Reklama

Reklama

Motel smrti

Trailer 2

Mladý manželský pár v opuštěném motelu objeví skryté videokamery ve svém pokoji. Brzy si uvědomí, že pokud se jim nepodaří utéct, stanou se dalšími oběťmi snuff filmu. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (396)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přecejen o týrání nevinných občanů vznikly originálnější a lepší filmy. Tenhle je tak někde uprostřed. Koukat se na to bezbolestně dá. Samozřejmě že se postavy občas chovají trošku podivně. Některá nezbytná klišé nás také čekají jako například příjezd policisty, který je následně zlikvidován. Kate Beckinsale je pravděpodobně nejhezčí herečka Hollywoodu. 50% ()

paascha 

všechny recenze uživatele

1 hvězda pro Kate Beckinsale, jinak tato stupidita pro debily po lobotomii, kteří nikdy nic neviděli / nebo si to nepamatují / nestojí za nic. I když i ta Kate hekala a vzývala Boha, který ji očividně nechtěl pomoc, přesně v tu nesprávnou chvíli. Jak říkám, na hysterické scénky je vždycky času dot a podlehnout panice se dá i ve vhodnější chvíli, než když ti jde po krku magor, co tě chce umlátit k smrti:-) ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Obsazením rozhodně na první pohled zajímavý snímek, který pracuje s poměrně jednoduchou myšlenkou hotelu, v kterém se zabíjejí lidi a vše je pečlivě dokumentováno a posléze prodáváno. Mnohokrát se budete ptát "Proč neutečou, na co čekají" apod. to je trochu škoda, ale přesto je to slušný horor s výbornou hlavní dvojicí. Así se mi to zdá, ale Luke Wilson nějak nabral na síle pro tento snímek, protože už není tak chatrný jaký býval. Vacancy nenudí. To je dobře a vzhledem k jednoduchosti zápletky poměrně překvapivé. Stále se něco děje a čeho se obávat. Nic není hnané do extrémů, při kterých by jste necítili krev v žilách, ale přesto atmosféra potěší. Vacancy nelze nazvat špatným hororem a to je dobře, protože i takovéhle průměrné horory jsou v dnešní době vzácné. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Režisér tu kope první ligu, zatímco scénárista se utápí někde v krajském přeboru. Prohřešky vůči inteligenci jsou filmům, balancujícím na hraně thrilleru a hororu, často vlastní, ale zdejší znásilňování logiky se mi do vkusu netrefilo vůbec. Pokud se při sledování rozptyluji myšlenkami na nepravděpodobnost celého dění, je něco špatně. Pozitivem je slušné napětí v první půli a přesvědčivá titulní dvojka, negativem slaboučký závěr a absence výraznějšího momentu. Antalova režie je ale do budoucna přinejmenším nadějná... což víme už od Revizorů. 5/10 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Motel Antal. Za poměrně nízkou cenu nabízí pěkný interiér s neodlupujícími se tapetami, nicméně matrace obsahu jsou opotřebované, nefunguje žádná studená sprcha a celé je to překvapivé asi jako přítomnost bible v šuplíku nočního stolku. Recepční Wilson i pokojská Beckinsale příjemní, občas se objeví nutkání zašlápnout švába Whaleyho. Na jedno přespání dobré.. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Všetky snuff scény boli natočené hneď v prvý deň nakrúcania. (misterz)
  • Film byl do kin doručen pod falešným názvem "Temporary Arrangement" (Přechodné ustanovení). (HappySmile)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama