Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Atraktivní Kate Armstrongová je kuchařka tělem i duší. Nemá rodinu, přítele ani koníčky, jen svou práci, která je pro ni vším. Na jednu stranu díky tomu získala místo respektované šéfkuchařky luxusní manhattanské restaurace, na druhou to však pro její poněkud výbušnou povahu znamená spoustu potíží. Její život se nečekaně změní, když její sestra Christine zahyne při autonehodě a ona se musí postarat o její desetiletou dceru Zoe. Majitelka restaurace Paula vnutí Kate týden volna, ona je však ve snaze postarat se o dítě zcela bezradná, tím spíš, že dívenka, otřesená ztrátou maminky, jí situaci příliš neusnadňuje. Další šok Kate čeká v restauraci. Paula totiž přijala nového kuchaře, sympatického, věčně veselého Nicka Palmera, který její strohou kuchyň plnou kmitajících kuchařů proměnil v uvolněné místo zářící úsměvy personálu, kteří stíhají i bez Katina velení. Zmatená šéfkuchařka se s Paulou kvůli tomu pohádá. Nedaří se jí skloubit práci s péčí o dítě, s nímž se přes veškerou snahu nedokáže sblížit. Naštěstí je tu Nick, kterému se podaří Zoe rozveselit. Na její přání musí Kate s Nickem strávit neděli a trojice prožije krásný a pohodový den. Kate se dokonce začne s Nickem i Zoe sbližovat. Těžce však nese jeho popularitu v podniku. A když mu Paula nabídne stálé místo, pohádá se s ním. Nick kvůli ní nabídku odmítne a z podniku odejde. Utíká také Zoe, když zjistí, že se s Nickem rozešla. Je možné v takové chvíli ještě všechno zachránit? (Nova Cinema)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (278)

imf 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro italskou kuchyni, romantiku nad talířem a Aarona Eckharta (překvapivě víc než pro Catherine, která tu vypadá dost unaveně), ale tomuhle filmu chybí... víc koření! Scott Hicks remakoval možná až příliš uvolněně a jeho otravně vyvážená režie ještě umocňuje dojem z vyžehlenosti a předvídatelnosti finálního produktu. Tak nějak mi to celé splývá s Ratatouille a už si pamatuji v zásadě jen tři věci - pravidelné zavírání se do mrazáku, rozkošnou Abigail Breslin (vážně jsem to napsal? ;) a Eckhartovy stoprocentně italské špagety od jeho babičky z Miami. Měl bych si nějaké udělat. Abych zajedl ten mírně hořký pocit ze spálené šance. (50%) ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Příjemná kulinářská romance s příměsí melodramatu. Catherine Zeta-Jones a Aaron Eckhart hrají dobře, ale spíš tak nějak vedle sebe než spolu, rozhodně to mezi nimi mohlo jiskřit víc. Nejlepší částí hereckého obsazení se tak s přehledem stala Abigail Breslin, která je opět přesvědčivá v jakékoli situaci. Scénář je slušný, ale rozhodně nečekejte, že vás bude chtít něčím překvapit. Nedoporučuji na prázdný žaludek. ()

Reklama

ladko 

všechny recenze uživatele

Bez presného castingu by to bol snáď prepadák, ale vďaka hlavnej trojke to pekne drží pokope. A prekvapujúco funguje aj to citové vydieranie na začiatku. Ale postupne film akosi strácal šťavu a bolo tam akosi veľa tých scén typu – hraje hudba a ukazujú sa zábery šťastnej “rodinky”. Naviac je tam dosť málo humoru(väčšina vtipných scén už v traileri). Takže nakoniec len priemer. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Už z letmo omrknutého presskitu musí být každému jasné, že nové dílo Scotta Hickse nebude ničím sofistikovanějším, než slzopudnou romancí ze současného Manhattanu, kde se žánrová klišé objevují s minutovou přesností. Zkušení tvůrci, charismatické herecké trio, přesto komedie upjatá a sešněrovaná - přesně jako hlavní hrdinka. Další elegantní romantika, po které časem ani pes neštěkne... 50% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $28miliónovTržby USA $43,107,979Tržby Celosvetovo $92,601,050Tržby za predaj DVD v USA $27,090,258 //počet predaných kusov 1,476,815║ Ono to ani nie je zlé ale škoda že tam bola natlačená klasická umelá limonáda(neznášanlivosť, spriatelenie, rozhnevanie, opäť spriatelenie), plus postavy vyšli ako dosť jednotvárne, malé iskrenie tam bolo ale nestačilo. /45%/ ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • Celý film se natáčel v New Yorku. (SONY_)
  • Během natáčení scény, ve které se krájí cibule, si Aaron Eckhart nešťastně uřízl nehet, aniž by si toho všiml. První si toho všimla Abigail Breslin, která začala ječet, jakmile uviděla krev. (Cheeker)

Reklama

Reklama