Reklama

Reklama

Agentura Jasno

(seriál)
  • USA Psych (více)
Komedie / Krimi / Mysteriózní
USA, (2006–2014), 86 h 32 min (Minutáž: 41–87 min)

Tvůrci:

Steve Franks

Hrají:

James Roday Rodriguez, Dulé Hill, Corbin Bernsen, Maggie Lawson, Sage Brocklebank, Timothy Omundson, Steve Bacic, Robin Mossley, Kirsten Nelson (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(120)

Hlavní hrdina seriálu Shawn Spencer je člověk s neobyčejnou pozorovací schopností, bystrým úsudkem a neuvěřitelnou pamětí. Tento jeho talent v něm po celé dětství podporoval a rozvíjel jeho otec Henry Spencer, který od něj očekával, že si zvolí povolání policisty jako on. Tím se však Shawn nestal, po škole vystřídal několik desítek zaměstnání, ale u žádného z nich nevydržel dost dlouho. Vše se změní, když jednou poněkolikáté pouze na základě televizní reportáže odhalí a oznámí pachatele loupeže a stane se tak v tomto případě hlavním podezřelým. Díky svému nenahraditelnému talentu a neuvěřitelné dávce štěstí se mu však podaří přesvědčit některé policisty, že je sensibil. To však má dokázat pomocí při vyšetřování případu. Na pomoc si téměř proti jeho vůli pozve svého kamaráda Guse, se kterým po nečekaně rychlém úspěšném vyřešení případu zakládají detektivní agenturu... (Televize Seznam)

(více)

Recenze (131)

evilmind 

všechny recenze uživatele

Hodne nedoceneny serial, ktery z odstupem casu, a po sesti radach, mezi mnoha show o detektivovi s abnormalne vyvinutou pozorovaci schopnosti povazuju za zrejme nejzabavnejsi. Nepretrzity prival popkulturnich narazek a gagu muze byt sice nekdy az trochu prilis, a Shawnovo nutkani maskovat kazdou stopu do jasnovideckeho zachvatu pusobi obcas otravne, ale byla by chyba nechat se tim odradit. Nedoporucuju ale sledovat v dabingu, mnozstvi ulitlych dialogu, ktere pri nataceni casto vznikaji zivelnou improvizaci, se proste predabovat neda... ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Čím víc na to koukám, tím víc se mi to líbí. Jsem rád, že jsem tomu dal šanci. Po prvních dílech to vypadalo jako trapná, rádobyvtipná kriminálka. Ale po první sérii, která se fakt nepovedla přišla serie 2,3,4 ty se mi fakt líbí. Neni to uplnej vrchol kriminálek ale je to prdel a případy taky nejsou tak špatný. A to se cení. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Najprv som videl len zopár častí v telke a potom som sa rozhodol pozrieť prvú sériu.Musím povedať že je to zaujímavý seriál ktorý zase ale miestami nudí.Jasné , skvelá úvodná pieseň , Shawnov akože dar a skvelý Dulé Hill sú záruka že sa zasmejte.Ale v priebehu prvej sérii ma to na chvíľu omrzelo a musel som si daŤ od toho pauzu síce iba na pár dní ale musel.Určite tento seriál považujem za top svojho druhu , ale nemôžem sľúbiť že pozriem vŠetky série. ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Průměrné hlavní herecké duo, průměrné vedlejší postavy a průměrný scénář dohromady tvoří průměrný seriál na zabití odpoledne. Zpočátku ještě zaujmou vkusné záběry na maličkosti, kterých si hlavní hrdina všímá, ale i to později omrzí. Chybí aspoň nějaká příběhová linie, která by jednotlivé díly spojovala a posouvala děj nějakým směrem. Nejvíce se vždycky těším na flashbackové a celkově všechny scény s výborným Corbinem Bernsenem v roli old fashioned policajta. 55% ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Na úvod by som bol rád trochu vulgárny. Milý B1aster a ostatní hodnotiaci: PSYCH je nová séria, v ČR a SR zatiaľ neuvedená. Prečo tu teda o nej kurva niečo bližšie nenapíšete ? No ale dosť bolo adrenalínu. --- Táto kriminálno - komediálna séria kombinuje prvky DEXTERa (flashbacky a vzťah s otcom) a komediálne eskapády MONKa. SHAWN SPENCER je chytrák, ktorý policajné oddelenie vo Friscu, pomocou svojho geniálneho pozorovacieho talentu a fotografickej pamäte presvedčí o svojich jasnovideckých schopnostiach. Následne si otvorí detektívnu agentúru PSYCH a - ako to už vieme z mnohých jeho seriálových predchodcov - začne riešiť najrôznejšie zapeklité prípady. Absolútne geniálna je ale komediálna stránka v ktorej exceluje JAMES RODAY ako "jasnovidecký" expert. (1.8.2007) SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = 3.12.2007 (30.11.2007) ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: PRIMA = 7.5.2008 (28.4.2008) ()

Galerie (762)

Zajímavosti (19)

  • James Roday a Maggie Lawson v čase natáčania seriálu tvorili pár aj v súkromnom živote, avšak neskôr sa rozišli a Maggie sa v roku 2015 vydala za herca menom Ben Koldyke. (SaraSoldier)
  • V druhé epizodě druhé série přijde ústřední dvojice k poli plnému děr. Shawn (James Roday) zmíní, že mu to připomíná snímek se Sigourney Weaver, načež Gus (Dulé Hill) vyjmenuje celou řadu špatných titulů. Shawn ve skutečnosti myslel film Díry (2003), ve kterém hrál právě představitel Guse Dulé Hill. (T-pack)
  • K tomuto dílu existuje více natočených alternativních závěrů, ze kterých si fanoušci seriálu nakonec pomocí hlasování vybrali ten hlavní. (kkomtu)

Reklama

Reklama