Reklama

Reklama

Poslední polibek

  • USA The Last Kiss (více)
Trailer

Michael a Jenna spolu chodili tři roky a teď se chtějí vzít …až do okamžiku než Jenna zjistí, že je těhotná. Najednou si Michael uvědomí, že navždy přijde o svůj bezstarostný život a bude muset zabezpečit rodinu. Na svatbě svého přítele potká studentku Kim, která ho svede a díky ní svět kolem sebe začně vnímat jinýma očima. Tragikomedie o rozchodech, láskách a trápeních dnešních třicátníků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

golfista 

všechny recenze uživatele

Film ze života, film o pocitech (tou "komedií" v názvu se nenechte zmást) .... Mám rád filmy, které jsou schopny zobrazit pocity, kterým jsem (nebo jsem byl) velmi blízko. Oslovují mě daleko intenzivněji, než kdejaká bezduchá "pastva pro oči" za 150 mil. dolarů. Té se sice také nevyhýbám, ale je jako zmrzlina v parném létě (krátké rychlé ochlazení o kterém za pár minut ani nevíte). Filmy jako Last Kiss (Garden State, Elizabethtown) jsou spíš jako mokrý ručník za krkem. Není tak sladký a efektní, ale jeho účinky jsou příjemnější a dlouhotrvající..... Paul Haggis (Crash,Million Dollar Baby) napsal výborný scénář s dialogy, kterým budete věřit nejen díky výborným hercům.... Zach Braff si umí vybírat a já doufám, že mu to vydrží. ()

aluna 

všechny recenze uživatele

Je to hezkej film, ze života, to je pravda. S většinou protagonistů jsem schopná se (dřív nebo později za pár let) ztotožnit, jen ne, a to je trochu problém, s hlavním hrdinou....kluk, co zbouchne svojí holku, chová se k ní, jakoby bylo všechno tak, jak si vždycky přál, a odmítá nejen vyvstávajícímu problému čelit, ale dokonce si ho i přiznat, a tak místo toho, aby tomu všemu předešel, probral svoje obavy s ní (ona má, vsadím se, dost podobný) nebo s kamarády, zachová se jako naprostá sobecká svině. Ne, že by se to nemohlo stát, to bohužel jo, ani si nemyslím, že je kvůli tomu člověk rovnou nenapravitelně špatnej, ale tenhle film stojí a padá s pochopením hrdiny...a já sice naprosto chápu jeho strach a to, co se mu honí hlavou, ale nechápu řešení, který si zvolil. ()

Reklama

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Je mi jasné, že tu půjdu proti proudu, ale tento snímek mě tak deprimoval, nebavil a herecky nevyžil, že nemůžu dát víc jak dvě hvězdy. Téma přitom je dobré- v současnosti se žije strašně rychle, takže i krize přichází na lidi dřív... Je jasné, že narození dítěte nemusí znamenat umocnění vztahu, ale je to pořádná prověrka s ručením omezeným. Michael na mě působil velice hezky ve scénách s Jennou, naopak když byl s Kim, tak byl jak rozpačitý teenager, který neví kam s očima. Kim samotná na mě působila naprosto příšerně, většinu z toho zřejmě měla ve scénáři, ale i tak se mě zmocňovala nechuť, kdykoli jsem ji viděla. Rychlý konec celé trápení završil, ještěže to nebylo delší. Za co tedy ty dvě hvězdy? Ohromně se mi líbila část s Kennym, který už se těšil, že našel děvče do nepohody, které nezkazí legraci a pak dostal studenou sprchu- to byl jediný komediální prvek v celém filmu. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý generační snímek o různých stadiích partnerských vztahů. Hlavní postava filmu, Michael si zrovna zařizuje život se svojí těhotnou přítelkyni Jenn a zároveň potkává mladou studentku, se kterou by si ještě mohl užít předtím než se dostane do chomoutu. Oproti tomu jeho kamarád z práce je už nějakou chvíli táta, ale dítě ho od jeho manželky spíš odděuje než naopak. A maminka Jenn si zase ve svých padesáti letech prochází typickou kryzí a přemýšlí, zdali její život a manželství nebyl jen promarněný čas ... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem drobet vetsi komedii, particka skoro flakacu okolo hlavniho hrdiny k tomu vybizela, ale nakonec to bylo spis takovy vztahovy drama. Ale musi se nechat, ze perfektni, akorat trosku prehnany s tim, ze se rozchazel uplne kazdej. Co se tyce hercu, Zach Braff je paradni, ze zacatku ma sice ten svuj drobet noumovitej vyraz, ale nastesti dostane prostor i pro dramatictejsi sceny, kdy je naprosto nasranej a nadava a predvadi, ze skutecne umi perfektne hrat. Ostatni jsou taky fajn, ale za zminku uz stoji jen roztomila Rachel Bilson. I kdyz by moh bejt film drobet kratsi, mohlo se tam dat vic forku na osvezeni a obcas se mohlo drobet pridat na tempu, stejne se jedna o paradni komediodrama. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • Scéna, kde Michael několik dní čeká na Jennu před vchodovým dveřmi, je odkazem na německý film Legenda o Pavlovi a Pavle, kde Pavel také několik dní kempuje před Pavlinými dveřmi, aby ji dostal zpátky. (HappySmile)

Reklama

Reklama