Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (923)

Falko 

všechny recenze uživatele

Neviem preco, ale pri tomto filme som zvazoval aj 3 hviezdicky, pretoze ma otravovala pri strelbach heavymetalova hudba, ale kedze sa mi ZASTAV A NEPREZIJES (2006) s Jasonom Stathamom tak moc pacil, tak radsej zostanem pri styroch. Sejmi je vsechny patri medzi brutalnu akcnu non-stop jazdu pre nenarocnych divakov, kde hlavne prestrelky idu totalne mimo realitu, ale na to sa treba vykaslat, pretoze reziser chce, aby sme sa na tom filme len bavili a ja som sa naozaj bavil. Clive Owen je nieco ako James Bond, vzdy vie dopredu, kam sa ma otocit, aby zastrelil protivnika a s mrkvami to tiez nemalo chybu a podobne je na tom aj slizky Paul Giamatti, ktoreho som si v takejto ulohe nevedel ani predstavit, kedze som ho spoznal skor z takych filmov, ako su BOKOVKA (2004) alebo ZENA VE VODE (2006)... 17.05.2010 _______ Clive Owen - (Smith) +++ Paul Giamatti - (Hertz) +++ Monica Bellucci - (Donna Quintano) +++ Stephen McHattie - (Hammerson) +++ Daniel Pilon - (Senátor Rutledge) +++ Ramona Pringle - (Matka dieťaťa) +++ Hudba: Paul Haslinger +++ ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto monumentální akční jízda, jinak se to prostě popsat nedá. Neuplyne ani 5 minut od začátku filmu a už to v podstatě začne, jedna megální super svižná akce s neskutečně vytuněnou hudbou střída další stejně nehorázně nadupaná super přestřelka a do toho se jen modlíte, aby vám to nevymazalo úplně všechno z mozku, na konci sem skoro ani nevěděl jak se jmenuju. Vždyť Clive Owen zabíjí prostě za každou cenu, vyvraždí snad půlku města a je mu úplně jedno, jestli je rozstřílí na sračky uzinou, brokárnou, pistolí a nebo je sejme mrkví, kterou nosí pořád při sobě, protože je zdravá. Ostatně zabíjení pomocí mrkve je tady docela často a je to fakt až nechutně dokonalý a děsně cool, vlastně jako celej film. Samozřejmě příběhově nic moc, spíš teda nic a skoky v ději tak nejsou žádná ojedinělá záležitost, ale vrchovatě to prostě vynahradí neskutečně masakrující akce, která je v 90% filmu, superdrsnej a neuvěřitelně dokonale hláškující Clive Owen a pekelně ďábelskej Paul Giamatti. ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Film přeplněný akčními scénami - nudit se rozhodně nebudete. Bohužel některé akční scény docházejí tak daleko, že jsou na hranici pochopení zdravým rozumem. K akci máme i jako bonus Paula Giamattiho, který je dobrým záporákem, pro mě bohužel ne moc uvěřitelným a prsatou Monicu Belluci. Film nemůže nezaujmout a nudit snad nikoho. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Cez všetky tie sprostosti, logické nedostatky a medzery v scenári sa film pomocou akčných scén, dokonalej adrenalínovej jazde, nábojov svištiacich popri vašich ušiach a skvele drsného komba Owen-Giamatti, prestrieľal k nadpriemernému výsledku. To, čo nám predvádza pán Smith je úplná akčná genocída (mrkva ako nový druh povinnej akčnej výbavy), prestrelky sú na vrcholnej úrovni v akčnom žánri, chýbala len poriadna autonaháňačka, ale to sa dá Davisovi ako nováčikovi v tomto žánri odpustiť. Čakal som, že mi budú v hlave viac rezonovať hlášky a menej odfláknutý záver. Ale aj tak šupa! 75%. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Krásně bizarní, a patřčně střelená akční hříčka, která by klidně mohla být o pár desítek minut delší. Vůbec nevadí, že obsahuje několik logických trhlinek a spoustu zcela nesmyslných a / nebo nereálných momentů, jako celek je to maximálně nadupaný a zábavný (a vtipný) akční guláš. Body navíc za tu jednu vyloženě tripózní akční pasáž (která je o to lepší, o co mizernější jsou v ní triky). Owen je drsnej, Giamatti patřičně ujetej, Bellucci nic moc, jako celek prostě úlet... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (23)

  • Clive Owen sa vo filme vozí na BMW. Na autách tejto značky Clive Owen natáčal aj reklamné filmy (The Hire), ktoré režírovali režiséri ako je Ang Lee, Tony Scott či John Woo. (youtoo18)
  • Clive Owen (Smith) rozhodně nebyl proslulý díky akčním rolím. V době premiéry filmu komentoval, co jej k účasti přesvědčilo: "Abych řekl pravdu, když jsem se o něm prvně dozvěděl, respektive když mi nastínili nabídku, říkal jsem si, že to nebude nic pro mě. Ale pak jsem si přečetl scénář a viděl jsem sedmnáctiminutový animovaný storyboard, kterým Michael přesvědčil producenty, a zavolal jsem svému agentovi: 'To je divoký! Jestli to ten chlap zvládne natočit, mohlo by to být něco mimořádného.' A pak jsem se s ním seznámil. Sedm let snil o tom, že tenhle film natočí. Měl rozmyšlenou každou drobnost, každý úhel kamery. Byl jako papiňák. Kdyby ten film ze sebe nedostal, tak by kurva vybouchnul. Nakonec mě přesvědčil, že to zvládne natočit." (NIRO)
  • Film bol inšpirovaný legendárnou videohrou "Max Payne" od Rockstar Games. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama