Reklama

Reklama

Poslední polibek

  • USA The Last Kiss (více)
Trailer

Michael a Jenna spolu chodili tři roky a teď se chtějí vzít …až do okamžiku než Jenna zjistí, že je těhotná. Najednou si Michael uvědomí, že navždy přijde o svůj bezstarostný život a bude muset zabezpečit rodinu. Na svatbě svého přítele potká studentku Kim, která ho svede a díky ní svět kolem sebe začně vnímat jinýma očima. Tragikomedie o rozchodech, láskách a trápeních dnešních třicátníků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Film ze života a vztazích, který si u mě neobhájil zařazení mezi komedie a taky si myslím, že kdekomu toto dílo nesedne do noty. Poslední polibek více ocením až si za pár let projdu podobnou krizí a pochopím jaké to je. Konec je pěkný a nutí člověka zamyšlení jak by se zachoval v roli Jenny a já bych se v jejím případě určitě zachoval přesně naopak, proto...6/10. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

The Last Kiss pre mňa predstavuje dokonalý romantický film, ktorý sa obíde bez všetkých typicky amerických pátosových scén a ktorý je silný práve vo svojej jednoduchosti a uveriteľnosti. Žiadny z načrtnutých charakterov nie je úplne uzavretý a táto Haggisová sonda do vzťahov je plná scénaristických vychytávok a provtriednych hereckých výkonov. Vzťahy vo svojej komplexnosti a nevyčerpateľnosti ako témy, boli jedným z mála odvetví, ktoré sa vo filme používali odjakživa. Nechcem tvrdiť že tento Goldwynov počin, je milníkom, to rozhodnie nie, ale svojou prirozdenosťou a hlavne nenútenosťou pôsobí v zmezi druhostriednych romantických komédií ako pohladenie, alebo ako dážď po sparnom týždni. Film, ku ktorému sa vždy rád vrátim a v ktorom sa dá nájsť strašne veľa rád a postrehov, ktoré celý príbeh posúvajú na vyššiu úroveň. Fantastický majterštek Toma Wilkinsona. ()

Reklama

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Je mi jasné, že tu půjdu proti proudu, ale tento snímek mě tak deprimoval, nebavil a herecky nevyžil, že nemůžu dát víc jak dvě hvězdy. Téma přitom je dobré- v současnosti se žije strašně rychle, takže i krize přichází na lidi dřív... Je jasné, že narození dítěte nemusí znamenat umocnění vztahu, ale je to pořádná prověrka s ručením omezeným. Michael na mě působil velice hezky ve scénách s Jennou, naopak když byl s Kim, tak byl jak rozpačitý teenager, který neví kam s očima. Kim samotná na mě působila naprosto příšerně, většinu z toho zřejmě měla ve scénáři, ale i tak se mě zmocňovala nechuť, kdykoli jsem ji viděla. Rychlý konec celé trápení završil, ještěže to nebylo delší. Za co tedy ty dvě hvězdy? Ohromně se mi líbila část s Kennym, který už se těšil, že našel děvče do nepohody, které nezkazí legraci a pak dostal studenou sprchu- to byl jediný komediální prvek v celém filmu. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 5/10/// +stupňující se děj a jeho atraktivita, jako romantický film je to hodně netradiční -hodně slabý rozjezd, méně známé herecké tváře/// Téma které se mě dříve nebo později určitě bude dotýkat. Snad spíš později, protože bych se opravdu nechtěl objevit v kůži hlavních postav. Musím pochválit Rachel Bilson, která je tady opravdu okouzlující a je těžké ji nepodlehnout. Na film se určitě podívejte, je jiný než by jste možná čekali, což by mohlo leckterému divákovi stačit /// Celkem 62%/// ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Poslední polibek je trochu rozporuplný, i když velmi slušný a povedený film - na jedné straně skutečně dobře odpozorované vztahy, výstižné modely lidských charakterů, chemie partnerských vztahů opravdu funguje a v hereckých kreacích ožívá, na straně druhé je ale film plný neskutečně kýčovité hudby, kterou si tvůrci patrně chtěli zajistit přízeň teenagerského publika (neboť žánru teenagerské komedie je dosti poplatná) a z romantických pasáží se místy stávají reklamní znělky. Škoda. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • Do kin doručeno pod názvem "French". (HappySmile)
  • Scéna, kde Michael několik dní čeká na Jennu před vchodovým dveřmi, je odkazem na německý film Legenda o Pavlovi a Pavle, kde Pavel také několik dní kempuje před Pavlinými dveřmi, aby ji dostal zpátky. (HappySmile)
  • V Kimině ložnici můžete vidět plakát skupiny Bleeding Through a The Shins. Kapela The Shins se podílela na soundtracku režisérského debutu Zacha Braffa s názvem Procitnutí v Garden State. (HappySmile)

Reklama

Reklama