Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (370)

castor 

všechny recenze uživatele

Bože, to tady nikdo neviděl podstatně podařenější "Save the Last Dance"? Diváky Let´s Dance neztracuju, taky jsem měl -náct, ale.. Černošská čtvrť, ženštiny vrtící se u vchodu tanečních klubů, v dáli je slyšet policejní siréna a do toho cool bílej týpek, co jen tupě rozhazuje rukama a bez výhledu do budoucnosti se poflakuje se svými druhy, černými sourozenci Carterovými. Jednou takhle z nudy vlezou do školní budovy prestižní umělecké školy (zvědavost byla v onen osudný okamžik silnější než inteligence), aby to tam náležitě rozmlátili a nechali se chytit tamním hlídačem. Zbytek znáte: soud, veřejně prospěšné práce, návrat na místo činu, holka, co ztratí tanečního partnera.. bla bla bla.. dialogy jsou na úrovni pomocné školy, celé je to schématické až běda, režisérka nepřichází s ničím výjimečným, o průhledném pokusu o dramatičnost nemluvě!! Taneční sekvence tvoří minimum snímku.. a to bohužel se třemi vykřičníky - jsou sice povedené (ještě aby i ty nefungovaly), ale závěrečné představení trvá pouhopouhé tři minuty.. Navíc bezesporu náročné kroky (které se tanečníci učí měsíce) zvládá hlavní hrdina po pár lekcích a ještě do toho stihne pohřeb kámoše, který zcela "neočekávaně" štípne auto místnímu gangu. Naštěstí se podařil soundtrack, kostýmy.. a na tuctové holky se dá alespoň chvílemi koukat!! Mimochodem, co měla znamenat ta tupá ředitelka? ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Videl som to niekedy v noci v práci, iba tak na úvod pre ospravedlnenie, čo pri takomto filme hľadá komentár tridsiatnika. Námet je ťažko zúfalý, čo by až tak nevadilo, ak by bol scenár doplnený zaujímavými tanečnými číslami a charizmatickou ústrednou dvojicou. Lenže Channing Tatum je čisté drevo s vysokou hustotou všetkých látok, ktoré sa v dreve nachádzajú. On tu iba je, občas nudne zatancuje a niečo len tak mimochodom povie. Pre diváčky od 10 do 17 rokov. ()

Reklama

Terez.S 

všechny recenze uživatele

Jediný ze Step Up filmů, který se mi líbí opravdu celkově. Baví mě ta chemie mezi Jennou a Channingem, baví mě její klasické provedení tance s jeho streetovým, baví mě ta celková atmosféra toho filmu. Pro mě je to rozhodně nejlepší taneční film 21.století :) (a trochu to samozřejmě znamená, že mám na taneční filmy trošku jiná měřítka :)) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Aj keď napísať, že aspoň kvôli choreografii sa film oplatí vidieť je trošku blbosť, keď podobné choreografie, tance je teraz možné vidieť v každom druhom videoklipe, tanečnej súťaži. No je to spojené aspoň, aj keď už so skoro vyschnutou kvapkou ľudského príbehu, sympatickými hercami a chytľavými nielen tanečnými, ale aj hudobnými rytmami. Alebo inak povedané stopercentné klišé zabalené do príťažlivého obalu. 60%. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina musí hledat cestu ze dna na vrchol, hlavní hrdinka musí být bohatá, cílevědomá a citlivá kráska, kamarád nesmí mít pochopení pro hrdinovu motivaci a konkurent v lásce musí být vychytralý neřád. Hudba je monotónní a příběh šíleně schematický s vážným, ale zcela nesmyslným a zbytečným zvratem. Celá linie "dobrodružství z ulice" je navíc natočena tak rutinně, že jsem se chvílemi až téměř modlil, aby mi debutující paní režisérka znovu ukázala pokus o zvláštní křížení baletního r'n'b. Špatné, špatné, špatné. A ze všeho nejhorší je, kolik lidí i na takovéhle kousky pořád slyší. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Severoamerické tržby byly 65,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 114,1 mil. (NIRO)
  • Představitelé ústřední dvojice Channing Tatum (Tyler Gage) a Jenna Dewan (Nora Clark) byli od července roku 2009 do roku 2019 manželé. Dohromady se dali krátce po skončení natáčení tohoto filmu. (Václavička)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. srpna 2006 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama