Reklama

Reklama

Wrestlingový šampión John Cena se představuje v hlavní roli mariňáka Johna Tritona. Tritona naleznete vždycky tam, kde hrozí nebezpečí a věřte, že rozhodně nebude hrát podle pravidel! Teď byl ale proti své vůli odeslán pryč z irácké mise a jeho překrásná manželka Kate (Kelly CarlsonPlastická chirurgie s.r.o.) byla navíc unesena nemilosrdnými zloději šperků, v jejichž čele stojí zvrácený zabiják (Robert Patrick)! A tak Tritonovi nezbývá než se vrhnout znovu do boje. Aby se mu podařilo jeho ženu zachránit, musí použít svou nejnebezpečnější zbraň – totiž sebe samotného! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (296)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Průměrný vojáček a moc nesympatický John Cena. Tenhle chlápek sice není Terminátor, ale nepatří mezi herce, kteří svým herectvím zaujme. Ale za zmínku určitě stojí celkem povedené výbuchy a co se týká bojů i dosti efektivních chvatů. Film aspoň zachraňuje Robert Patrick. ( Hodnocení: 5/10 ) ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Do tohoto akčňáku jsem šel jsem s tím, že to bude béčko jak vyšité a taky že je. Ovšem jestli se jedná o poctu akčním filmům 80. tých a 90.tých let to bych docela i polemizoval. Navíc to není úplně akční filmy, protože já v tom viděl i prvky komedie. Svalovec John Cena, který je velice nesympatický, tak mu nemůžu upřít, že se nesnaží něco zahrát. Ale co ty padouchové? S takovými padouchy jsem se skutečně ještě nesetkal. To byla sebranka! V čele stojí vynikající Robert Patrick, kterého natačení Vojáka očividně bavilo a tak to davá dost najevo. A pokud jde o akční film, tak scénář je rutinní záležitost. Je pravda, že jsem se bavil poměrně slušně, ale budu hodně dlouho přemýšlet, jestli si to ještě někdy pustím! ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 9/10 Hudba 7/10 Akce 10/10/// +John Cena, divné jméno, ale dokážu si představit jeho jako akční ikonu, akce, spád, hlavní záporák, hláškující černoch... -opravdu jednoduchá zápletka, mohlo být delší, mohlo to být ještě velkolepjejší/// Totální akční výplach. Rozhodně však není stupidní, trapný a (ne)uvěřitelný, takže opravdu velká spokojenost. Od Komanda tu něco podobného chybělo a je zázrak, že to v dnešní době vůbec někdo natočil. Bezvadně jsem se bavil a bral bych další tucet podobných filmů, protože mám rád akčňáky z 80tých let./// Celkem 84%/// ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

"This guy is like a Terminator" ...a v tom sa v speťáku objaví uhrančivý pohľad Roberta Patricka. YES! YES! YES! A srdce všetkých old-schoolakov plesá, lebo toto je podstivý návrat do 80-tych kedy vládol Arnie a jeho zbrane, a ktorý tu tak veľmi chýbal (Crank je trochu inde). Nasratý golem s nohami do X proti bad-guyom, ktorí mu uniesli ženu (mix medzi Charlize Theron a Kierou Knightley), suprové hlášky, výbuchy, explózie, bitky, streľba, nahánačky ... proste film, ktorý sa neberie vážne a frčí logika-nelogika skrz všetky mysliteľné klišé ako po masle. A baví! P.S. Prosím uživateľov, ktorí sa na to chystajú, aby si kukli trailer a včas si uvedomili o čom tento film je (pomôcka: nieje to story, ani herecké výkony) a aby sme sa vyvarovali inťošským meditáciam o tom že to blo tupé. 80% ako lusk. ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Mariňák je novodobé Komando. Taky jde jen o tupou akční jízdu, plnou vystřílených nábojů, krve, hlášek a přehnaného patriotismu, akorát převedenou do současných reálií. Takže komu se nelíbí Komando, ať se ani nezkouší na tenhle film dívat. Robert Patrick je luxusní hajzl, který si svoji roli doslova užívá a John Cena je přesně takové dřevo, jak se od něj očekává. Navíc se jedna ze záporných postav jmenuje Bennett (akorát že tenhle "nevypustí páru"). Já jsem spokojený. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (15)

  • Natáčanie začalo dva roky pred premiérou. (m.a.t.o.)
  • Wrestlingový šampión, zápasník a herec John Cena si vo filme zahral postavu s menom John Triton. Teda John sa volá nielen vo filme, ale aj v skutočnosti. (maestrotatum)

Reklama

Reklama