Reklama

Reklama

Hvězda mexického fotbalového klubu Santiago Munez (Kuno Becker) tu v souboji o Světový pohár FIFA stojí proti spoluhráčům ze španělského Realu Madrid a reprezentantům Anglie Charliemu Braithwaiteovi (Leo Gregory) a Liamu Adamsovi (JJ Feild). Santi chce zvítězit a pozvednout cennou trofej nad hlavu jako hold svému zemřelému otci a rodině, kterou nechal v Los Angeles a Madridu. Charlie a Liam zas od vítězství očekávají přerušení čtyřicetiletého pohárového půstu svého klubu. Na cestě k fotbalové slávě musí všichni tři překonat řadu překážek a pokušení. Největší boj ovšem musí svést se svými osobními problémy, které se znatelně podepisují na jejich výkonech na hřišti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

Marys 

všechny recenze uživatele

Ako ma jednotka a dvojka ohromili strhujúcou futbalovou atmosférou, v trojke sa evidentne tvorcovia rozhodli investovať rozpočet najmä do dojemných mimofutbalových scén a samotný futbal je tak hnusne neautenticky prevedený, až ma z toho oči štípu. Takisto presun ťažiska deja zo Santiaga na jeho dvoch mimoriadne nesympatických kamarátov nevidím ako dobrú voľbu. Scény v Rumunsku sú takisto dosť odveci. Jediné, čo tvorcovia ponechali je až odrovnávajúca predvídateľnosť deja. Skrátka autori kuli železo, dokiaľ bolo horúce a myslím si, že to maximálne dovrzali. Tým, čo sa páčila jednotka a dvojka, sa trojka jednoducho páčiť nemôže. Všetko dobré z prvých dvoch častí totiž v trojke úplne chýbalo. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tahle gólová série měla skončit u druhého dílu. Tento omyl je úplně mimo. Týká se tentokrát reprezentací, ovšem náš hlavní hrdina se před začátkem pochopitelně zkopne, takže je to o něm a bez něj. Kluci mají mimofotbalový život srovnatelný s černokněžníkem Mario Balotellim, takže to tak potom na hřišti vypadá. Tento díl je laciná fraška a milovníky předchozí série jistě zklame. Ti, kteří se chtějí pouze bavit, a tento film je úsměvný víc než by sám chtěl, nějakým exkluzivním kouzlem 2* vykouzlí. Šup sem s nimi. Možná je někdo bude chápat, jako mou skrytou zlomyslnost k nalákání dalších lidiček, kteří tuhle hrůzu brzy zhlédnou a pak budou nasraní. ()

Reklama

mysiak 

všechny recenze uživatele

Kým Gól 1 bol príjemnou včeličkou na poli športových filmov...a dvojka bola uvarená len z konceptu jednotky...tak Gól 3 je hrôzostrašným príkladom dobrého konceptu ktorý sa slušne povedané "dokafral"...prvým základným problémom je totálne odpísanie Santiaga Muneza a vytvorenie novej hlavnej dejovej linky s nejakými týpkami čo hrajú za Anglicko...dajme tomu dá sa to prežiť....zápasy sú fakt hrozne spracované....a prečo teda tá 1 hviezdička?...pekne zostrihané momenty z MS 2006.... ()

serioga odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo oproti dvom predchádzajúcim dielom len slabý odvar.Aj to som ešte mierny.Po dlhej dobe som sa tešil na tento film a keď som ho pozeral nevychádzal som z údivu.Kuno Becker tam bol len ako vedľajšia postavička a hrdinovia boli tí dvaja tajtrlíci.Namiesto toho aby to v tretej časti vygradovalo,to tvorcovia zakopali hlboko pod čiernu zem. ()

Kjuk 

všechny recenze uživatele

Tak teď nevím, jestli si ze mě scénáristi tohohle filmu dělaj prdel nebo za to může sprasenej českej dabing, ale samostatné pokutové penalty se zahrávají v jakým sportu prosím pěkně?! Každopádně nejde samozřejmě jen o tuhle slovní zhovadilost, film samotnej je amatérismem nejhlubšího zrna. Sám nevím proč nedávám odpad asi k úctě k prvnímu dílu, kterej si takovýhle pokračování nezasloužil... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Charlie Braithwaite (Leo Gregory) nastupuje na zápasy majstrovstiev sveta v drese s číslom 26. V skutočnosti však môžu hráči na majstrovstvách sveta používať len dresy s číslami 1 až 23. (baruss)
  • Ve filmu při čtvrtfinálovém zápasu Anglie proti Portugalsku střídá Aarona Lennona Liam Adams. Ve skutečném zápase na MS 2006 střídal Jamie Carragher, který následně neproměnil pokutový kop a Anglie vypadla z MS. (ČSFD)
  • Film se natáčel v Nottinghamshire ve Velké Británii. (rafix)

Reklama

Reklama