Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přičinlivý pokladní v supermarketu Vince Downey byl již sedmnáctkrát vyhlášen zaměstnancem měsíce. Kdyby se mu opět podařilo zvítězit, byl by povýšen do managementu a získal by auto. Doplňovač zboží Zack Bradley je naopak neambiciózní, chodí pozdě a s kamarády se snaží přežít pracovní dobu v co největším klidu. Vedoucí Glenn Gary zaměstnancům jednou oznámí, že nastoupí nová pokladní Amy. Líbí se jak Vinceovi, tak Zackovi. Zack se dozví, že má slabost pro zaměstnance měsíce. Rozhodne se, že tentokrát vyhraje. Snaží se získat místo pokladního. Dostane první hvězdičku a začíná bodovat. Když jedna z pokladních zemře, vedoucí ho pošle na její místo. Vince se ho různými podrazy snaží shodit. Zack pomalu dělá kariéru, ale ztratí kamarády i Amy, která se dozví, že vše dělá jen proto, že se dozvěděl o její náklonnosti k zaměstnancům měsíce… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (180)

Eawy 

všechny recenze uživatele

Príjemná zábava podfarbená troškou nefalšovanej lásky s kúskom dôvtipu a zaujímavého sveta supermarketov. Osobne som pracovala iba v sklade ale viem, aké zaujímavé je skrývať sa za krabice a pekne sa niekam zašiť. Tento film má úžasný soundtrack, ktorý vás určite upúta. Dej je priamy a jednoduchý, takže pri ňom nemusíte veľa premýšľať. Pre mňa 70% ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Rande měsíce boduje hlavně netradičním prostředím supermarketu a většina povedených scén vychází právě z něj a z typických figurek. Jinak se jedná o vcelku typickou romantickou komedii, ve které byla ovšem romantická rovina trošku odsunuta na vedlejší kolej, ani zvrat není nijak dramatický,hlavní hrdina nemusí udělat téměř nic, aby získal zpět přátele a vytouženou dívku. Nicméně souboj o zaměstnance je dostatečně zábavný, aby snímek utáhl, zejména slizký Dax Shepard a jeho mexický poskok mi několikrát výrazně rozesmáli. ()

Reklama

Cival 

všechny recenze uživatele

Není to natočené špatně (ani vyloženě nudně) a Dane Cook je sympaťák bezmála Reynoldsova formátu (tj. vhodný i pro chytřejší zábavu, než jakou nabízí kinematografická odnož MTV), ale že bych se bavil, to se taky říct nedá. Z každého regálu sice kouká nadsázka a režisérovy odkazy na jiné žánry přijdou k chuti, ale smíchonosných momentů už bývá víc pomalu i na pohřbech. Tedy na těch veselých. ()

PedroPo 

všechny recenze uživatele

Danea Cooka mám rád hlavně jako stand-up komika, jeho Vicious Circle je výborná zábava. V Rande měsíce se ale snaží být za napraveného romantika a to mu moc nejde. Jessica Simpson mu to moc neusnadňuje, protože (jak je jejím zvykem) je jen pěkná a nehraje. Přidejte si i tomu slabý příběh a máte 30 % jako když vyšije. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Vo filme si zahrala aj Eva Longoria, jej scéna sa však do kín nedostala. Nájsť ju ale možno na DVD. (misterz)
  • Obchod, v ktorom je film natočený, je Costco v Albuquerque v Novom Mexiku. (Raccoon.city)
  • Dax Shepard (Vince) sa musel prefarbiť na blond, pretože sa príliš podobal na Dana Cooka (Zack). (misterz)

Reklama

Reklama