Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Hostel II sledujeme tři mladé Američanky, které pod vedením exotické a okouzlující známé z Evropy vydávají z Říma na společný víkendový výlet do lázní s příslibem odpočinku, zotavení a posílení svých přátelských pout. Najdou dívky to, co hledají? Nebo se staly obětí klamu, následkem kterého se z nich stanou pouhé loutky v rukou úchylných a privilegovaných lidí z celého světa, kteří na stejné místo cestují potají za účelem ukojení svých příšerných potřeb a tužeb? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (466)

POMO 

všechny recenze uživatele

Vyšší rozpočet pokračovaniu paradoxne iba ublížil, pretože v kvalitnejšom formálnom balení ešte viac kričí Rothova scenáristická a režijná neschopnosť. K jeho snahe o psychologizovanie na tému vraždy a viny sa už ani nemá cenu vyjadrovať. Zlatá - síce príšerná ale priznano lacná, béčková a tupá - jednotka... ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Druhý hostel je oproti svému bratčíškovi lepší v podstatě jen díky tomu, že je ještě hloupější, debilnější a směšnější a je tudíž o chlu zábavnější. Jako komedie je to téměř geniální. Vrcholem je scéna kde děti sedí a koukají na loutkové divadlo, kde stojí chlap, mává sekerou nad ženskou a řve na ni (česky!!) "Ty špinavá kurvo!" Ehm..LOL? ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Znova sračka, ale smrdí menej ako prvý diel. Ale stále je to sračka, ktorá smrdí. Zlepšenie o päť percent. Byť na mieste amerických divákov, tak už v živote nerozmýšľam o návšteve Slovenska, čo je veľká škoda, že práve takáto reklama sa k nim dostane prostredníctvom filmu. Ako kompenzáciu by som povinne pustil po filme päťminútový dokument o 'krásach Slovenska'! :) Ale k filmu. Príbeh znova nemá čo ponúknuť. Je to len ďalší umelý námet, bez štipky originality, dialógy sú pod úrovňou detských konverzácií v materskej škôlke. To jedno zrnko originality sa dokotúľalo k posledným desiatim minútam, ktoré konečne začali vyzerať, ako horror, zvyšok filmu je len roztiahnutý začiatok rozprávky - veta 'kde bolo, tam bolo, za siedmimi horami, za siedmimi dolami, v postkomunistickom Slovensku, kde žijú len rómovia, kanibali, nechutní zvrhlíci; oslavujú sa dožinky, ktoré pripomínajú americký halloween a na týchto oslavách sa tancuje v českých krojoch na české ľudové pesničky; býva sa v hoteloch, kde sú na izbách s päťdesiatročnými televízormi; všetci hovoria po anglicky'. Toť objektívny pohľad na súčasné Slovensko. Jediné, čo korešponduje so Slovenskom je BMW s poznávacou značkou BA. No a byť na Quentinovom mieste, strčím si hlavu do piesku, takáto reklama by mi bola urážkou. 20%. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Tak tohle snad ne, ze začátku jsem si říkal, že se na to dá koukat, ale ne... To byl děs. !!! Jak se jí lidské maso u stolu k večeři, useknutý penis to je HNUS. Maximálně co hraničí s komedií byl konec, (Fotbálek s lidskou hlavou). Jinak horor nic moc. Radši už v životě nevidět. ( Hodnocení: 1/10 ) ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Rothova prvotina Cabin Fever mě příjemně překvapila. jeho druhý projekt Hostel rozesmál, protože české scenerie, Michal David a brutalní vraždy za peníze v zaostalem Slovensku byla kombinace která se minimalně od druhého Howling neviděla. Zato třetí v pořadí - pokračování Hostelu mě hodně sklamalo. A i já jsem konečně procitnul - ano Eli Roth je velkohubý břídil který kromě nechutností nic neumí. Žádné napětí, už vůbec ne gradující atmosféra. Tentokrát to nebyla ani sranda. O mašinerii fabrik na smrt jsem se taky dozvěděl velký kulový. Pořád jen kecy, kecy, kecy a slovenské dožínky za doprovodu lidovek. Uff!!! A abych nezapomněl tak dvě opravdu nechutné vraždy. Proč dávám tedy jednu hvězdičku? Za totalně přepálené pětiminutové finále s velmi netradiční (skoro) vraždou a frajerský obrat hlavní hrdinky. Jinak bída. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (12)

  • Režisér měl k dispozici kolem dvou set komparzistů včetně asi čtyřiceti děvčat ve věku čtyři až devět let, oblečených jako mažoretky. (Bauer)
  • Ve filmu se objevuje část písně „Commando X“ od Dixxx. (M.Fish)

Související novinky

Mission: Impossible trochu jinak

Mission: Impossible trochu jinak

01.09.2010

Film se především nebude jmenovat Mission: Impossible 4 ani M:I:IV. A Ethan Hunt nebude suverénním hlavním hrdinou. O velení se totiž podělí s dalším agentem v podání Jeremyho Rennera. Studio… (více)

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

29.11.2006

Tak jako minulý týden, i tato středa je mimořádně plodná. Filmových novinek se urodilo tolik, že je prakticky nemožné vybrat mezi nimi tu nejlepší a nejzajímavější - a mě tedy nezbývá nic jiného, než… (více)

Reklama

Reklama