Reklama

Reklama

Poslední polibek

  • USA The Last Kiss (více)
Trailer

Michael a Jenna spolu chodili tři roky a teď se chtějí vzít …až do okamžiku než Jenna zjistí, že je těhotná. Najednou si Michael uvědomí, že navždy přijde o svůj bezstarostný život a bude muset zabezpečit rodinu. Na svatbě svého přítele potká studentku Kim, která ho svede a díky ní svět kolem sebe začně vnímat jinýma očima. Tragikomedie o rozchodech, láskách a trápeních dnešních třicátníků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím jak zhodnotit tenhle silný a podmanivý kousek a přitom jen suše nevychvalovat herce, hudbu atd. Shrnu to jedné věty. Nežeňte se, nevdávejte se, nevyrábějte parchanty, chcete-li být šťastní! Skvělý film, kde se Vám nedostane otřepaných "prcičkovských" vtipů, ale hluboké myšlenky a sugestivního děje. Já si náramně pochutnal. ()

castor 

všechny recenze uživatele

"Komediální" drama o skutečné váze životního štěstí, odvaze, lidských chybách a o odvrácené straně pravdy.. Jeho hrdinové hledají otázku, za jakými dveřmi se skrývá ten skutečný život. Chytře napsaný film (plný příjemně absurdního humoru) stojí na herci (režie, scénář a hlavní role v Garden State) Zachu Braffovi, u kterého nebude na škodu se do budoucna pořádně zaměřit. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Život ponúka mnoho prekážok, mnoho nástrah. A že láska nebýva len tým príjemným elementom života nás okrem vlastných skúseností presvedčuje aj mnoho filmov. Bez pravej lásky totiž na svete prežije len málokto a keď je jej životnosť v ohrození, treba bojovať minimálne tak urputne ako Michael (skvelý Zach Braff). Krásna romantická dráma s prirodzenosťou vdýchnutou priamo zo stromu života. Miestami jemne a citlivo nadľahčená, mohla byť viac, no to už by diváka minulo účinkom. Tak presne takýto typ filmov by mohli púšťať mladým ľuďom, ktorí pomýšľajú o manželstve, či o založení rodiny. A i keď som počas sledovania nevyronil slzu z dramatického záveru, či sladkej romantiky a ani som sa počas vtipných scén nijak hlasno nenasmial, zážitok je hlboký. 85%. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Je mi jasné, že tu půjdu proti proudu, ale tento snímek mě tak deprimoval, nebavil a herecky nevyžil, že nemůžu dát víc jak dvě hvězdy. Téma přitom je dobré- v současnosti se žije strašně rychle, takže i krize přichází na lidi dřív... Je jasné, že narození dítěte nemusí znamenat umocnění vztahu, ale je to pořádná prověrka s ručením omezeným. Michael na mě působil velice hezky ve scénách s Jennou, naopak když byl s Kim, tak byl jak rozpačitý teenager, který neví kam s očima. Kim samotná na mě působila naprosto příšerně, většinu z toho zřejmě měla ve scénáři, ale i tak se mě zmocňovala nechuť, kdykoli jsem ji viděla. Rychlý konec celé trápení završil, ještěže to nebylo delší. Za co tedy ty dvě hvězdy? Ohromně se mi líbila část s Kennym, který už se těšil, že našel děvče do nepohody, které nezkazí legraci a pak dostal studenou sprchu- to byl jediný komediální prvek v celém filmu. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Moc důvodů, proč dát vůbec nějakou hvězdičku, mě nenapadá. Absolutně nudný děj, jakoby z oka vypadl příhodám Doktora z hor, absolutně nudní a nesympatičtí herci a ani špetka humoru. Vlastně jo, jednou jsem se zasmál. To kdy už sem si říkal, že to fakt vypnu, ale nakonec se přemluvil, že to bude třeba lepší. A ono nebylo...:-)Kdo spí rád přede dveřma, ať se na to podívá, já už nikdy:-)10% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • V Kimině ložnici můžete vidět plakát skupiny Bleeding Through a The Shins. Kapela The Shins se podílela na soundtracku režisérského debutu Zacha Braffa s názvem Procitnutí v Garden State. (HappySmile)
  • Hlavní představitel Zach Braff se podle svých slov také trochu podílel na scénáři a "okořenil pár dialogů". Také napsal závěrečnou scénu odehrávající se na verandě. (HappySmile)

Reklama

Reklama