Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl opravdu nářez. Rozhodně lepší než první díl. Už dlouho jsem se takhle nezasmál. První salvu smíchu u mě vyvolaly už úvodní titulky, které opravdu nemají chybu ale co se děje potom to je až neuvěřitelné. Je sice pravda, že je ve filmu opět mnoho nechuťáren (hlavně co se týká koňského trusu nebo popíjení spermatu od téhož zvířete a samozřejmě nezbytné litry zvratků) ale to už bohužel k Jackass patří. Hlavní je to, že jsem se královsky bavil. ()

Lomy 

všechny recenze uživatele

Naprosto dementní krávovina o partě kreténů, která se pokouší šokovat diváky svojí snahou o vlastní sebedestrukci všemi možnými i nemožnými způsoby. V některých momentech dosahuje jejich "kreativita" v praxi až tak neuvěřitelných výšin, že se tomu člověk nemůže nezasmát. Ale na druhou stranu je to někdy až tak nechutně uchylný, že normální a především po psychické stránce zdravý jedinec se na to nemůže dívat.. tedy rozhodně ne bez trvalých následků. ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

Partička "magorov" okolo Johnnyho Knoxvilla neprestáva šokovať. Niekedy sú ich kúsky vhodné do iného filmu (pitie konského semena), niekedy vyslovene "mimo mísu" (vylučovanie do barbie domčeka) a niekedy poriadne k zblití (prilba na prdy). V podstate sa im ale stále darí nás ostatných šokovať a uvedomovať si, čo by sme za žiadne prachy neurobili. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Sranda musí být, i když nechápu, jak dokáže někdo dělat takový nechutnosti jako dělá parta Jackass. Skvěle jsem se bavil, i když mi u některých scénách bylo trochu špatně, hlavně s koňským semenem. Obdivuju, že dokážou dělat tak bláznivé věci, ale na druhou stranu prostě nepochopím, jak to můžou dělat. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Podarené vtipy/scénky sa striedajú s tými trapnejšími. To bol vždy hlavný problém Jackass-u seriálového/televízneho aj filmového - neschopnosť udržať si určitú úroveň kvlaity po celú dĺžku trvania. Naštastie v prípade filmu sa to už trochu zlepšilo. Knoxville a spol. by su už mali konečne zafixovať, že niekedy je menej viac. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Scéna, kde Knoxville šňupe wasabi, byla natočena v den jeho narozenin. (toomm)
  • Po vypálení značky na zadku dostal Bam skutečně infekci a musel být hospitalizován. (zdenur)
  • Všechny scény s Vincentem Margerou byly vystřiženy kvůli jeho sexuálně motivovanému útoku měsíc před premiérou filmu. (toomm)

Reklama

Reklama