Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (371)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Tenhle film si pouštěla moje lepší polovička, zatímco já si stavěl puzzle, takže ho znám spíš díky dialogům a hudbě. Kouknul jsem jenom občas - ale ta hlavní hrdinka vypadala fakt pěkně. Kdybych nebyl pohybově poleno, schopný tak maximálně někomu na fotbale nalomit nohu, hned bych si s ní taky skočil trdlováka. Jinak sama představa někoho, kdo se živí kradením aut a hraním basketu v ghettu s dalšíma gangstas, který najednou pomáhá holce vyhrát taneční soutěž, je hodně obskurní. ()

MISSha 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda Hip hop, ale koukla jsem se na film se zajímavost, s položenou otázkou co na něm mí vrstevníci vlastně vidí. No, a dopadlo to přesně tak jak jsem očekávala… Dokolečka omývané klišé, dialogy jako z pomocné školy, nesympatičtí herci… A že tohle měl být novodobí Hříšný tanec?Pche… Ať jdou mí vrstevníci s tímto tvrzením s prominutím někam. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsme koukali ve škole, v nějaké suplované dvouhodinovce. Z počtu 29 studentů, z toho 27 děvčat, se to líbilo oné majoritní skupině. Ano, my 2 kluci jsme se skutečně příliš nebavili. Něco na způsob slavnějšího Hříšného tance. Hned po úvodních snad 10 minutách, naše minorita dokázala odhadnout budoucí průběh filmu. Skutečně naše představa se shodovala s realitou...Nenadchlo, znova bych na to nekoukal a 2* jsou jen za taneční scény, protože sám mám tanec rád, to dovedu ocenit ;) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Najlepší tanečno-hudobno-romantický film, aký som kedy videl. Môj obľúbený herec tanečne exceluje, či už na začiatku na diskotéke, tak som si totiž vždy prial tancovať alebo vedľa auta, či na párty s priateľkou a nakoniec aj v záverečnej scéne. Piesne ako Made, Show me the money, Til the down, I'mma shine, Give it up to me a aj scénky boli vynikajúce. Dialógy konečne neboli naivné, ale boli realistické, príbeh sa mi tiež páčil. Snahu bojovať a poraziť vopred predurčovaný osud oceňujem. Vynikajúci romantický film, ktorý mi vždy pripomenie moje zážitky z minulosti, taktiež si spomeniem na svoje sny a veci, pre ktoré mám život rád. Tanec je jedna z vecí, pre ktoré mám svet rád. Taktiež úprimná čistá láska dvoch ľudí je ešte väčší dôvod. Chcel by som dodať, že aj navonok nespojiteľné sa môže spojiť a vyústiť do niečoho excelentného a nádherného. Vyzdvihujem veľa morálnych posolstiev, najmä silu priateľstva a lásku. Tanec je jedna z vecí, ktoré mám najradšej na svete a tento film mal skutočnú tanečnú dušu, pre mňa bol famózny. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Hodně kamarádek, které dělají tanec, mají tento film za jakousi modlu. Bohužel, v průběhu sledování jsem nepochopil proč. Jistě, tančí se tu, jsou tu celkem chytlavé písně, ale tím to pro mě, jakožto netančící část publika, končí. Na Jennu se sice dalo koukat a účast Deirdy Lovejoy ze seriálu The Wire mě potěšila, ale opravdu tady končí pozitiva. Zbytek je nuda. Protože o nějakém příběhu, logice nebo motivaci postav nemůže být v tomto případě řeč (viz. komentář uživatele Ivoshek). 40 % s tím, že tohle určitě není Hříšný tanec pro "naši" generaci. Protože tohle za 10 let upadne v zapomnění, kdežto "Hříšňák" je věčný… :-) ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Severoamerické tržby byly 65,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 114,1 mil. (NIRO)
  • Původně se měl film jmenovat "Music High". (HellFire)
  • Představitelé ústřední dvojice Channing Tatum (Tyler Gage) a Jenna Dewan (Nora Clark) byli od července roku 2009 do roku 2019 manželé. Dohromady se dali krátce po skončení natáčení tohoto filmu. (Václavička)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama