Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sarah není příliš spokojena se svým manželstvím, nudí se a je unavená péčí o tříletou dceru Lucy. Jednoho dne ji náhoda svede dohromady s pohledným Bradem, který žije s energickou manželkou Kathy a chodí na stejné hřiště se synem Aaronem. Dvojice se spřátelí a jejich kamarádský vztah přeroste časem ve vášnivou pletku. Zatímco se Sarah snaží vyřešit své manželství i milenecký vztah, Bradův kamarád Larry se postaví do čela pobouřené veřejnosti, protestující proti návratu stárnoucího pedofilního exhibicionisty Ronnieho, který si odseděl dvouletý trest. Jenže i Larry skrývá vinu, která tíží jeho svědomí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (360)

freddy 

všechny recenze uživatele

Když jsem se rozhodoval, na co zamířím do kina, padla moje volba na tento film. Nevím proč, ale zaujal mne ve spleti nejrůznějších filmů. Snad proto, že zde nenajdete mnoho známých herců, snad proto, že neměl prakticky žádnou propagaci a ani se o něm nijak nemluvilo. To mne patrně zaujalo natolik, že jsem se rozhodl ho zhlédnout. A film nezklamal má očekávání. Naopak, dokonce je předčil a já si ho zařadil do své soukromé TOP 10. Kate Winslet je zde naprosto dokonalá (ale příliš mi k její kráse neseděla scéna s nákupem plavek), Jennifer Connelly mohla dostat trochu více prostoru, ale i tak předvedla dobrý výkon. Patrick Wilson nijak nepřehrává a Jackie Earle Haley vystřihl jeden z nejlepších hereckých výkonů, které jsem kdy viděl. Režie je dokonalá, až na několik málo zbytečných scén, bez kterých by se film určitě obešel. Stopáž tím pádem mohla být kratší, ale už je to tak, jak to je. Celkový dojem je perfektní a já nemohu jinak než dát pět hvězdiček. A dodat, že tři nominace na Oscara si tento film vysloužil právem. Jediné, co mne mrzí, je, že film v prvním týdnu promítání navštívilo pouze 850 diváků. To je na takový výborný film bohužel malá návštěvnost. Snad si na DVD najde diváků více... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ze začátku nijak zvláštní drama ze světa jedné idylické americké ulice na okraji nějakého většího města. Všichni si tu žijí ty svoje životy, kde každý v minulosti skrývá nějaké to osobní peklíčko. No a kdo ho neskrývá, ten si ho s radostí v průběhu tohoto filmu vytvoří. Nejzajímavější postava z celého tohoto filmu je určitě ten nemocnej úchylák, bez kterého by tenhle film jako snad ani neexistoval. První seznamovací půlka je tak spíš na tři hvězdy s tím, že v druhé půlce vznikne poměrně solidní napětí nejen mezi nevěrnými. Celkově tenhle film chytí vysloveně druhej dech a nepřestane s ním až do samotného závěru. Vlivem samotné délky to není jednoduchý film, ale nakonec jsem rád, že jsem ho viděl. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

tejto "romantickej" dráme dominujú herecké výkony s vrcholmi v dvoch právom na Oscara nominovaných protagonistoch a krásnych krivkách a črtách mojej obľúbenkyne Connellyovej; film i napriek metráži nemá hluché či nudné miesto, správne dramaturgicky nadávkované mini i makrokatarzie vyústia do nepatetického finále, všetko je to korunované príjemným vizuálom, zvládnutou réžiou a vôbec mi nevadil ani "dovysvetľujúci" mierne allenovsky ladený ironický komentár; zo začiatku hrozí, že si nebudete istý, o čom to je a bude a v spleti postáv a vzťahov budete hľadať nejaký systém, no po chvíli sa to sprehľadní a začne do seba zapadať; ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Môže byť úchyl,dobrý?"... Kvalitne poskladaná mozaika rôznych charakterov. Režisér má réžiu pevne v rukách, tak ako aj rozbor a psychológiu postáv. Film bez akejkoľvek akčnej alebo výrazne dramatickej scény si napriek tomu udržuje pomerne slušné napätie a to hlavne z dôvodu, že medzi postavami to niekedy poriadne iskrí. Film pre náročnejšieho diváka s niekoľkymi zaujímavými a kvalitnými scénami(úchyl v bazéne, prvé podozrenie z nevery pri spoločnom obede v podaní výbornej J.Connelly). Pohľad na T.Wilsona mi stále pripomínal Paula Newmana za mladých čias. Film v nieľkokych scénach sprevádza neutrálny hlas rozprávača, ktorý nemá so žiadnou postavou nič spoločné a tradične kvalitná hudba od Thomasa Newmana. Kvalitná psychologická dráma , niečo pre fanúšikov filmu Americká krása.80%. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Říkala jsem si, jaký asi může být přes dvě hodiny trvající milostný vztah mezi Kate Winslet a Patrickem Wilsonem. Ukázalo se, že mé představy o jejich vášnivém vztahu, který bude naplňovat celý děj, byly poněkud nepřesné. Zhruba první polovina filmu se jejich setkáním, vyvíjející se přitažlivostí a následným vznikem poměru zabývá. Zároveň se však do této jejich společné linie prolínají i další charaktery se svými vlastními démony a osudy. Skvělý Jackie Earle Haley jako podivínský a osamocený Ronnie. Jako malé děti jsou zajímavým a silným snímkem s excelentní hereckou sestavou, taktéž i těch vedlejších postav. Kate Winslet je prostě Žena a zde se kromě jejího výkonu můžeme opět kochat pohledy na její svlečené křivky:) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (14)

  • Do titulků se nedostalo jméno vypravěče, kterým je Will Lyman. Jeho hlas je známý z množství televizních dokumentů a seriálů. Slyšet jsme ho mohli například v Západním křídle. (imro)
  • První film po třinácti letech Jackie Earleho Haleye. Za svůj výkon byl nominován na Oscara. (Martin00x)
  • 26milionové drama distributora New Line debutovalo na 42. příčce amerického žebříčku návštěvnosti (6. – 8. 10. 2006) se ziskem 97 953 dolarů z pěti kin. Celkový obrat v USA se pak vyšplhal na pouhých 5 milonů. (imro)

Související novinky

Daniel Craig míří do televize

Daniel Craig míří do televize

02.06.2016

Představitel Jamese Bonda stále nepotvrdil, zda si znovu obleče ikonický smoking. Všechno ale nasvědčuje tomu, že je s agentem 007 hotový. Na jedné straně máme setkání bondovských producentů s Jamiem… (více)

Temný rytíř na Divokém západě

Temný rytíř na Divokém západě

05.08.2012

Christian Bale skončil jako ochránce Gothamu (alespoň prozatím to tak vypadá) a poohlíží se po dalších projektech. Adaptace bestselleru Bostona Terana The Creed of Violence ztratila Leonarda DiCapria… (více)

Reklama

Reklama