Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přičinlivý pokladní v supermarketu Vince Downey byl již sedmnáctkrát vyhlášen zaměstnancem měsíce. Kdyby se mu opět podařilo zvítězit, byl by povýšen do managementu a získal by auto. Doplňovač zboží Zack Bradley je naopak neambiciózní, chodí pozdě a s kamarády se snaží přežít pracovní dobu v co největším klidu. Vedoucí Glenn Gary zaměstnancům jednou oznámí, že nastoupí nová pokladní Amy. Líbí se jak Vinceovi, tak Zackovi. Zack se dozví, že má slabost pro zaměstnance měsíce. Rozhodne se, že tentokrát vyhraje. Snaží se získat místo pokladního. Dostane první hvězdičku a začíná bodovat. Když jedna z pokladních zemře, vedoucí ho pošle na její místo. Vince se ho různými podrazy snaží shodit. Zack pomalu dělá kariéru, ale ztratí kamarády i Amy, která se dozví, že vše dělá jen proto, že se dozvěděl o její náklonnosti k zaměstnancům měsíce… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (180)

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Český překlad názvu filmu je chybný, protože víc než o to rande jde opravdu o to stát se zaměstnancem měsíce. Co si budeme namlovat. Ten film je jednoduchý, ale přesto jsem se u něj bavil a paradoxně s každou další minutou to bylo lepší a lepší. Prostředí supermarketu je ve filmu vcelku atraktivní prostředí, zvláště, když se v něm začnou vymýšlet blbosti jako soutěž o co nejrychlejší účtování na pokladně, vytváření klubovny mezi regály či posvátná klubovna s pitím zadarmo a televizí. Ten film je prostě nutné brát s nadhledem, v žánru střelených komedií si zaslouží 4* a taky mu je dávám. ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

zack je strasny povalac a praca ho velmi nebavi, az pokym do supermarketu nenastupi nova pokladnicka. tu vsak moze jedine ziskat, ak sa stane zamestnancom mesiaca. nebude to lahka uloha, pretoze proti nemu stoji 17 nasobny majster vince. namet strasny a podobne je to aj s celkovym vysledkom. avsak nechcel by som zhadzovat cely film, to nie. sceny v obchodaku su niekedy az dokonale zabavne. no pridu na rad emotivne situacie a pan boh chran nas. este nakoniec nieco k hercom - rivaly zack a vince boli super, jessica simpson tam bola, aby ukazala kozy co sa jej darilo, ostatny bud retardaci alebo homosi, telesne postihnuty mi tam nesadli. takych po biede zarobenych 45% ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Konečně po delší době zase nějaká originální romantická komedie, kde se nevyskytuje ani školní večírek, ani fotbalové mužstvo složené z nagelovaných modelů, ani záchodový humor, ani trapné dialogy, takže svým hodnocením rád trochu zvednu průměr, protože jsem se fakt pobavil. Ano, je to další z filmů podle typického romanticko-komediálního schématu, ale to netradiční prostředí, krásný suchý humor a vtipně napsané charaktery postav mě prostě dostaly. 70% ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Klobouk dolů, čekal jsem od této komedie něco ve stylu Pan Tělocvikář nebo Škola svádění, které mě vcelku nudili, ale tento snímek je úplně v jiném sytlu a sází na zcela jiný druh humoru, který mi je hodně blízký. Sice místy by se dalo mluvit o spojitosti s filmem Waiting..., ale zde je humor korektnější a inteligentnější. Dane Cook je sympaťák a Jessica Simpson je prostě ta blondska s velkejma ušima. A abych nezapomněl Andy Dick mi strašně připomínal mladého Woodyho Allena, proto bod navíc. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Employee of the Month není nějak extra vtipná komedie, ale rozhodně to není ani propadák. Zapadá do takových těch "když to běží zrovna v telce, tak na to kouknu". Zápletka je tu poměrně jednoduchá - nová pokladní chodí jen se zaměstnanci měsíce, ale zatímco flákač Zack se vyhýbá práci, jak může, jeho sok už vyhrál 17x za sebou. Toť vše, nic víc, nic míň, ale za podívání to určitě stojí.. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Dax Shepard (Vince) sa musel prefarbiť na blond, pretože sa príliš podobal na Dana Cooka (Zack). (misterz)
  • Vo filme si zahrala aj Eva Longoria, jej scéna sa však do kín nedostala. Nájsť ju ale možno na DVD. (misterz)

Reklama

Reklama