Reklama

Reklama

Motel smrti

Trailer 1

Mladý manželský pár v opuštěném motelu objeví skryté videokamery ve svém pokoji. Brzy si uvědomí, že pokud se jim nepodaří utéct, stanou se dalšími oběťmi snuff filmu. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (394)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Slovenský distribučný názov je omnoho výstižnejší, ako ten americký a v tomto prípade našim distribučákom gratulujem za ich vtipnosť. Nič iné ako totálne béčko nás totiž nečaká a názov Vacancy môže predstavovať aj psychologický art. Evokuje to Psycho a Texaský masaker, ale tak ďaleko sa Nimrod dopracovať neplánoval. Škoda, že mu nie je umožnené sa poriadne odviazať, ale tipujem, že v rámci súčasnej pásovej hororovej výroby, ktorú nesledujem, je jeho film ešte solídnou žánrovou zábavou. K tomu patrí aj hromada klišé a až tak to neprekáža. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hm tak já z toho zrovna moc odvařený nejsem. Neříkám že bych se u toho zrovna unudil k smrti, ale uzýval to ano. Sice to trvá jen 80.min, ale pro mě to byla celá věčnost. Atmosféra se po celou dobu vleče jako smrad, náznaky napětí se tu objeví jen párkrát za celou dobu. Navíc tolik nelogičností (ať už v chování postav, nebo situace)! Asi nejvíc se mi líbily ty kazety v pokoji a závěrečných pět minut filmu. Samotný nápad nebyl sice zrovna dvakrát originální, ale jistý potenciál bych tu našel. Jen to chtělo trochu sundat nohu z brzdy a připustit plyn. Za mě takovým 45%. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku to vyzerá super, keď sa ale ukáže, že v tom nie je nič nadprirodzené, je to trochu sklamanie a zvyšok je vlastne už len rutina. Že to točila tá istá osoba čo má na svedomí Revízorov by som asi neuhádol, ale sklamaný nie som. Beckinsaleovej a Wilsonovi to spolu sedí a napätie by tiež ušlo, takže také solídne tri hviezdy. Ps: Frank Whaley by už po Pulp Fiction radšej nemal hrávať vo filmoch. Pôsobí to značne parodicky. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Nie je to horor. Hudba je pôsobvejšia než to, čo sa deje na plátne. Cituje to síce všetko možné od PSYCHA po MISERY, ale stále je to len obyčajný béčkový triler. Ale celkom zábavný a slušne natočený. Logika konania postáv nie je moc premyslená, ale občas skrátka poteší pozrieť si niečo takto jednoduché vo väčšej produkcii. Na Motel smrti sa nepozerá zle, ale mňa osobne bavili viac oba filmy JAZDA DO PEKIEL... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Klasická situace. Jedete ztrhaný z cesty jak krávy, objednáte si na noc pokoj v motelu a místo aby jste si odpočinuli, tak se tam nahánite s psychoušema. Takže celej neodpočatej ráno nastartujete káru a šup ho na D1, to se nedivte, že je pak ta nehodovost jaká je. Psychouši v motelech by se nad sebou měli trošku zamyslet a nechat lidi alespoň na pár hodin spát a ne si hned chtít hrát. Takhle to nejde donekonečna. Na těch silnicích jde pak po ránu doslova o život. Schválně si vyjeďte statistiku, kolik řidičů, co způsobilo nehodu, bylo v noci v nějakým motelu, budete z těch čísel v šoku. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Film se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)
  • Ráno po napadení manžela sléza Amy (Kate Beckinsale) dolů, načež následuje záběr na nohy Davida (Luke Wilson), které leží na koberci. V dalším záběru, kdy Amy výjde ven, leží celé tělo za prahem venku přede dveřmi. (Danny F.)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama