Reklama

Reklama

V nadpřirozeném thrilleru One Missed Call obdrží skupina náhodných lidí děsivou sms, která se týká posledních okamžiků jejich života. Ačkoliv jde zprávy vymazat, danému nešťastníkovi jich postupně přichází stále víc a víc. Beth Raymond (Shannyn Sossamon) má hluboké trauma. Zcela nedávno totiž byla svědkem úmrtí svých dvou přátel, kteří zemřeli bezprostředně po sobě. Na celé věci je nejděsivější ta skutečnost, že oběma byla před smrtí doručena děsivá sms s obrazovým záznamem jejich skonu. Jakkoli se to příčí chladnému rozumu, oba následně zesnuli přesně takovým způsobem, jaký sms několik dní předtím předpověděly. Policie se domnívá, že Beth není při smyslech - až na detektiva Jacka Andrewse (Edward Burns), jehož sestra zemřela při podivné shodě náhod, ne nepodobné okolnostem úmrtí přátel vyděšené Beth. Beth a Jack se rozhodnou, že spolu tajemství znepokojivých sms odhalí... Čím blíže jsou pravdě, tím častěji se v mobilu Beth rozezní neznámá melodie a na displayi září slova Zmeškaný hovor... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Solidní duchařina, asijský originál jsem ještě neměl možnost shlédnout, možná proto mě americký remake docela pobavil a zabavil. Kamera je moderní a dobrá, drží diváka u obrazovky, velký počet lekaček, stejně tak velký počet duchů a zjevení, hlavní vyzváněcí melodie byla příjemná ;-) příběh je propletený, sem tam až moc, také překombinovaný konec moc nenadchl, má to spoustu chyb, ale oproti jiným novým americkým remakům si drží stále kvalitu, naproti třeba letošnímu Oku….další důvod proč si sehnat originál, slabších 7/10* ()

castor 

všechny recenze uživatele

Měli jsme tu už leccos. Vraždící videokazety, vyšinuté dětičky. Horory ze země vycházejícího slunce u nás zdaleka nejsou neznámé, navíc s nimi tentokráte přichází i věhlasný kult Takashi Miike, respektive americký remake jeho duchařiny z roku 2003. No, a ano, jde o další prašivý příklad komerční vypočítavosti. Ostatně za poslední tři, čtyři roky tvůrci populárního žánru jakoby nevnímali naléhání publika a neustále si jedou na stejné notě. Originalita je ta tam, máme tu jen stále ty stejné kvílivé pazvuky, stále ty stejné rádoby „děsivé“ postavičky, které musejí mít enormní radost z toho, jak stále ty stejné postavy nelogicky jednají. Tentokrát padla volba na vskutku sympatickou Shannyn Sossamon, která se ocitá mezi bandou dementních přátel (aaah, dokonce vysokoškoláků) a tu a tam se od někoho z nich ozve zlověstné vyzvánění, které předznamenává, že ten, kdo hovor přijme, si to pěkně odskáče. A tak docela frekventovaně vybafne nějaký ten bubák, brzy to celé omrzí, přičemž tvůrci netuší, jak má to i tamto na diváka zafungovat. Prakticky neznámý režisér Eric Valette jakoby si talent i smysl pro napětí nechal doma ve Francii. Hřebíčkem do rakve jsou pak primitivní dialogy a dosti unylé tempo, takže i těch pětaosmdesát minut jsou místy utrpením!! OK, uznávám, že tak hrozné to zase nebylo, ale já si vždycky myslel, že film má především bavit.. ()

Reklama

bari68 

všechny recenze uživatele

Môj názor, že ázijské horory sú lepšie než okopírovaný americký ,,remake ,, sa mi dokonale utvrdil .Či už to bolo: Oko, Nenávisť alebo práve zmieňovaný Zmeškaný hovor. Jedinou jasnou výnimkou je Kruh. Toporné dialógy , scény bez atmosféry , horor bez takmer žiadnych lakačiek alebo mysterióznych udalostí. V podstate jasná vykrádačka Kruhu a Nezvratného osudu , kde namiesto hovoru je hlasová schránka .Nič viac. 0,5* . Zaokrúhlené vyššie hodnotenie preto, lebo príbeh aj keď mal diery a bol až trápne predvídateľní , nenudil a jeho riedky dej mal ,,jakš takš ,, nejaký spád . ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Co bylo dobré: několik mírně strašidelných záběrů na ty všudypřítommné lidičky v maskách; občas to bylo i celkem napínavé. Co bylo špatné: všechno ostatní. Od nesnesitelně trapných vzdechů hlavní ženské postavy až po debilního policistu, který jí "pomáhal". Asi si přečtu předlohu, protože se mi nechce věřit, že by to tvůrci filmové adaptace tak nesmírně pohnojili. Zmeškaný hovor je typickou ukázkou (hodně) špatného hororu s nulovou atmosférou, ubohými neherci a scénářem k zeblití. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Původní snímek si už vůbec nepamatuji, ale remake není špatný a hlavně má milosrdnou stopáž, tudíž rychle uteče. Přišel mi nejnapínavější do doby, než se do ohrožení dostane Beth. Ta se chová najednou jako blbka a ztracené napětí se vrací až v samém závěru. Vůbec nejlepší je úvodní scéna s kočkou u jezírka. Nejsympatičtější postavou je detektiv Jack, jenž si bohužel myslí, že jemu se nic stát nemůže. Vizuálně příjemné, škoda, že více nevyužili stonožky, ale jinak halucinace dobré. A dokonce i stopa satanismu...no, ta média. Nejtísnivější scéna - v nemocniční šachtě za zdí.... 3,5* ()

Galerie (17)

Zajímavosti (10)

  • 508 je předčíslí Brocktonu v Massachusetts. (Chatterer)

Reklama

Reklama