Reklama

Reklama

Wrestlingový šampión John Cena se představuje v hlavní roli mariňáka Johna Tritona. Tritona naleznete vždycky tam, kde hrozí nebezpečí a věřte, že rozhodně nebude hrát podle pravidel! Teď byl ale proti své vůli odeslán pryč z irácké mise a jeho překrásná manželka Kate (Kelly CarlsonPlastická chirurgie s.r.o.) byla navíc unesena nemilosrdnými zloději šperků, v jejichž čele stojí zvrácený zabiják (Robert Patrick)! A tak Tritonovi nezbývá než se vrhnout znovu do boje. Aby se mu podařilo jeho ženu zachránit, musí použít svou nejnebezpečnější zbraň – totiž sebe samotného! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ten chlap je jako terminator! celkem solidni vybijena a jedna z lepsich akcnaren poslednich let celkem jsem se bavil a to u zanru v dnesni dobe vydavaneho za akcni film u mne rozhodne neni pravidlem teda ne ze by se mi ten hlavni hrdina nejak extra libil ale spis je tu citit ozvena casu jiz davno minulych bohuzel ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Taková menší vzpomínka na 80. léta. Správně naivní,hloupé a plné super akce. John Cena sice vůbec hrát neumí, ale to vůbec neva. Od toho je tady totiž Robert Patrick, kterej je fakt hustej. Jenom škoda, že ke konci film spíš zpomaluje a nedrží si tempo a našláplost akcí. To finále mohlo být opravdu lepší. ()

Reklama

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Klasické béčko, které však působí hrozně uměle. Každičká hláška působí strašně nuceně (až na Terminátora). Člověk by si myslel, že když je v produkci WWE, tak by se film mohl blýsknout osobními souboji, ale aji ty byly nějaké divné... Prostě podprůměrné béčko (céčko?, déčko?). Nemám rád poldy... a cukrkandl. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Ale jo, mě to bavilo. Sice průměrný béčkový akčňák", ale koukat se na to urcitě dalo. John Cena v roli nemsrtelného muže Terminátora. Zločinci na něho vytřelí každý nespočet ran a násobníku z auta do jeho. Na blízkost 3 metry, auto prostřílené centimetr vedle centimetru od kulek, ale ani jedna nezasáhne J. Cena. Sice nereálné, ale tak to v akčních filmech většinou bývá:-)) Ale svaly má J.Cena opravdu šílené, bicáky opravdu velké, tak jak celé jeho pracky.. 60% ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Srdce fanúšikov akčných "béčok" z 80 rokov musí zaplesať!!! Konečne sa podarilo natočiť ""kvalitné"" béčko podľa starých dobrých šablón..John Cena sa kľudne môže stať ďalším Arniem alebo Slyom, má na to všetky predpoklady (svaly jak sviňa, tupý výraz v tvári a jeho herectvo je parádne ťažkopádne:))). ()

Galerie (12)

Zajímavosti (15)

  • Vo filme sa pilo len jedno pivo, a to Miller Genuine Draft. (Zeker)
  • DVD verzia obsahuje niekoľko akčných scén, o ktoré boli diváci v kinách ukrátení. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama