Reklama

Reklama

Hvězda mexického fotbalového klubu Santiago Munez (Kuno Becker) tu v souboji o Světový pohár FIFA stojí proti spoluhráčům ze španělského Realu Madrid a reprezentantům Anglie Charliemu Braithwaiteovi (Leo Gregory) a Liamu Adamsovi (JJ Feild). Santi chce zvítězit a pozvednout cennou trofej nad hlavu jako hold svému zemřelému otci a rodině, kterou nechal v Los Angeles a Madridu. Charlie a Liam zas od vítězství očekávají přerušení čtyřicetiletého pohárového půstu svého klubu. Na cestě k fotbalové slávě musí všichni tři překonat řadu překážek a pokušení. Největší boj ovšem musí svést se svými osobními problémy, které se znatelně podepisují na jejich výkonech na hřišti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

Jigsaw88 

všechny recenze uživatele

Nejdojemnější ovšem také nejhorší díl série. Nejvíc mě na tomto filmu dostalo, jak jsou primitivně digitálně vytvořeny záběry, kdy hráč je na hřišti nebo se ocitá v zápase, je naprosto průkazné, že hráč je na hřišti sám a za ním běží jen záběry z mistrovství světa. Jestli očekáváte další příběh Santiaga Muneze, tak na to raději zapomeňte. Tentokrát se mo dostalo pramálo prostoru. Ovšem i přes všechny tyto kazy na kráse, musím podotknout, že zde byly i hezké chvilky, na které se nechalo koukat proto hodnotím slabšími 55 % ()

Kjuk 

všechny recenze uživatele

Tak teď nevím, jestli si ze mě scénáristi tohohle filmu dělaj prdel nebo za to může sprasenej českej dabing, ale samostatné pokutové penalty se zahrávají v jakým sportu prosím pěkně?! Každopádně nejde samozřejmě jen o tuhle slovní zhovadilost, film samotnej je amatérismem nejhlubšího zrna. Sám nevím proč nedávám odpad asi k úctě k prvnímu dílu, kterej si takovýhle pokračování nezasloužil... ()

Reklama

melloun 

všechny recenze uživatele

Úplná ztráta času to sice nebyla, ale oproti předchůdcům šla kvalita rapidně dolů. Málo Santiho na hřišti, ne zrovna vyvedené záběry před zeleným plátnem, snad jen ta hudba snese přísnější měřítko. Kdybych se chtěl podívat na sestřih z MS 2006, tak jsem si ho mohl pustit například na youtube a nemusel jsem trpět koukáním na bandu anglických fans a rumunské upírky. ()

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak a tohle byl hodně velký průser. Prve když vzpomenu, jak končil druhý díl TO BE CONTINUIED.... Tak se tady na to asi nějak zapomnělo, ne?? Film navazuje úlně někde jinde a hlavně už je to.... Bože, já nevím, jak to mám říct. Ale takovou sračku už jsem strašně dlouho neviděl. Za prvé se film celou dobu snaží zahrát na emoce, to je tak trapné!!!!!!! Bouračka, smrt, ..... Trapas! A ten fotbal?? Tihle dva panáci, kteří měli jako být reprezentanti Anglie... Trapas! Jediné, co stálo za koukání, byly sestřihy z MS. Ale ty byly k tomu udělané tak pitomě, že to ani není možné. A ty záběry, kdy naši "hrdinové" hrají??? Výsměch největší!!! Debilní zelené plátno... Aneb jak si zahrát MS a nebýt tam. Kdyby to aspoň tak pitomě nevypadalo!!!! Vypadalo! Nereálné jak prase! Tenhle film neměl nikdy v životě vzniknout! Kazí to pověst prvním dvěma! Hnus na zblití! K tomu ta idiotská čtveřice, asi bavičů, která dělá bordel a balí asi totálně vypatlané švédské šlapky! Chápu A. Friel, že už na to neměla a K. Becker udělal až moc dobře, že se celý film držel stranou.... Hnus! ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Čo sa stalo? Prvé dva vynikajúce diely ako z pera skvelého tvorcu s krásnou fantáziou doplnil tento film s minimom futbalu, dejom niekde vo východnej Európe, aby sa nepovedalo, že je len o západnej Európe, ale pritom to urobili skoro najhoršie ako mohli a ten šialený koniec ma dorazili. Priemer to bol, dalo sa na to pozerať, ale pre mňa najmä táto obľúbená téma vysoko prepadla. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Každý díl trilogie má jiného režiséra a jiný původ vzniku. (Mara97)
  • Ve filmu při čtvrtfinálovém zápasu Anglie proti Portugalsku střídá Aarona Lennona Liam Adams. Ve skutečném zápase na MS 2006 střídal Jamie Carragher, který následně neproměnil pokutový kop a Anglie vypadla z MS. (ČSFD)
  • Charlie Braithwaite (Leo Gregory) nastupuje na zápasy majstrovstiev sveta v drese s číslom 26. V skutočnosti však môžu hráči na majstrovstvách sveta používať len dresy s číslami 1 až 23. (baruss)

Reklama

Reklama