Reklama

Reklama

Poslední polibek

  • USA The Last Kiss (více)
Trailer

Michael a Jenna spolu chodili tři roky a teď se chtějí vzít …až do okamžiku než Jenna zjistí, že je těhotná. Najednou si Michael uvědomí, že navždy přijde o svůj bezstarostný život a bude muset zabezpečit rodinu. Na svatbě svého přítele potká studentku Kim, která ho svede a díky ní svět kolem sebe začně vnímat jinýma očima. Tragikomedie o rozchodech, láskách a trápeních dnešních třicátníků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

kingik 

všechny recenze uživatele

Snímek,jehož dojem kazí slabší děj,ale výsledek zachranují výborní herci,překvapí Zach Braff,stranou nezůstane ani Rachel Bilson. Režisér Tony Goldwyn střídavě nudí a překvapuje,chybí mu výrazný režisérský rukopis, něco co by zůstalo trvaleji v paměti, ale tentokrát kápl na dobré herce a ti hrají vzorně a proto pod tři hvězdy nejdu. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Film ze života a vztazích, který si u mě neobhájil zařazení mezi komedie a taky si myslím, že kdekomu toto dílo nesedne do noty. Poslední polibek více ocením až si za pár let projdu podobnou krizí a pochopím jaké to je. Konec je pěkný a nutí člověka zamyšlení jak by se zachoval v roli Jenny a já bych se v jejím případě určitě zachoval přesně naopak, proto...6/10. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

ŽIVOT (ve vztazích, a kdo říká, že ne, tak nežije; s tímhle se musí ztotožnit úplně každý, alespoň s některou částí příběhu; místo herců jsem viděl mé přátelé, bývalé lásky, tu nynější - milovanou - a sebe; strhující, pravdivé, upřímné, dojemné; nemít v TOPce 500 dní se Summer, šoupnul bych tam tohle; jo a nesnáším Haydena Christensena, protože chodí s Rachel Bilson: jsem rád, že se tím vyřešila má (ne)koupě STAR WARS ságy ;-) na blu-ray)! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Odporúčam hlavne mladým, život nie je len prechádzka ružovým sadom, film celkom pekne popisuje rozdielnosť medzi ženskou a mužskou psychikou. Celkovo dej zaujme a situácie sú zo života. Pozrite sa a urobte si svoj názor. Ja som v tom videl veľa zo života. Pre mňa viac ako príjemné prekvapenie. Posledný bozk nie je len o nevere, ale vlastne o všetkých starostiach ľudí, ktorí majú tridsiatku na krku. Všetky konflikty sú uveriteľné a môžu sa dotknúť každého z nás. Či sa jedná o neveru, cestovanie alebo neporozumenie v partnerskom a rodinnom živote. Pritom si myslím, že snímka rozhodne nevykradá iné filmy a má celý čas čo ponúknuť. Potešil ma aj koniec, ktorý hoci nabáda k happyendu, tak odpustenie sa nekoná. A to len pridalo na pozoruhodnosti. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Jediné čo sa mi dostalo bol stupidný výraz Zacha Braffa... ten človek fakt čumí stále rovnako, inak čo sa celku týka... no nechýbalo veľa a bol by som vyronil slzu. Príbeh zo života, po rokoch vzťahu príde rutina, človek hľadá "vzrušo", chytí osud pevne do rúk a zaľakne sa... docvakne mu, čo môže stratiť, človek by si myslel, že už je neskoro, no nie je... aaa happy end, úžasne 4/10 (potrebujem na CSFD do komentov vkládať smaily, hlavne toho čo krúti očami) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • Když Michael (Zach Braff) usne při čekání na Jennu (Jacinda Barrett) na verandě, můžete si všimnout vyrytých iniciálů "Z.B." (Zach Braff). (HappySmile)
  • Scéna, kde Michael několik dní čeká na Jennu před vchodovým dveřmi, je odkazem na německý film Legenda o Pavlovi a Pavle, kde Pavel také několik dní kempuje před Pavlinými dveřmi, aby ji dostal zpátky. (HappySmile)
  • Do role Jenny byla původně obsazena Rachel McAdams, ale nakonec byla nucena film nenatočit kvůli jiným závazkům. (HappySmile)

Reklama

Reklama