Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přičinlivý pokladní v supermarketu Vince Downey byl již sedmnáctkrát vyhlášen zaměstnancem měsíce. Kdyby se mu opět podařilo zvítězit, byl by povýšen do managementu a získal by auto. Doplňovač zboží Zack Bradley je naopak neambiciózní, chodí pozdě a s kamarády se snaží přežít pracovní dobu v co největším klidu. Vedoucí Glenn Gary zaměstnancům jednou oznámí, že nastoupí nová pokladní Amy. Líbí se jak Vinceovi, tak Zackovi. Zack se dozví, že má slabost pro zaměstnance měsíce. Rozhodne se, že tentokrát vyhraje. Snaží se získat místo pokladního. Dostane první hvězdičku a začíná bodovat. Když jedna z pokladních zemře, vedoucí ho pošle na její místo. Vince se ho různými podrazy snaží shodit. Zack pomalu dělá kariéru, ale ztratí kamarády i Amy, která se dozví, že vše dělá jen proto, že se dozvěděl o její náklonnosti k zaměstnancům měsíce… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (180)

tron 

všechny recenze uživatele

„Stará mama, nemyslíš, že je načase investovať do niečoho... menej špekulatívneho?“ Neoriginálne, ale fajn zahrané (najmä Dax Shepard z nekecaj a pádluj!, kde hral experta na divočinu, ktorý sa nevyznal v divočine) a odohrávajúce sa v svojrázne zaujímavom prostredí supermarketu, v ktorom sa sci-fi veci zhmotňujú (ja som tiež zažil, že si zamestnanci urobili vlastný bunker z paliet, do ktorého v pracovnom čase chodili spávať a popíjať, ale prišli im na to, česť ich pamiatke). Škoda, že to nie je o čosi kratšie (a vedľajšia línia s novou pokladníčkou prekvapivo tempo brzdí, namiesto toho, aby ho nakopávala, samotný zápas je stokrát zaujímavejší). ()

Herr_Flick 

všechny recenze uživatele

Skoro jako ženské sedící za kasou u nás v sámošce, na sobě přehoz a z paměti ťukají cenu na staré klávesnici polorozpadlé pokladní kasy. Třetí v řadě čekáš, až si staré báby před tebou povykládají lokální novinky týkající se vesnických celebrit a s vypětím všech sil držíš místy nervy z netrpělivosti nebo záchvaty smíchu na uzdě. Neskutečná zábava! Je jasné, že typická potrhlá americká komedie ve stylu Waiting, zasazená do takového prostředí nebude tak zábavná. Stejná sestava, stejný koncept. Frajer, jeho sok, pár nebožáků, hloupý šéf, mudrc, blondýna a vyústění happyendem. Celé je to hloupé, ale stejně ti to se slušnými herci přijde vhod, jako zábavná oddechovka. No dnes by bývalo hodnocení o něco slabší, ale kdysi jsem měl tento žánr docela rád. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Parodie na romantickou komedii? V tomto případě asi definitivně možná ano! Prvních dvacet minut jsem si říkal"co to doprdele je?" Pokud se omámíte nějakým halucinogenem, případně si necháte udělat lobotomii, nebo si nějak jinak snížíte IQ, budete se opravdu slušně bavit. Svět supermarketu ve velmi svérázném provedení. Film má všechny ty odporné klišé romantických komedií a všechny je ukrutně sladce rozpatlává, až z toho nakonec vyleze ne sračka, ale docela lidský příběh. Složitý balanc nad propastí nevkusu, z kterého nakonec vylezl nikoliv loser, ale employee of the month! 70% ()

TheSame 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že pitomější "komedii" jsem už zas dłouho neviděl... Dětskost, špatné vtipy a celková infantilnost téhle "pohádky" mě nakonec donutila začit fandit hlavnímu záporákovi(což určitě nebyl režisérův původní plán) a naopak nenávidět hlavního hrdinu - rádobyvtipného nafoukaného kreténa Zacka... Ta jedinná hvězda je za to, že jsem si alespoň díky tomu vzpomněl na svojí dávnou historii brigádníka v podobném kolektivu supermarketu a na pár blbečků, kteří byli některým hereckým charakterům až nápadně podobni ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie plná klišé, šablonovitých, černobílých postav a minimem neotřelých, alespoň trochu originálních vtipů. Zcela originální nápad jsem zde totiž snad nespatřil. Jessica Simpson je krásná, na naivní blondýnu jako vyšitá. Největší nevýhodu spatřuji v tom, že jsou zde všichni tak čitelní, jednoznační, ničím nepřekvapí. Všichni víme, jak to skončí (nechvalné pravidlo většiny romantických komedií) a tak nezbývá, než se s tím smířit... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Dax Shepard (Vince) tvrdí, že vlastní vzácnu Hondu 1981, ale v skutočnosti išlo o Hondu Civic 1300 FE [SL] z roku 1982. (Raccoon.city)
  • Vo filme si zahrala aj Eva Longoria, jej scéna sa však do kín nedostala. Nájsť ju ale možno na DVD. (misterz)

Reklama

Reklama