Reklama

Reklama

Hvězda mexického fotbalového klubu Santiago Munez (Kuno Becker) tu v souboji o Světový pohár FIFA stojí proti spoluhráčům ze španělského Realu Madrid a reprezentantům Anglie Charliemu Braithwaiteovi (Leo Gregory) a Liamu Adamsovi (JJ Feild). Santi chce zvítězit a pozvednout cennou trofej nad hlavu jako hold svému zemřelému otci a rodině, kterou nechal v Los Angeles a Madridu. Charlie a Liam zas od vítězství očekávají přerušení čtyřicetiletého pohárového půstu svého klubu. Na cestě k fotbalové slávě musí všichni tři překonat řadu překážek a pokušení. Největší boj ovšem musí svést se svými osobními problémy, které se znatelně podepisují na jejich výkonech na hřišti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to nejhorší a to i na úkor toho, že první díl je super a druhý se dá zkousnout. Začátek teda byl dost brutální a říkal jsem si, jestli vůbec koukám na film o fotbale. Chvílemi ty scény z natáčení nějakýho hardcore porna totiž byly fakt mimo moje chápání. Pak ale začalo mistrovství v Německu a celý film se otočil o 360 stupňů. Záběry na mistrovství byly boží a různé vsuvky filmového štábu mi ani moc nevadili. Hodně ale zkazil začátek filmu, u kterého jsem chvílemi přemýšlel, že to vypnu. Nakonec jsem to neudělal a jako fanoušek filmu jsem za ty záběry byl docela rád. Dlouhý záběr na Beckhama, který z přímáku střílí gól je fakt boží. Škoda, že to původně není natočeno pro tento film. Ale jinak bych ho asi ani neviděl. Filmová stránka ale pořád příšerná. Dvě hvězdy čistě za fotbalové šílenství a záběry z něj. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Film sice emoce vyvolat umí, ale jinak je kvalitativně na úrovni druhého dílu a stejně tak haní jméno parádního prvním filmu! ... Rozhodně už to není pro fotbalové fanoušky, jelikož se nám žánr posunul trochu jinam. Nebylo to sice nejhorší, ale ta správná kasta diváků si k filmu cestu nenajde. Podle mě špatný tah a do budoucna snad už jen prosím: DALŠÍ DÍL NE! ()

Reklama

Wally 

všechny recenze uživatele

Dávám jednu hvězdu, ale vlastně ani nevím za co :-)) Asi proto, že jsem fotbalový fanda a každý film z fotbalového prostředí je super....nicméně zatímco první díl měl svoji kvalitu, druhý vařil již z vody, tak tento třetí, co se týče kvality je katastrofa...nejhorší byly přidané záběry do samotných fotbalových utkání...jako by to stříhal nějaký amatér doma ve sklepě...o příběhu ani nemluvě....ach jo... ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Po fantastickej jednotke, iba priemernej dvojke je tu tretia katastrofálna trojka.....Vlastne ono to takmer vôbec s predchádzajúcimi časťami nesúvisí. Kuno Becker je odstavený na druhú, či dokonca tretiu kolaj a bohužiaľ futbal ako taký tiež. A jaksik som nepochopil čo autori zamýšlali scénou filmovania v Rumunsku - ja som mal z nej doslova odpudivý dojem a prišlo mi to ako scéna z nejakeho brakového filmu. Nečudo že už po 20 minútach sledovania som mal túžbu to vypnúť.....ak by to bol samostatný film možno by som sa ulútostil na hviezdy dve, ale ako pokračovanie to nestálo zanič, takže neváham a dávam.... ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Po solidni jednicce a prumerne dvojce, prichazi na scenu trojka. Pomatene a pomotane sceny stridaji spomalene zabery ze svetoveho sampionatu s podmanivou hudbou. Pitomy pribeh s hloupimy dialogy stridaji zmatene strihy v pribehu, ktery od zacatku dava vedet, ze tenhle gulas jen tak nekdo nestravi. Ja ho stravil, ale pak jsem musel na zachod a vydat zpatky svetu celych devadesat minut ztraceneho casu. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Filmovalo sa v štúdiách na viacerých miestach ako Nottingham, Leicester a Lincolnshire, a nové dramatické prvky sú zmiešané s originálnym filmom German FIFA World Cup, nakrúteným v roku 2006. (ČSFD)
  • Každý díl trilogie má jiného režiséra a jiný původ vzniku. (Mara97)
  • Film se natáčel v Nottinghamshire ve Velké Británii. (rafix)

Reklama

Reklama