Reklama

Reklama

Poslední polibek

  • USA The Last Kiss (více)
Trailer

Michael a Jenna spolu chodili tři roky a teď se chtějí vzít …až do okamžiku než Jenna zjistí, že je těhotná. Najednou si Michael uvědomí, že navždy přijde o svůj bezstarostný život a bude muset zabezpečit rodinu. Na svatbě svého přítele potká studentku Kim, která ho svede a díky ní svět kolem sebe začně vnímat jinýma očima. Tragikomedie o rozchodech, láskách a trápeních dnešních třicátníků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

golfista 

všechny recenze uživatele

Film ze života, film o pocitech (tou "komedií" v názvu se nenechte zmást) .... Mám rád filmy, které jsou schopny zobrazit pocity, kterým jsem (nebo jsem byl) velmi blízko. Oslovují mě daleko intenzivněji, než kdejaká bezduchá "pastva pro oči" za 150 mil. dolarů. Té se sice také nevyhýbám, ale je jako zmrzlina v parném létě (krátké rychlé ochlazení o kterém za pár minut ani nevíte). Filmy jako Last Kiss (Garden State, Elizabethtown) jsou spíš jako mokrý ručník za krkem. Není tak sladký a efektní, ale jeho účinky jsou příjemnější a dlouhotrvající..... Paul Haggis (Crash,Million Dollar Baby) napsal výborný scénář s dialogy, kterým budete věřit nejen díky výborným hercům.... Zach Braff si umí vybírat a já doufám, že mu to vydrží. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Poslední polibek je trochu rozporuplný, i když velmi slušný a povedený film - na jedné straně skutečně dobře odpozorované vztahy, výstižné modely lidských charakterů, chemie partnerských vztahů opravdu funguje a v hereckých kreacích ožívá, na straně druhé je ale film plný neskutečně kýčovité hudby, kterou si tvůrci patrně chtěli zajistit přízeň teenagerského publika (neboť žánru teenagerské komedie je dosti poplatná) a z romantických pasáží se místy stávají reklamní znělky. Škoda. ()

Reklama

Boss321 

všechny recenze uživatele

Paul Haggis nám naservíroval úžasnou mozaiku o vztazích mezi mladými lidmi. Takhle má podle mě vypadat správná romantická (i když víc se hodí dramatická) komedie, která má člověku co nabídnout a zamyslet se. Výborné obsazení spousty talentovaných herců v čele se Zachem Braffem a Caseym Affleckem. Skvělý scénář jen podtrhuje jistá režie Tonyho Goldwyna. Určitě můžu jen doporučit...... ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Film ze života a vztazích, který si u mě neobhájil zařazení mezi komedie a taky si myslím, že kdekomu toto dílo nesedne do noty. Poslední polibek více ocením až si za pár let projdu podobnou krizí a pochopím jaké to je. Konec je pěkný a nutí člověka zamyšlení jak by se zachoval v roli Jenny a já bych se v jejím případě určitě zachoval přesně naopak, proto...6/10. ()

castor 

všechny recenze uživatele

"Komediální" drama o skutečné váze životního štěstí, odvaze, lidských chybách a o odvrácené straně pravdy.. Jeho hrdinové hledají otázku, za jakými dveřmi se skrývá ten skutečný život. Chytře napsaný film (plný příjemně absurdního humoru) stojí na herci (režie, scénář a hlavní role v Garden State) Zachu Braffovi, u kterého nebude na škodu se do budoucna pořádně zaměřit. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • Do role Jenny byla původně obsazena Rachel McAdams, ale nakonec byla nucena film nenatočit kvůli jiným závazkům. (HappySmile)
  • Do kin doručeno pod názvem "French". (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno