Reklama

Reklama

Neporazitelný II: Poslední zůstává

  • USA Undisputed II: Last Man Standing (více)
Trailer 3

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (382)

kitano 

všechny recenze uživatele

Bez výborného Whitea (ojedinelá kombinácia slušných hereckých schopností a zdatnosti v bojových umeniach) a Adkinsa, by to bol veľmí zlý film aj v merítku béćkových kvalít. Adkinsove eskapády a celkovo vinikajúce súboje z toho však robia najlepšiu béčkovú mlátičku od dob Van Dammeho The Quest. (7/10) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Trošku nadhodnotím, ale já měl pro jakékoliv arénovky vždy trošku slabost. První díl si už moc nepamatuju, ale tenhle je určitě lepší a taky podstatně více cool, už jen díky výběru hudby anebo dvojicí hlavních rivalů. Mile mě překvapilo že se od druhé poloviny podařilo na film naroubovat jakýsi děj, který jsem rozhodně neočekával. Logických trhlin by samozřejmě byla celá řada. Sešteno podtrženo, abych se přiznal některé údery jsem si přehrával několikrát. Moc hezká choreografie soubojů. 60% ()

Reklama

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Jestli tohle má být nástupce Bruce Lee, Van Damma a dalších, tak asi přestanu tenhle žánr sledovat... Příběh je tak neuvěřitelně stupidní a předvídatelný, že strčí do kapsy i akční béčka z 80. let. Vím, že to nejspíš měl být záměr, ale to by se to nesmělo tvářit tak neskutečně vážně. Kromě toho bojové scény jsou okatě digitální a kompletně nereálné, takže si Neporazitelného příliš neužijí ani fanoušci karate filmů. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Divák se u tohoto snímku nenudí, protože stále se tu něco děje. Prostředí se snaží mít atmosféru a docela se to i daří. Děj je triviální a přímočarý. Bojové scény fanouška MMA potěší, ovšem vše je tu tak krásně čitelné, průhledné a předvídatelné, že pocit, že tohle jste už někde viděli, není vůbec překvapivý. Zkrátka a dobře Neporazitelný 2 je průměrný nebo lehounce nadprůměrný bojový snímek a nebýt Michaela Jai Whitea a Scotta Adkinse, zapadl by do zapomnění ještě dřív, než by se dostal k nám. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Rovnaká blbosť ako bol napr. ONG-BAK. Ale do čias KICKOBOXERA či ROCKYHO IV som takéto nadšenie pri súboji či tréningu nezažil. Úžasné veci, úžasné nápady, skvelá kamera. Väzenské bojové filmy PEKLO a NEPORAZITEĽNÝ chceli byť niečím podobným, ale ostali v „inej“ kategórii. Scenár jasne hovorí, kto je „ten dobrý“ ale film ako celok má rovnaký efekt ako prvý KARATE TIGER – je to „záporáková“ exhibícia... a berie dych... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • Herec Scott Adkins během natáčení akrobatických scén nepoužíval jistíci provazy. (karloskiller)
  • Televízna moderátorka Maria Alonso, ktorá sa na pár sekúnd objavuje na začiatku filmu, keď informuje o zadržaní protagonistu, je v skutočnosti známa bulharská speváčka a skladateľka Maria Ilieva. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama