Reklama

Reklama

Hvězda mexického fotbalového klubu Santiago Munez (Kuno Becker) tu v souboji o Světový pohár FIFA stojí proti spoluhráčům ze španělského Realu Madrid a reprezentantům Anglie Charliemu Braithwaiteovi (Leo Gregory) a Liamu Adamsovi (JJ Feild). Santi chce zvítězit a pozvednout cennou trofej nad hlavu jako hold svému zemřelému otci a rodině, kterou nechal v Los Angeles a Madridu. Charlie a Liam zas od vítězství očekávají přerušení čtyřicetiletého pohárového půstu svého klubu. Na cestě k fotbalové slávě musí všichni tři překonat řadu překážek a pokušení. Největší boj ovšem musí svést se svými osobními problémy, které se znatelně podepisují na jejich výkonech na hřišti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sladkokyselá limonáda s křečovitou snahou vyvolávat slzičky, která s fotbalem nemá prakticky nic společného. je to zmatené, nevtipné a absenci scénáristické invence tvůrci občas nahrazují až neúměrně dlouhými fotbalovými záběry z MS 2006. Jediné pozitivum vidím v ústřední dvojici Leo Gregory - JJ Feild a v hezkých holkách. 20% ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Po solidni jednicce a prumerne dvojce, prichazi na scenu trojka. Pomatene a pomotane sceny stridaji spomalene zabery ze svetoveho sampionatu s podmanivou hudbou. Pitomy pribeh s hloupimy dialogy stridaji zmatene strihy v pribehu, ktery od zacatku dava vedet, ze tenhle gulas jen tak nekdo nestravi. Ja ho stravil, ale pak jsem musel na zachod a vydat zpatky svetu celych devadesat minut ztraceneho casu. ()

Reklama

Jigsaw88 

všechny recenze uživatele

Nejdojemnější ovšem také nejhorší díl série. Nejvíc mě na tomto filmu dostalo, jak jsou primitivně digitálně vytvořeny záběry, kdy hráč je na hřišti nebo se ocitá v zápase, je naprosto průkazné, že hráč je na hřišti sám a za ním běží jen záběry z mistrovství světa. Jestli očekáváte další příběh Santiaga Muneze, tak na to raději zapomeňte. Tentokrát se mo dostalo pramálo prostoru. Ovšem i přes všechny tyto kazy na kráse, musím podotknout, že zde byly i hezké chvilky, na které se nechalo koukat proto hodnotím slabšími 55 % ()

Doomedx 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jako fotbalový fanda jsem se na Góóól! III. velmi těšil, jelikož mě předchozí dva díly moc nezklamaly, bohužel jsem se mýlil. Góóól! III. má s fotbalem společného jen málo, film hraje mnohem více na city diváků a vztahy hlavních postav. Díky tomuto se chtěl určitě zalíbit více divákům. Co jsem trochu nepochopil, tak určitě dost divnou smrt Charlieho, Kuno Becker (Alá Nunez) si zahrál spíš křoví, než hlavní postavu a v poslední řadě miniscénky anglických FANS, které se tam podle mého absolutně nehodily. Suma sumárum: berte to spíše jako takové romantické drama s nádechem fotbalu, kterého je ve filmu minimum. Rozhodně je to nejslabší díl série a myslím, že uz je potřeba sérii ukončit. 3* dávám jen za solidní hudbu a pěkné slečny. ()

Lilloos odpad!

všechny recenze uživatele

Sakra, to je tak blbý, až to bolí! Děj jak vystřižený z telenovely, který nemá s předchozími filmy vůbec nic společného, jen jim zbytečně kazí jméno. Na konci dvojky psali "to be continued" tak jsem naivně čekala pokračování a završení Santiagova příběhu. Dočkala jsem se jen jeho ksichtu, naprosto vytrženého ze všech předešlých souvislostí, jak dělá křoví pornohvězdě a alkoholikovi. Fakt bomba. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Každý díl trilogie má jiného režiséra a jiný původ vzniku. (Mara97)
  • Ve filmu při čtvrtfinálovém zápasu Anglie proti Portugalsku střídá Aarona Lennona Liam Adams. Ve skutečném zápase na MS 2006 střídal Jamie Carragher, který následně neproměnil pokutový kop a Anglie vypadla z MS. (ČSFD)
  • Charlie Braithwaite (Leo Gregory) nastupuje na zápasy majstrovstiev sveta v drese s číslom 26. V skutočnosti však môžu hráči na majstrovstvách sveta používať len dresy s číslami 1 až 23. (baruss)

Reklama

Reklama