Reklama

Reklama

Hvězda mexického fotbalového klubu Santiago Munez (Kuno Becker) tu v souboji o Světový pohár FIFA stojí proti spoluhráčům ze španělského Realu Madrid a reprezentantům Anglie Charliemu Braithwaiteovi (Leo Gregory) a Liamu Adamsovi (JJ Feild). Santi chce zvítězit a pozvednout cennou trofej nad hlavu jako hold svému zemřelému otci a rodině, kterou nechal v Los Angeles a Madridu. Charlie a Liam zas od vítězství očekávají přerušení čtyřicetiletého pohárového půstu svého klubu. Na cestě k fotbalové slávě musí všichni tři překonat řadu překážek a pokušení. Největší boj ovšem musí svést se svými osobními problémy, které se znatelně podepisují na jejich výkonech na hřišti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

honza7 odpad!

všechny recenze uživatele

Takže si to zrekapitulujeme. Gól 1 - super film, který ukáže, jak se i z kluka co si čutá pralesní ligu se může pod velkým drilem a šikanou spoluhráčů může stát hráč premier league. Gól 2 - názorná ukázka toho, jak se z začínající hvězdy světového formátu může stát nafoukaný blbeček, který myslí jen na sebe a lehce se dostane do problémů. Opět krásně natočené. Gól 3 - Telenovela o absolutním hov.... o absolutnímu ničemu! Neustále rodinné krize, prostě řešení blbostí, které s fotbalem nesouvisí. Prostě blbiny kraviny hovadiny na usnutí a konec, který divák očekává už na začátku... Lituju dne, kdy jsem se rozhodl koukat na tyhle filmové Velmi křehké vztahy! ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Kým Gól 1 bol príjemnou včeličkou na poli športových filmov...a dvojka bola uvarená len z konceptu jednotky...tak Gól 3 je hrôzostrašným príkladom dobrého konceptu ktorý sa slušne povedané "dokafral"...prvým základným problémom je totálne odpísanie Santiaga Muneza a vytvorenie novej hlavnej dejovej linky s nejakými týpkami čo hrajú za Anglicko...dajme tomu dá sa to prežiť....zápasy sú fakt hrozne spracované....a prečo teda tá 1 hviezdička?...pekne zostrihané momenty z MS 2006.... ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Byl to bezpochyby nejhorší díl z trilogie. Kuno Becker si ani do míče nekopl a ostatní herci z předchozích dílů naproto vymizeli. A celý film skoro ani nebyl o fotbalu. Pouze střihy z mistrovství a sem tam, zasáhl nějaký herec do zápasu, což nikdy nebyl příliš šťastný krok, protože to byly opravdu špatně sestříhané scény. Přesto, osud postavy Charlieho (Lea Gregory, kterého si pamatuji z Hooligans) mě opravdu zasáhl a to že velmi, navíc i muzika byla výborná a už jen za to, že předchozí dva díly byly vynikající dávám takovéto hodnocení. ()

Kjuk 

všechny recenze uživatele

Tak teď nevím, jestli si ze mě scénáristi tohohle filmu dělaj prdel nebo za to může sprasenej českej dabing, ale samostatné pokutové penalty se zahrávají v jakým sportu prosím pěkně?! Každopádně nejde samozřejmě jen o tuhle slovní zhovadilost, film samotnej je amatérismem nejhlubšího zrna. Sám nevím proč nedávám odpad asi k úctě k prvnímu dílu, kterej si takovýhle pokračování nezasloužil... ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

S původními díly toho moc společného nemá. Ze staré party zůstal jen Kuno Becker a ten je tady spíš jen takové křoví. Celý třetí Gól je vlastně takové podivné romantické drama, které ale překvapí svou drsností (oproti minulým dílům tady nejde vše hlavním hrdinům na ruku). Jinak úbytek v rozpočtu jde už hodně vidět. Na ty zápasy se už totiž fakt nedá dívat. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Filmovalo sa v štúdiách na viacerých miestach ako Nottingham, Leicester a Lincolnshire, a nové dramatické prvky sú zmiešané s originálnym filmom German FIFA World Cup, nakrúteným v roku 2006. (ČSFD)
  • Film bol originálne naplánovaný na jar/leto 2008. (ČSFD)
  • Charlie Braithwaite (Leo Gregory) nastupuje na zápasy majstrovstiev sveta v drese s číslom 26. V skutočnosti však môžu hráči na majstrovstvách sveta používať len dresy s číslami 1 až 23. (baruss)

Reklama

Reklama