Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (923)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Heavymetalové mimčo, nenávisťou kypiaci mrkvožravý pestún, fľandra z dobrým srdcom a ešte lepšími kozami (hlavne pri nej nesmiete mať alergiu na laktózu), fanatický hitman s manželkou na telefóne a asi sto zloduchov v čiernych kožených bundách, z ktorých na konci zostane len obrovská hromada rozstrieľaných mŕtvol. A k tomu tisíc nápadov a milión hlášok. To všetko v zbesilej akčnej haluzi, ktorá sa ani chvíľu neberie vážne a v ktorej je viac streľby ako v štvrtom Rambovi. Výhrady voči strihu nechápem - akcia je určite prehľadnejšia ako napr. v záverečnej polhodine toľko oslavovaných Transformers. Áno, ten film je taký hustý, že už v polovici to mozog nedokáže vstrebávať, ale na DVD si to človek môže rozfázovať a vychutnávať si jednotlivé vymakané prestrelky. O nič iné predsa nejde. Chvíľu som mal pokušenie dať aj piatu hviezdičku. Z jediného dôvodu: V mojej bývalej práci mi šéfoval chlap, ktorý si v štyridsiatke nechal na svojej plešivejúcej hlave narásť dlhé mastné vlasy, zopol si ich do copu a myslel si, že vyzerá mladšie, že to je cool a že na to budú letieť 20-ročné baby. Neznášal som to!!! ;-) P. S. Owenovi som toho drsňáka žral v každučkej sekunde. ()

Lavran 

všechny recenze uživatele

Dovolím si parafrázovat anotaci: Shoot 'Em Up je automatová fašírka plná špinavého humoru, přinášející hodinu a půl čisté akční výmazoviny... Za další: Paul Giamatti je ten, kdo je úplně mimo. Jako domovník nebo degustátor stoletých vinoték je v pohodě, ale vypíchnout z něj záporáka? To už bych spíš snesl Rumcajse s žaludovkou nebo Christiana Slatera v obleku tučňáka. _____Poměrně "zvláštní" je scéna psychedelické parašutistické sestavy či přitrouble mrkvácký závěr a zřejmě si někam stranou zapíšu pár prďáckých hlášek, které trousí permanentně "angry" Clive "Dej si mrkvičku" Owen. Ale to je tak vše, sbohem a šáteček._____Stylové filmy mi nevadí, např. takový Matrix byl a je přece docela fajn (úsměv), ale všechno má své meze a já zase enormně netoužím po tom, aby mi ta zanedbávaná hrouda pilin úplně vyměkla... ()

Reklama

Hakha 

všechny recenze uživatele

Akčňák, u kterého je vidět, že se tvůrci náramně bavili. Monica Bellucci je vážně sexy, a když se k tomu přidá drsňák Clive Owen a jeho akční mrkvičky, tak vzniká akční zábava u které je nejlepší vypnout mozkové závity a nechávat se unášet zběsilou jízdou. Příjemná podívaná a tak hodnotím 4 hvězdičky... ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Některé scény jsou dobré, jiné horší, ale celkově to je prostě jen průměrná vykradačka mnohem lepších titulů, kde prostě vím, že James Bond, agent Bourne nebo třeba hrdina z filmu Crank, by danou situaci zvládli ještě lépe, přesvědčivějc. Ani Motorhead burácející Ace of Spades v jedné přestřelce už tomu nepomůžou. Myslím, že na vině je režie, herecký výkony ujdou a scénář také není nejhorší, ačkoliv něco převratného to není ani omylem. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Krásně bizarní, a patřčně střelená akční hříčka, která by klidně mohla být o pár desítek minut delší. Vůbec nevadí, že obsahuje několik logických trhlinek a spoustu zcela nesmyslných a / nebo nereálných momentů, jako celek je to maximálně nadupaný a zábavný (a vtipný) akční guláš. Body navíc za tu jednu vyloženě tripózní akční pasáž (která je o to lepší, o co mizernější jsou v ní triky). Owen je drsnej, Giamatti patřičně ujetej, Bellucci nic moc, jako celek prostě úlet... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (23)

  • Pieseň ktorá uspí Olivera v hoteli je pieseň "Ace of Spades" od britskej rock'n'rollovej kapely Motörhead. (ČSFD)
  • Jedním ze zákazníků Moniky Bellucci je i chlapík v plenkách, který se od ní nechává kojit. Tato úchylka se jmenuje autopedofilie. (Siriuss)
  • Během seskoku padákem jsou během střelby ruce hlavního hrdiny střídavě s rukavicemi a bez rukavic. (Jizni Tlapa)

Reklama

Reklama