Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přičinlivý pokladní v supermarketu Vince Downey byl již sedmnáctkrát vyhlášen zaměstnancem měsíce. Kdyby se mu opět podařilo zvítězit, byl by povýšen do managementu a získal by auto. Doplňovač zboží Zack Bradley je naopak neambiciózní, chodí pozdě a s kamarády se snaží přežít pracovní dobu v co největším klidu. Vedoucí Glenn Gary zaměstnancům jednou oznámí, že nastoupí nová pokladní Amy. Líbí se jak Vinceovi, tak Zackovi. Zack se dozví, že má slabost pro zaměstnance měsíce. Rozhodne se, že tentokrát vyhraje. Snaží se získat místo pokladního. Dostane první hvězdičku a začíná bodovat. Když jedna z pokladních zemře, vedoucí ho pošle na její místo. Vince se ho různými podrazy snaží shodit. Zack pomalu dělá kariéru, ale ztratí kamarády i Amy, která se dozví, že vše dělá jen proto, že se dozvěděl o její náklonnosti k zaměstnancům měsíce… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (180)

Ridick 

všechny recenze uživatele

zack je strasny povalac a praca ho velmi nebavi, az pokym do supermarketu nenastupi nova pokladnicka. tu vsak moze jedine ziskat, ak sa stane zamestnancom mesiaca. nebude to lahka uloha, pretoze proti nemu stoji 17 nasobny majster vince. namet strasny a podobne je to aj s celkovym vysledkom. avsak nechcel by som zhadzovat cely film, to nie. sceny v obchodaku su niekedy az dokonale zabavne. no pridu na rad emotivne situacie a pan boh chran nas. este nakoniec nieco k hercom - rivaly zack a vince boli super, jessica simpson tam bola, aby ukazala kozy co sa jej darilo, ostatny bud retardaci alebo homosi, telesne postihnuty mi tam nesadli. takych po biede zarobenych 45% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle je vlastně naprostá blbost se zaběhnutým příběhem a stupidním koncem, ale díky Daneu Cookovi a sice uměle působící, ale krásný Jessice Simpson docela pěkně koukatelný a hlavní padouch/pokladní v podání Daxe Sheparda je libovej. Krom toho prostředí samoobsluhy ve kterým se prakticky celej film odehrává je docela dobrej a zábavnej nápad, hlavně ty závody v markování zboží neměly chybu. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $28,444,855Tržby Celosvetovo $38,368,909Tržby za predaj DVD v USA $20,792,682 //počet predaných kusov 1,300,627║ Taká praštenosť, ktorá sa vo svojej podstate ani moc realite nevymyká, dalo sa. /40%/ ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Toto som vzhliadol v omyle, že idem pozerať film s Mattom Dillonom z roku 2004. Ale keď už to bolo v prehrávači, tak mi to nedalo. O nič doležité by som ale neprišiel, príliš som sa na vtípkoch nezabavil, chápem ale, že mladým amíkom to može pripadať vtipné. Najvačší plus je obsadenie, každý sa na svoju rolu hodí, predovšetkým Dane Cook je sympaťák. Viac by sa hodil do formátu filmov Kevina Smitha. Niekde tesne pod ***, ale keď niekde pridám, musím niekde aj ubrať. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Vo filme si zahrala aj Eva Longoria, jej scéna sa však do kín nedostala. Nájsť ju ale možno na DVD. (misterz)
  • Dax Shepard (Vince) sa musel prefarbiť na blond, pretože sa príliš podobal na Dana Cooka (Zack). (misterz)
  • Dax Shepard (Vince) tvrdí, že vlastní vzácnu Hondu 1981, ale v skutočnosti išlo o Hondu Civic 1300 FE [SL] z roku 1982. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama