Reklama

Reklama

Černé ovce

  • Nový Zéland Black Sheep (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Henry (Nathan Meister) se po letech vrací domů s úmyslem odprodat svému bratrovi Angusovi (Peter Feeney) svůj podíl rodinného majetku. Po příjezdu se však v důsledku genetických pokusů prováděných na ovcích, které má na svědomí právě Angus ocitne nečekaně uprostřed pekla na zemi. Zmutované ovce prahnou po lidském mase, jsou velmi nebezpečné a je jich čím dál víc. (Tygrys)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (288)

genetique 

všechny recenze uživatele

Krvilačné ovce, premena na ľudské ovce alebo ovčích ľudí je kombinácia ako vyšitá a k môjmu prekvapeniu aj celkom dobre fungujúca. Všetok humor filmu však ostal v kratučkom traileri a to po rozložení do filmu nestačí. Našťastie to zachraňujú brutálne morbídne huňaté béé stvorenia a niektoré scény sú ozajstný masaker. 65%. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Milovať alebo nenávidieť...asi takto by som povedal po ukončení pozerania tohto filmu... Humor nič moc, efekty oviec fajn (vďaka štúdiu WETA - Pán Prsťeňov...), ale celkovo fajn zábava, odporúčam pozerať s kamarátmi alebo frajerkou, dobre sa pri tom zabavíte...ale nemá to na Jazero a pod., kde sa "nakladá" ostošesť... :D ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

taková průměrná černá komedie. Má hodně blízko brutálním krvákům, které na přelomu devadesátých let natáčel v Novém Zélandu Peter Jackson. Možná se i úrovní k nim přibližuje, ale nedává nic nového, takže jen slabší 3 hvězdy. Přesto si myslím, že by pobavit měla a třeba díky ní začnete před spaním počítat něco jiného než ovečky, aby Vás ty krvežíznivé v noci nesežraly ;-) [ PŘÍBĚH: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Němi 

všechny recenze uživatele

" -Kousl tě! -Jen nějaký hipík. -Proměníš se! -V hipíka?" __ Zůstalo u pěkného nápadu. Sice se tvůrci snaží využívat schéma filmů na které odkazují, ale dělají tak bez vlastních nápadů a hlavně nezajímavě. Krom gore scén plných krvelačných oveček a dvojnice Naomi Watts nebylo moc na co se dívat. Takový Slimák je celkově dotaženější, zasvěcenější a hlavně o několik tříd zábavnější, než tahle, možná sympatická, ale silně sterilní hříčka. __ 2,5* ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

There are 40 million sheep in New Zeland, and they're pissed off! Další kvalitní kousek novozélandského hororu. A i když ho to trochu připomíná, kam se to na Jacksona hrabe. Nevím jak kdo z vás, ale já ještě nikdy neviděl ovce trhající lidi na kusy. Povedené gore efekty, čas od času sranda, hezká příroda. Ale úplně dokonale mi to nesedlo. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Mnoho scén bylo převzato z písně Sheep od slavné britské skupiny Pink Floyd. Například scéně, kdy se ovce zakousne do krku příslušníkovi ochránců přírody, je natočená podle verše "Bleating and babbling I fell on his neck with a scream." (Beckett51)
  • Špeciálne efekty boli vytvorené firmou WETA Workshop, ktorá sa podielala aj na trilógii Pán prsteňov. (Mihail123)
  • Malé cameo si zahrál i režisér Jonathan King. Je to ten muž, kterého táhne ovce a on hledá klíče od auta. (Terva)

Související novinky

Všechny cesty vedou do Varů

Všechny cesty vedou do Varů

29.04.2007

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary svůj 42. ročník odstartuje již 29. června a tedy by bylo na místě trochu poodhalit program nejprestižnější české filmové události. Předběžná filmová nabídka… (více)

Reklama

Reklama