Reklama

Reklama

Neporazitelný II: Poslední zůstává

  • USA Undisputed II: Last Man Standing (více)
Trailer 3

VOD (1)

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (382)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kameramani všech akčních filmů by měli mít zakázáno koupit si kameru dřív, než prokážou, že si Neporazitelného minimálně dvacetkrát pustili dopředu a minimálně desetkrát pozpátku. To byla pochoutka jako nedělní oběd od mámy! Kupodivu tímhle filmem neutrpělo moje pro-dámské sebevědomí, a to i přesto, že každý z těch klučíků tu má víc svalové hmoty než průměrně rostlý plejtvák. Říkám si, že dokud se budou takováhle hovádka pošťuchovat v lochu, mám já tady na čerstvém vzduchu pré. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Klasická arénovka s příběhem důležitým jak v pornofilmu a s bijci, co normálního člověka zlomí malíčkem. A že jim to lámání jde od ruky, obzvlášť Scott Adkins předvádí i se svou masivní muskulaturou ve vzduchu přímo neuvěřitelné věci... na bitky točené s minimem stříhů a úsporným pohybem kamery je tak radost se podívat, obzvlášť když je člověk z dnešní videoklipové doby zvyklý spíš na pravý opak. Jen té patetické omáčky okolo je přece jen přespříliš na to, že čístých soubojů je vcelku málo. 7/10 ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Béčko teleportované priamo zo zlatých 80-tych rokov aj so všetkými mysliteľnými žánrovými klišé (namyslený černoch, mentor s harmonikou, podvraťácky poskok, záporák so Stalinovým knírom, strážnici v polmetrových baraniciach, otrasný happyend) a silným feelingom dôb studenej vojny, ktorý dokresľuje a všadeprítomný pichľavý chlad ruského lochu. Toto celé Florentine navliekol do moderného hip-hopového vizuálu s atraktívnou choreografiou. Ano Michael Jai White umí (nie len v ringu), ale filmu po stránke bojovej jednoznačne ruluje charizmatický Scott Adkins alias Bojka. 75% ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Nestáva sa často, že nejaký film vo svojom pokračovaní predčí svojho predchodcu. Michael Jai White a Scott Adkins z tohto vyrobili neobyčajný film, ktorý stál ozaj za to, možno až na ten naivný koniec, Američan by totiž niečo také nenechal len tak. Akcia riadna, psychológia v norme, symboly taktiež. Keďže sa to odohráva vo väznici, násilnosť tomu nemožno vyčítať, keď som to tak sledoval, bolo to dosť rozumné, akurát trochu jednoduché, len tie veci ako starý ruský poradca a narkoman, čo sľubuje a klame, či potýčka na dvore, neboli veľmi prepracované. Rusi asi z tohto ďalšieho amerického rypnutia neboli veľmi nadšení, ale keďže realitu poznáme, možno to bolo skôr len iné a nie prehnané. Veľmi obstojný akčný film. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dobrý film ! Adkins je drsnéj, tvrdéj, agresivní,arogantní Šmejd! Jai White je Namakaná Hysterka,která má charisma! Příběh je drama z vězeňského prostředí okořeněno zápasy, na konci až nečekaně dojemné. Co se týče Zápasů, tak místy velice vtipné, jak jsou všichni flexibilní,skákají jako Opice, a soupeři lítají na metry daleko,zřejmě to byl účel, nevím,ale přesto jsem byl nadšený,jelikož něco takového jsem ještě neviděl! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • "Kupolovitá" časť väznice v niektorých záberoch veľmi pripomína gulag, ktorý sa objavuje vo videohre "Call of Duty: Modern Warfare III" a jej prvej sezóne, taktiež aj v jej časti "Warzone". (Real Tom Hardy)
  • Bojovú choreografiu mal na starosti J.J. 'Loco' Perry. Zároveň bol aj režisérom druhého štábu. (m.a.t.o.)
  • George Chambers (Michael Jai White) nemá na zádech tetování "Iceman", které měl v prvním snímku. (Jihočech)

Reklama

Reklama