Reklama

Reklama

Hvězda mexického fotbalového klubu Santiago Munez (Kuno Becker) tu v souboji o Světový pohár FIFA stojí proti spoluhráčům ze španělského Realu Madrid a reprezentantům Anglie Charliemu Braithwaiteovi (Leo Gregory) a Liamu Adamsovi (JJ Feild). Santi chce zvítězit a pozvednout cennou trofej nad hlavu jako hold svému zemřelému otci a rodině, kterou nechal v Los Angeles a Madridu. Charlie a Liam zas od vítězství očekávají přerušení čtyřicetiletého pohárového půstu svého klubu. Na cestě k fotbalové slávě musí všichni tři překonat řadu překážek a pokušení. Největší boj ovšem musí svést se svými osobními problémy, které se znatelně podepisují na jejich výkonech na hřišti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

Kjuk 

všechny recenze uživatele

Tak teď nevím, jestli si ze mě scénáristi tohohle filmu dělaj prdel nebo za to může sprasenej českej dabing, ale samostatné pokutové penalty se zahrávají v jakým sportu prosím pěkně?! Každopádně nejde samozřejmě jen o tuhle slovní zhovadilost, film samotnej je amatérismem nejhlubšího zrna. Sám nevím proč nedávám odpad asi k úctě k prvnímu dílu, kterej si takovýhle pokračování nezasloužil... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Třetí a doufám, že poslední „góóól“ Kuno Beckera do divácké sítě. I když v tomto filmu o Santiago Muňeze vlastně vůbec nejde. Mladý Mexičan se dějově dostává se na druhou kolej - na tu samou kolej na, kterou se dostává i samotný fotbal. Na pozadí mistrovství světa řešíme problémy dvou Santiagových spoluhráčů, anglických reprezentantů a to alkohol, láska, kariéra, zodpovědnost a jiné klišé. Trapně nudný příběh a naprosto amatérská snaha vnutit divákům pocit, že herci nastupují na hřiště po boku Beckhama a spol. dělá z trojky ten nejhorší a dá li bůh taky poslední díl fotbalové série. ()

Reklama

BuryGol 

všechny recenze uživatele

První díl byl super, druhej taky celkem šel, ale tohle už teda fakt ne. Poslepovat film se záznamem z MS06 to prostě nejde. Můžu ocenit obsazení, nápad, britskou anglinu a vtip ale to je vše. Bylo tam spousta kravin, hráči chlastali víc jak Gazza (a to je co říct), vypadá to lacině, a zabili mi Lea Gregoryho. Snad neplánujou i 4. díl, to už bych se asi opravdu zhrozil. ()

Lilloos odpad!

všechny recenze uživatele

Sakra, to je tak blbý, až to bolí! Děj jak vystřižený z telenovely, který nemá s předchozími filmy vůbec nic společného, jen jim zbytečně kazí jméno. Na konci dvojky psali "to be continued" tak jsem naivně čekala pokračování a završení Santiagova příběhu. Dočkala jsem se jen jeho ksichtu, naprosto vytrženého ze všech předešlých souvislostí, jak dělá křoví pornohvězdě a alkoholikovi. Fakt bomba. ()

Pavelos 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování už nemá bohužel nic společného s fotbalem.. Těch pár záběrů co tam je, jsou beztak použity záběry televizních kamer.. Bylo to celé až moc fingované a nešťastné.. Vše bylo zaměřeno na soukromí život fotbalistů a ne na jejich fotbalové umění.. A největší nepochopení z mé strany je proč Santi hrál jenom takovou vedlejší bezvýznamnou roli, když jednička byla jenom o něm.. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Charlie Braithwaite (Leo Gregory) nastupuje na zápasy majstrovstiev sveta v drese s číslom 26. V skutočnosti však môžu hráči na majstrovstvách sveta používať len dresy s číslami 1 až 23. (baruss)
  • Ve filmu při čtvrtfinálovém zápasu Anglie proti Portugalsku střídá Aarona Lennona Liam Adams. Ve skutečném zápase na MS 2006 střídal Jamie Carragher, který následně neproměnil pokutový kop a Anglie vypadla z MS. (ČSFD)
  • Finále Svetového Pohára bolo nakrútené na štadióne Stade de Soleil vo Francúzsku namiesto štadiónu v nemeckom Berlíne. Dôvodom boli vysoké dane a nedostatok financií na prenájom štadiónu. Približne 60% hereckých výstupov na ihrisku bolo nakrútených pred zeleným alebo modrým plátnom, a zladených s reálnym meradlom Svetového pohára. (ČSFD)

Reklama

Reklama