Reklama

Reklama

Hvězda mexického fotbalového klubu Santiago Munez (Kuno Becker) tu v souboji o Světový pohár FIFA stojí proti spoluhráčům ze španělského Realu Madrid a reprezentantům Anglie Charliemu Braithwaiteovi (Leo Gregory) a Liamu Adamsovi (JJ Feild). Santi chce zvítězit a pozvednout cennou trofej nad hlavu jako hold svému zemřelému otci a rodině, kterou nechal v Los Angeles a Madridu. Charlie a Liam zas od vítězství očekávají přerušení čtyřicetiletého pohárového půstu svého klubu. Na cestě k fotbalové slávě musí všichni tři překonat řadu překážek a pokušení. Největší boj ovšem musí svést se svými osobními problémy, které se znatelně podepisují na jejich výkonech na hřišti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

Pavelos 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování už nemá bohužel nic společného s fotbalem.. Těch pár záběrů co tam je, jsou beztak použity záběry televizních kamer.. Bylo to celé až moc fingované a nešťastné.. Vše bylo zaměřeno na soukromí život fotbalistů a ne na jejich fotbalové umění.. A největší nepochopení z mé strany je proč Santi hrál jenom takovou vedlejší bezvýznamnou roli, když jednička byla jenom o něm.. ()

sedlo03 

všechny recenze uživatele

Góóól! III. -Velké zklamání, opravdu velké.Po dvou ucházejících dílech přichází třetí, který je vlastně o ničem, o ničem z pohledu toho, co jsem od tohoto filmu čekal.Tento film měl být o fotbale, při tom z toho pro mě udělal Andrew Morahan spíše romantickou komedie s partou chlápků co rádi čutají do balónu.Pár vystřižených scén z MS 2006 to nezachránilo.Hned na začátku, kdy se Santi zranil, sem si říkal, že se určitě stihne vyléčit a všem to potom ve finále natře.Čekal jsem skoro celej film, a pořád jsem doufal, i když se to odvíjelo úplně jiným, naprosto nefotbalovým směrem, tak jsem pořád doufal.Nakonec jsem z kina odešel velmi zklamán a fanouškům prvního a druhého dílu tohle nedoporučuju..zkazíte si chut.Jediné co stálo za to, bylo "pitvání" vztahů.Goal III. měl být ale o něčem úplně jiném. 2 hvězdy- 35% ()

Reklama

Marys 

všechny recenze uživatele

Ako ma jednotka a dvojka ohromili strhujúcou futbalovou atmosférou, v trojke sa evidentne tvorcovia rozhodli investovať rozpočet najmä do dojemných mimofutbalových scén a samotný futbal je tak hnusne neautenticky prevedený, až ma z toho oči štípu. Takisto presun ťažiska deja zo Santiaga na jeho dvoch mimoriadne nesympatických kamarátov nevidím ako dobrú voľbu. Scény v Rumunsku sú takisto dosť odveci. Jediné, čo tvorcovia ponechali je až odrovnávajúca predvídateľnosť deja. Skrátka autori kuli železo, dokiaľ bolo horúce a myslím si, že to maximálne dovrzali. Tým, čo sa páčila jednotka a dvojka, sa trojka jednoducho páčiť nemôže. Všetko dobré z prvých dvoch častí totiž v trojke úplne chýbalo. ()

Astaroth12 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bol prúser.Ten kto dal tomuto filmu viac ako 2* tak do obľúbených si ho nedám a hneď objasním prečo.Zlý herci(neskutočne ma srali),zlá kamera(strašne amatérsky natočené),zábery z futbalu totálne chaotické,dej filmu keď to tak možem nazvať je jeden s najsprostejších aké som kedy videl.Film hrá hlavne aby to bolo zábavné ale jediné čo dosiahol je že jedna trápna scéna strieda druhú a ešte trápnejšiu.A toto že je pokračovanie a v čom asi?Len tam hrá K.Becker aj to len vo vedlajšej roli a s veĺmi debilným účesom.Zábery ako sa kosí trávnik alebo ukladajú uteráky tu nemali čo robiť,neviem či to len mne vadí,ale hlavne to malo byt o futbale a nie o porno filme.Režisér je totálny magor. ()

Rakosnicek77 odpad!

všechny recenze uživatele

To jsou teda konce! První díl vzali do rukou američani, byla to bomba! Druhý díl, si vzali za úkol zvládnout britové a bylo to opět skvělé! Děj zůstal otevřený, čekal jsem co přijde... Třetí díl, nastoupili němci a stalo se přesně to čeho jsem se obával. Totální sračka! Co tohle pro boha je? Dějově to s prvními dvěma díly nemá společné naprosto nic, kromě okrajové role Santiaga a jinak je film kvalitativně na úrovni Kobry 11 a jiných hrůzostrašných německých výtvorů! Kdo tohle dopustil, aby trilogie byla završena takovouhle hrůzou? Děsné! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Finále Svetového Pohára bolo nakrútené na štadióne Stade de Soleil vo Francúzsku namiesto štadiónu v nemeckom Berlíne. Dôvodom boli vysoké dane a nedostatok financií na prenájom štadiónu. Približne 60% hereckých výstupov na ihrisku bolo nakrútených pred zeleným alebo modrým plátnom, a zladených s reálnym meradlom Svetového pohára. (ČSFD)
  • Charlie Braithwaite (Leo Gregory) nastupuje na zápasy majstrovstiev sveta v drese s číslom 26. V skutočnosti však môžu hráči na majstrovstvách sveta používať len dresy s číslami 1 až 23. (baruss)
  • Filmovalo sa v štúdiách na viacerých miestach ako Nottingham, Leicester a Lincolnshire, a nové dramatické prvky sú zmiešané s originálnym filmom German FIFA World Cup, nakrúteným v roku 2006. (ČSFD)

Reklama

Reklama