Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (370)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Film s nejpředvídatelnějším dějem za poslední 3 miliony let. A kdyby si tvůrci odpustili debilní moralizování a soustředili se jen na tancování a drsný niggas, byla by to určitě příjemnější podívaná. Když vám nevadí, že v hlavní roli není herec, ale tanečník a že Jenna Dewan už není taková bohyně jako v "Tamaře"(tady je jen strašně hezká), tak by se vám to mohlo i líbit. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Vidím že většina uživatelů očekávala zřejmě hlubokomyslné drama. Jsem rád, že se mezi ně neřadím, a tak jsem si tenhle povedený taneční film užil. Příběh sice opravdu je předvídatelný a naivní, ale copak by se do toho filmu hodilo něco jinýho? Písničky fajn, choreografie povedená, ústřední duo velice sympatické a krásný happyend k tomu, co víc si přát? Já jsem se u Lets Dance dobře bavil a opravdu nechápu záplavu komentářů, kde se rozebírá děj, který je u tohoto žánru celkem nepodstatný. /viděno v TV: 85% a 4*/ ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný taneční film - další z hromady snímků, kde On a Ona jsou totálně odlišní, svedou se dohromady, svedou se, rozvedou se, nastanou životní komplikace a odhalování rozervaného nitra, a na závěr všichni zaválí stylový crossover, a pak už jen duha, zlatavé slunce, jednorožci a závěrečné titulky. Máte-li v sobě kousek cti a nepatříte k tanečníkům (kterým jediným patří v souvislosti s tímhle filmem nějaký respekt), mělo by vás to být nedůstojné i v patnácti, kdy se snažíte sbalit sexy spolužačku (která vás stejně má na háku z titulu svého náskoku v psychosociálním vývoji, a udělá si s vámi co bude chtít;)). Věřte mi, že nějaký dobrý horror splní svůj účel daleko líp:) Step Up nebo Let's Dance nebo whatever je nejslabší díl série - smysl dívat se na to se dostavil až ve chvíli, kdy se věci chopil John M. Chu. Ten tenhle druh antifilmu povýšil na umění tím, že vyšponoval choreografii a kameru tak vysoko, že se dá uvažovat o odpustitelnosti nulové originality až triviality příběhu. 50%, protože to má technickou kvalitu a není to Zlo. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Najlepšia z trojice Step Up... Neviem prečo ale tanečné filmy sú skvelé na pohľad, vždy pri nich strácam pojem o čase a taktiež tomu bolo aj pri Step up..................... Soundtrack Aaron Zigman: 1. 'Bout It - Yung Joc/3LW ,2. Get Up - Ciara/Chamillionaire ,3. (When You Gonna) Give It Up To Me - Sean Paul/Keyshia Cole ,4. Show Me The Money - Petey Pablo ,5. 80's Joint - Kelis ,6. Step Up - Samantha Jade ,7. Say Goodbye - Chris Brown ,8. Dear Life - Anthony Hamilton ,9. For the Love - Drew Sidora/Mario ,10. Ain't Cha - Clipse/Re-Up Gang/Roscoe P. Goldchain ,11. I'mma Shine - YoungBloodZ ,12. Feelin' Myself - Dolla ,13. 'Til the Dawn - Drew Sidora ,14. Lovely - Deep Side ,15. U Must Be - Gina Rene ,16. Made - Jamie Scott , ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

neuvěřitelně naivní film s neuvěřitelným množstvím klišé. Příběh o hajzlíkovy kterej udělá průser a dostane trest ale ten trest se vyplatí a ukáže co v něm je. Proboha kdo ten scénář psal? I když film není vyloženě špatný, tak víc jak 3* si nezaslouží už jen kvůli tomu klišé. Jediný co je na filmu zajímavé je kamera, ano čekali jste že řeknu tanec, ale bohužel ten mě vůbec neuchvátil. Přišel mi takovej obyčejnej. Samozřejmě jsem nečekal nějaký extra taneční kreace, ale i tak mi to přišlo poměrně slabé. Dávám 3* ale slabší film sám o sobě za moc nestojí. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Všechny kresby, které se ve filmu objevily, pocházejí od studentů prvních ročníků střední školy v Baltimoru (Carver Center for the Arts and Technology). (HellFire)
  • Původně se měl film jmenovat "Music High". (HellFire)
  • Severoamerické tržby byly 65,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 114,1 mil. (NIRO)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama