Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inteligentní paprsek elektřiny se pohybuje od domu k domu a terorizuje jeho obyvatele tím, že převezme úplnou kontrolu nad domácími spotřebiči. Ty buď zabíjejí návštěvníky, nebo ničí dům tak dlouho, dokud ho úplně nezdemolují. Dále se přesouvá podél elektrického vedení k dalšímu domu, a vše začíná od začátku...Ničení takto pokračuje, až se elektrický puls dostane do domu, kam chodí chlapec na návštěvu ke svému otci a nevlastní matce. Puls převezme kontrolu nad vším, ženu těžce poraní, a otce s chlapcem uvězní v domě. Těm nezbývá nic jiného, než bojovat na život a na smrt, a dostat se na svobodu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek v jistém smyslu připomínající ´Poltergeist´ vyznívá velice levně, televizně a vůbec podivně. Možná je to i značně nepovedeným dabingem, ale nudnost tu prostě převládá, což je u mysteriózního snímku dosti chyba. Napětí? Lekačky? Mrazivá atmosféra? Ne. Nic takového tu prostě není. Snímek vypadá, jako by byl určen pro dětského diváka. A tak se jedná spíše o zklamání. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Na přelomu osmdesátých a devadesátých let byly rodinné horory v kurzu, točily se jich desítky, ale jen málokteré byly více než průměrné a stály za více shlédnutí... A není to ani případ Vražedného pulsu... Sympatický nápad o vraždící elektřině byl pohřben neumětelstvím režiséra... Moc se mu totiž nepodařilo vytvořit atmosféru, herci, i když jsou do jednoho sympatičtí, neumí moc hrát, prostě kus, na který s největší pravděpodobností do týdne zapomenu... Ale na jedno podíváním, proč ne... ()

Reklama

TO 

všechny recenze uživatele

Desetiletý kluk přijede do domu svého táty a pak to začne: televize se sama zapíná, praskají trubky plynu, dveře garáže nejdou otevřít, vařící voda ve sprše nejde vypnout, drtič na odpadky a kotoučová pila si dělají co chtějí atd. Elektrický proud zde zabíjí trochu jinak, než jsme zvyklí. Natočeno celkem zručně, ale něco tomu pořád chybí. celkově nic moc ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka hororov a sci-fi snímkov tak mám slabosť pre americké filmy z osemdesiatých rokov minulého storočia. Preto ma vždy poteší, keď sa mi dostane do rúk nejaký zabudnutý titul z tohto obdobia. Tento krát som si urobil radosť snímkom "Pulse", ktorý bol natočený v roku 1988. Je to celkom podarený kinder horror o zákernom elektrickom pulze, ktorý sa rozvodnou sieťou dostal do domu, v ktorom žije desať ročný David so svojim otcom Billom. Ich životy sú v ohrození. Do ich obydlia prenikol "Vražedný pulz". ** ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Patriaci do mnohopočetnej kategórie ,,nikto mi neverí, ale na konci sa to všetko ukáže,, a balancujúci na hranici seriózneho hororu a mladistvého sci-fi dobrodružstva. Snímok, ktorý nebol v kinách akosi zárobkovo činný ( v USA zarobil iba nepatrných 40 397 dolárov ), ale to neznamená, že jeho kvality sú na podobne nízkej úrovni. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama