říct...První celovečerní jackass film jsme si svého času pouštěli na pařbách tolikrát, že si jej i po těch letech pamatuju dodnes scénu po scéně skoro nazpamět a vzpomínám sakra v dobrém. Druhý díl mi ale připadá až přehnaně zaměřený jen na co největší a nejdrsnější sebepoškozování a scénky alá v hlavní roli genitálie, což dohromady zabírá všehovšudy takových 90 % (minimálně) z celého filmu a zbytek už to příliš nepozvedne. Hodně slabé pokračování, když vezmu v potaz, že mě z celého filmu celkem bavilo patnáct minut (maximálně). ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdo viděl trik "Zmizení Wee Mana prostřednictvím kypré matrony", ten musí uznat, že práce kouzelnického asistenta není žádné peříčko.. Stylový honácký úvod s Morriconeho Ecstasy of Gold a pak spousta kaskadérsko-vyměšovacích skopičin, kterým občas uškodila snaha aktérů nahradit přirozenost hraním, což nakonec nejlépe zvýrazní "nepodařené" scény při závěrečných titulcích. Skeč s prdící helmou a jejím následným zpětným efektem přejel hranice do státu Nevkus zcela nerušeně a celníci mu ještě nadšeně zamávali.. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Johnny Knoxville byl během natáčení třikrát v bezvědomí. (zdenur)
  • V titulcích na konci filmu Bam Margera řekne: ,,Bože, nedopusť, aby se točila trojka." O čtyři roky později běží na plátnech kin třetí pokračování s názvem Jackass 3D. (zawa)
  • Po vypálení značky na zadku dostal Bam skutečně infekci a musel být hospitalizován. (zdenur)

Reklama

Reklama